Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
4 poraza za redom Bez datog gola prvi put od 98e…
Liam ima aspiracije da dostigne Potter level losine ocito…
Pitam se da li ce I dalje govoriti da projekat ide u pravom pravcu kad zavrsimo sezonu sa 2 pobjede u 10 I fulimo skroz Evropu.
Liam ima aspiracije da dostigne Potter level losine ocito…
Pitam se da li ce I dalje govoriti da projekat ide u pravom pravcu kad zavrsimo sezonu sa 2 pobjede u 10 I fulimo skroz Evropu.
Na žalost, nije on kriv što ne zna.
Kad sam ovo vidio sinoć, sve je bilo jasno.
Kad sam ovo vidio sinoć, sve je bilo jasno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Stvarno nekad kontam jest čovječanstvo zatupljeno..izvadiš iz kese kruh od kile i uzmeš 10 kifli po sto grama...e ako i on sam zna šta je on mislio ovim izmjenama..bek za beka,stoper za stopera. . Ista formacija ostala,isto sve..samo je trebao golmana za golmana...nekada tačno čovjeku se život smuči kako nekoga proshere uzme lovu koju mi ni zamisliti ne možemo a dvije guske ne bi znao čuvati i to nacrtane..
Pa to vam je momci zato sto je vlasnicima vaznije da igraci dobijaju minute i koliko toliko odrzavaju vrijednost nego da se pobijedi
I tako vam je kad imate yes mana.Da je njima do ozbiljnih rezultata ne bi nikad mijenjali Pochettina za Marescu i Marescu za Roseniora.Prvo ne bi Tuchela mijenjali za Pottera tj 
Jest .i praviš domino efekt..ovoga za onoga...Tuhel da je ostao i da su mu dali slobodu da on dovodi igrača kojeg on treba sada bi bili u vrhu i radovali se polufinalu lige prvaka . Sa ovim igračima tri Tuhela nebi ništa napravili,samo je suština što ih Tuhel nikada nebi uzeo i zato je i dobio nogudarker10 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 16:18Pa to vam je momci zato sto je vlasnicima vaznije da igraci dobijaju minute i koliko toliko odrzavaju vrijednost nego da se pobijediI tako vam je kad imate yes mana.Da je njima do ozbiljnih rezultata ne bi nikad mijenjali Pochettina za Marescu i Marescu za Roseniora.Prvo ne bi Tuchela mijenjali za Pottera tj
![]()
Na kraju ovog kola smo uspjeli ostati na šestoj poziciji. Interesuje me na kojoj ćemo poziciji biti nakon posljednjeg kola?
Možda i 6.mjesto bude vodilo u LP, ako Villa završi peta, a osvoji LE.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Možda ali mi kako igramo i u kakvoj smo formi veće su šanse da budemo na kraju sezone na 12. poziciji nego da ostanemo na trenutnoj. 
Jedino je sigurno da je prica o LP sa danasnjim danom gotova.Trebaju se fokusirat na FA kup.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ali biti klasični centarfor..zdrmonja od skoro dva metra i biti nevidljiv igrao ili neigrao...koji kloc ..volio bih da samo jednom vidim da Delap pravilno primi loptu a da ne padne na koljena..da dobije zračni duel..gol ne može svakako dati..rijetko viđen kloc...
Pa zasto igra ispred Guija recimo koji je bio korisniji igrac kad god je igrao?Odgovor ti lezi u parama placenim za njih.30 miliona naspram 6.Jednostavno se tu ni Rosenior nesto previse ne pita .Ovi to sve gledaju kroz brojeve i na osnovu toga se diktira ko bi trebao igrati,dobijati minute itd.Zasto ulazi Acheampong u 81. minuti u utakmici koju gubis?Pa jer ga vide ko cisti profit i svaka minuta je vazna da bi mogli izvuc sto vise kesha.aqarius je napisao/la: ↑19 apr 2026, 21:16Ali biti klasični centarfor..zdrmonja od skoro dva metra i biti nevidljiv igrao ili neigrao...koji kloc ..volio bih da samo jednom vidim da Delap pravilno primi loptu a da ne padne na koljena..da dobije zračni duel..gol ne može svakako dati..rijetko viđen kloc...
