U drugoj polovini maja je većina ili kupila već alternativu (stari dres) ili odustala od kupovine. Nisu iskoristili momentum kad je hajp ma max.
Gdje zurite, sta ces sa dresom?
Isto ti dodje kupio ga danas ili dan pred svjetsko, bitno ga je imati na dan utakmice protiv Kanade
Ko živi u većim multi kulti gradovima zna da raja počne izlaziti u dresovima mjesec dana prije prvenstva dok su sportske prodavnice pune dresova zemalja učesnica mundijala.
Proizvođač je uskratio taj doživljaj bosanskim navijačima. Prosto, ko želi original kupit će ga a ko je kupovao na pijaci do sada kupovat će i od sada. Na koncu kraja ima pijačara i u Hrvatskoj pa su davno promovisali dres.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 20 apr 2026, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ko živi u većim multi kulti gradovima zna da raja počne izlaziti u dresovima mjesec dana prije prvenstva dok su sportske prodavnice pune dresova zemalja učesnica mundijala.
Proizvođač u je uskratio taj doživljaj bosanskim navijačima. Prosto, ko želi original kupit će ga a ko je kupovao na pijaci do sada kupovat će i od sada. na koncu kraja ima pijačara i u Hrvatskoj pa su davno promovisali dres.
Razumijem te brate sve, ali niko se nije nadao da ce BiH ostvariti plasman na mundijal preko Welsa i Italije
Hrvatska se plasirala prije par mjeseci
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Proizvođač u je uskratio taj doživljaj bosanskim navijačima. Prosto, ko želi original kupit će ga a ko je kupovao na pijaci do sada kupovat će i od sada. na koncu kraja ima pijačara i u Hrvatskoj pa su davno promovisali dres.
Razumijem te brate sve, ali niko se nije nadao da ce BiH ostvariti plasman na mundijal preko Welsa i Italije
Još gore, znači hrvatski pijačari rade punom parom već mjesecima.
Nadao se ne nadao, odavno su trebali uraditi novi za LN.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Još gore, znači hrvatski pijačari rade punom parom već mjesecima.
Nadao se ne nadao, odavno su trebali uraditi novi za LN.
To što pišeš nema veze s vezom. Hrvatska proda desetinama hiljada dresova na godišnjem nivou u Indoneziju, Maleziju, Francusku, Ameriku, Argentinu, VB…oni su ime i njihov kapacitet na tržištu je jači od našeg. Naš dres će kupiti znatno manji broj ljudi…i skoro da ne postoji potražnja na međunarodnom nivou. Onaj kome se dres nosa po čaršiji moći će to da uradi i sredinom Maja tako što će kupiti kopiju na pijaci…onaj kome se kupuje original moći će da ga nosa po čaršiji već krajem Maja. Tako da ta priča o DAN PRED UTAKMICU SA KANADOM je teška nebuloza i ubijanje u pojam iole inteligentnih ljudi.
zanimljivo, Njemacka prelazi na nike, kraj ere s adidasom, citam da mnogo ima nelogicnih poteza rukovodstva u zadnje vrijeme (gle cuda glavni operativac dosao iz pume)
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Nike je ponudio ogroman novac. O tome se piskaralo, a ovi iz Adidasa su mislili da je to patka, nisu bar poravnali ponudu koju je dao Nike i desilo se to što se desilo. Tako je završena najduža era saradnje u sportu. River Plate je sada rekorder čini mi se koji saraduje sa adidasom od 1982.
Adidas je "navalio" na nove saradnje (Poljska, Turska , Hrvatska, one male Uefa zemlje koje je oblačio Macron) pa se nadam da bi i mi mogli tu dje uletit' u zadnji čas.
zanimljivo, Njemacka prelazi na nike, kraj ere s adidasom, citam da mnogo ima nelogicnih poteza rukovodstva u zadnje vrijeme (gle cuda glavni operativac dosao iz pume)
Grijesis u potpunosti sadašnji direktor Adidasa je jedini krivac za vracanje Adidasa na ono sto jeste lik je naopacke promijenio strategiju kompanije , sto se tice repki izbacio je hijerarhiju samo pravljenna dresova i relokaciju svega za elite timove sada je u partnerstvu sa 11teamsports napravio i da manje repke imaju status kao elite timovi, 11teamsports bavi se nabavkom i distribucijom trefoil i elite prilagodbi dresova zato su pokupili grcku, hrvatsku, makedoniju itd.
A sto se tice Njemačke jednostavno nike uletio sa vecom ponudom i sam njemacki predsjednik saveza je rekao ja sam za Adidas al zakonski ne bi mogao odbiti njihovu ponudu
Ja ja, samo the north face, napapirji, lyle scott, fred perry jel to hoces da kazes, kao ti si ultra i te gluposti niko ostali je voli klub i repku vise od vas, de mani se bgt te price
Ja ja, samo the north face, napapirji, lyle scott, fred perry jel to hoces da kazes, kao ti si ultra i te gluposti niko ostali je voli klub i repku vise od vas, de mani se bgt te price
Naravno ne smijemo zaboraviti Stone Island, ali onaj sa pijace