Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Kaka i Higuain u prvih 11 !
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Nek je sretno! 

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
-
- Kontakt:
navijac sam barse i stvarno me strah sto ce kaka igrat ovo ostalo nije vrijedno spomena mada i dalje imam povjerenje u nase momkeHZ_ilidzaa je napisao/la:Kaka i Higuain u prvih 11 !
- legenda reala
- Kontakt:
Ojjjjjjjjjjjjjj Ikeraaaaaaaaaaa ,kakav refleks 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Prvih 30 minuta smo se dobro držali ,ali u posljednih petnestak minuta Barca preuzima incijativu i igra svoju igru dominira terenom ,stvorili su nekoliko šansi ,ali Casilas je spasio Reala ,Real u napadu bezidejan ,nije mi jasno jel napad Reala toliko loš ili je odbrana Barce dobra pa ne mogu stvoriti ni neku polušansu 
Od ove utakmice nisam ni očekivao prolaz jer je sve već riješeno u Madridu .

Od ove utakmice nisam ni očekivao prolaz jer je sve već riješeno u Madridu .
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 03 maj 2011, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Samo da vam je uzeti loptu, pa onada napraviti 3 dodavanja , pa prici na trideset od gola , pa onda samo sutajteCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:samo nek se ne braneanonymousHD je napisao/la:Sad samo treba šutati, čim se ukaže prilika sa 20-30m neka šutaju, teren je klizav, kiša celo vreme pada.![]()
![]()

Željezničar za život cijeli !
iiii saddd nek neko napada sudijuuu pa progledao cisttt crveniii onomm moronu carvalhuu
SIlvio je u pravu
Vidi se da se sudija svo vreme susdrzava da ne pokaze crveni.Onaj start Carvalha nad Messiem u 42 min(mislim) kad je ostavio namerno nogu,je definitivno bio za zuti karton.Al ako,bas bi voleo da se utakmica zavrsi bez crvenog kartona.
Vidi se da se sudija svo vreme susdrzava da ne pokaze crveni.Onaj start Carvalha nad Messiem u 42 min(mislim) kad je ostavio namerno nogu,je definitivno bio za zuti karton.Al ako,bas bi voleo da se utakmica zavrsi bez crvenog kartona.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Trebali se De Blekeru uručiti koju paru da vam stvori šansu.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Mora da se šališ? Pa zar svaki faul mora biti žuti/crveni karton.Silvio B je napisao/la:iiii saddd nek neko napada sudijuuu pa progledao cisttt crveniii onomm moronu carvalhuu

Kako se zove ova igra? Viktorija?? Picigen??? 

ma daj brate onaj start u 42.,in je cist zuti kao kuca i jos je pored toga carvalho imao par prekrsaja .anonymousHD je napisao/la:Mora da se šališ? Pa zar svaki faul mora biti žuti/crveni karton.Silvio B je napisao/la:iiii saddd nek neko napada sudijuuu pa progledao cisttt crveniii onomm moronu carvalhuu
majke mi mile ono je cist crveni.
A glumac Lessi? Kad ga Carvaljo nije dir'o i kad je poletio k'o balerina? Umjesto zuti za simuliranje, Bog zna koje veceras, sviran je faul. De Blekere ce odradit svoj pos'o?losmi je napisao/la:SIlvio je u pravu

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
pa nije dao ,karton zato što je tek prvo poluvrijeme(i onda bi utakmica bila skroz pokvarena ) ,ako bude Carvalho napravio neki oštriji u drugom ne gine mu put u svlačionicu ,đavola će mu progledati ,ali ni Barcini igrači ne protestvuju kao u Madridu ,oni su svoje napravili tamo i sad i ne traže kartonelosmi je napisao/la:SIlvio je u pravu

- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Ne navijam ni za jedne veceras, ja sam Chelseaevac, ali ovoliko glume kod faula Barceloni stvarno ne treba...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
[quote="UPS"]Kako se zove ova igra? Viktorija?? Picigen??? 

Željezničar za život cijeli !
Aj mi reci 2 situacije iz prvog poluvremena u kojoj je neko od Barcinih igraca odglumio.Ako padne na zemlju,ne znaci odma da simulira.BlueIsTheColor je napisao/la:Ne navijam ni za jedne veceras, ja sam Chelseaevac, ali ovoliko glume kod faula Barceloni stvarno ne treba...
MVP - Messi-Villa-Pedro
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Messi je imao sam dvije... start Alonsa i Rickya Carvalha...losmi je napisao/la:Aj mi reci 2 situacije iz prvog poluvremena u kojoj je neko od Barcinih igraca odglumio.Ako padne na zemlju,ne znaci odma da simulira.BlueIsTheColor je napisao/la:Ne navijam ni za jedne veceras, ja sam Chelseaevac, ali ovoliko glume kod faula Barceloni stvarno ne treba...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Real nikad bolji a vi nikako da shvatite ko vas najvise yebe u igri. Ovo je igra dostojna vaseg imena a cim prije se rijesite destruktivca bice nesto od vas.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Real je pokraden, ono je bio cist gol... Mascheranu **** mrtve, eto onako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.