elhamdullilah, svaka cast!
hvala na lijepim vijestima!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Busuladzic, Catovic, Djuric, Mahmic, Pejcinovic, Jakupovic, Smajlovic i Licina ce izabrati BiH, a mnogi od njih ce debitovat u ligi nacija postepeno u zavisnosti od rezultataAmarinho je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:22Izvor svjedjani sami kazu:
https://www.svenskafans.com/fotboll/exk ... ige-694551
Najvaznije je brate da raste bazen
ABD, imat cemo sjajnu buducnost. Samo ih treba sto prije rezervisati! Spaha svaka cast.NoDi80 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:27Busuladzic, Catovic, Djuric, Mahmic, Pejcinovic, Jakupovic, Smajlovic i Licina ce izabrati BiH, a mnogi od njih ce debitovat u ligi nacijaAmarinho je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:22Izvor svjedjani sami kazu:
Kospo je na klupi prvog tima fiorentine. To ne moze biti amater da ga hebes. Ja Sam siguran dance debitovati do kraja sezone, I on I Niko kovac za lecce. Danas su obojica na klupijasmin10 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:40Čelik svakako ide.
Pa šta je Kospo nego amater ?
jeli ti to "samo" zelja, ili je logika ili imas info vise?NoDi80 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:27Busuladzic, Catovic, Djuric, Mahmic, Pejcinovic, Jakupovic, Smajlovic i Licina ce izabrati BiH, a mnogi od njih ce debitovat u ligi nacija postepeno u zavisnosti od rezultataAmarinho je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:22Izvor svjedjani sami kazu:
Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Posebno sto su obojica veznjaci, nema logike da odjednom otpadnu dvojica koji su bili dio ovog baraza. U svakom slucaju, bilo bi idealno da ih imamo za pocetak Lige nacija. Jos Licina i Mahmic kao ofanzivniji veznjaci i mirni smo aBd narednih 15-ak godina i na sredini terena.Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Onda jasnoRajvoSA03 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:46Lose sam iskomunicirao. Ne znaci da ce sigurno ici u SAD to je na selektoru da odluci, ali da ce biti na preliminarnom spisku, hoce.Goalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Svaka cast za najbolji strucni stab u historiji repke, a i tebi na informacijama
Tako je brate moj
I jedno i drugo brate imam direktne i indirektne kontatke s nekim igracima
Nema veze bitno je da predju kod nas, a igrati mogu i ligi nacijaGoalgetter je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:42Bila je najava i za Catovica da ce ici na SP ako budu gotovi papiri, sad i Busuladzic, tesko zamisliti da ce voditi dva nova veznjaka odmah na SP, ali sve je moguce kod ovog SS. Ocito da se u pozadini radi na mnogo toga.
Jos da pocnemo u BiH raditi na infrastrukturi, regularnosti takmicenja i na proizvodnji mislim da bi postali europska sila za par godinaEdincapitano je napisao/la: ↑20 apr 2026, 22:52Ako ovako nastavi Spahic i ostali, za koju godinu imamo roster kao Belgija prije par godina![]()
Salim se, ali bas se radi dobar posao.. svaka im cast!
Prvi put da se je SS dokazao, više vjerujem njihovom izboru i odabiru nego vlastitim očima.HariTz je napisao/la: ↑20 apr 2026, 23:56Po prvi put da sam siguran da ako postoji neki talenat bilo gdje na svijetu, da radimo sve što je u našoj mogućnosti da ih "pridobijemo" i da postanu dio reprezentacije..
Godine nerada i mahanja ušima su nas dovele na niske grane, ali evo, Spaha ovo radi fantastično do sada. Ma da radi i u pola kao što sad radi, mi bi bili presretni, jer ovo prije je bilo sramotno.
@NoDi, iskopaj nam kakvoj lijevog beka živ bio![]()
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Goalgetter, Google Adsense [Bot], perun, Sk9 i 36 gostiju.