- teamnorth1989
- Kontakt:
steta sto Hidink vise nije u opticaju pa da preuzme ovo do kraja ovaj do kraja nece nikog dobiti. Protiv Uniteda da lik izbacuje stopera za stopera a ganjas rezultat... nevjerovatno. Gdje su sad ovdje oni sto su pisali protiv Maresce kako je lik neznalica, rotira previse i da imamo boljeg trenera borili bi se za titulu?
Kada sve postavimo na svoje mjesto očito je Maresca izvlačio i više nego što ova ekipa može.I ja da se ne lažemo sam često bio protiv Maresce jer sam kontao da to može bolje,da je tvrdoglav,da nema znanja ,ali sada kad vidiš Roseniora vidi se razlika.Marescu smo svi trebali istrpiti,bilo je promašaja u taktici ,u igračima ali pitanje je koliko je on tu kriv,je li trpio pritiske od uprave,da li je morao neke igrače forsirati ..da mu je pruženo i pola vremena kao Rosenioru poslije ovoliko poraza vjerujem da bi nas puno prije izvukao iz rezultatske krizeteamnorth1989 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 10:05steta sto Hidink vise nije u opticaju pa da preuzme ovo do kraja ovaj do kraja nece nikog dobiti. Protiv Uniteda da lik izbacuje stopera za stopera a ganjas rezultat... nevjerovatno. Gdje su sad ovdje oni sto su pisali protiv Maresce kako je lik neznalica, rotira previse i da imamo boljeg trenera borili bi se za titulu?
- superFrankie
- Kontakt:
Maresca vrati nam se, sve cemo ti oprostiti. Ovo je uzas na sta mi trenutno licimo, ocekujem da cemo biti oko desete pozicije na kraju
Mareska nije dobio otkaz zbog rezultata,nego zbog svadje i neslaganja sa upravom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Rosenior je ovdje samo zrtveno janje.
Ne pita se on puno…
Ne pita se on puno…
Ma lik nema pojma sta radi.wadethegreat je napisao/la: ↑20 apr 2026, 19:56Rosenior je ovdje samo zrtveno janje.
Ne pita se on puno…
Chesea smijesan klub sa jako puno talentovane djece koju vode amateri koji ne znaju fudbal
Ne moze vam u 2026 godini trener biti Englez, jer nema gorih trenera od Engleza hahah
Kakva kombinacija Nba i Englezi
Ne moze vam u 2026 godini trener biti Englez, jer nema gorih trenera od Engleza hahah
Kakva kombinacija Nba i Englezi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- teamnorth1989
- Kontakt:
ja sam ovdje i pisao da Maresca izvlaci maximum i da nemamo ekipu za prva dva mjesta ali imamo sigurnu ekipu bolju od Aston Vile i Uniteda a evo zbog trenera amatera zavrsiti cemo iza njih. Sve sto je Maresca uradio za godinu i po dana ovaj je sjebo za par mjeseci. Sad ti je ljeto neizvjesno, ostanak glavnih igraca, dolazak nekih boljih jer je upitno da li ces i igrati Europu. Sad se sjetim da je i uprava pregovarala sa Tomasom Frankom lik Tottenham gurno u Championskipaqarius je napisao/la: ↑20 apr 2026, 16:39Kada sve postavimo na svoje mjesto očito je Maresca izvlačio i više nego što ova ekipa može.I ja da se ne lažemo sam često bio protiv Maresce jer sam kontao da to može bolje,da je tvrdoglav,da nema znanja ,ali sada kad vidiš Roseniora vidi se razlika.Marescu smo svi trebali istrpiti,bilo je promašaja u taktici ,u igračima ali pitanje je koliko je on tu kriv,je li trpio pritiske od uprave,da li je morao neke igrače forsirati ..da mu je pruženo i pola vremena kao Rosenioru poslije ovoliko poraza vjerujem da bi nas puno prije izvukao iz rezultatske krizeteamnorth1989 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 10:05steta sto Hidink vise nije u opticaju pa da preuzme ovo do kraja ovaj do kraja nece nikog dobiti. Protiv Uniteda da lik izbacuje stopera za stopera a ganjas rezultat... nevjerovatno. Gdje su sad ovdje oni sto su pisali protiv Maresce kako je lik neznalica, rotira previse i da imamo boljeg trenera borili bi se za titulu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.