FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
40
10%
Treći
133
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
32
8%

Ukupno glasova: 394

johntravolta123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johntravolta123 » 20 apr 2026, 20:34

Elezi je pravo dobar na toj poziciji iza spica i momka samo gusimo kad ga stavljamo na zadnjeg veznog ...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 20 apr 2026, 20:40

johntravolta123 je napisao/la:
20 apr 2026, 20:34
Elezi je pravo dobar na toj poziciji iza spica i momka samo gusimo kad ga stavljamo na zadnjeg veznog ...
Zadnju utakmicu na toj poziciji igrao protiv Posušja, najbolja naša utakmica na proljeće, bio najbolji mislim i igrač kola.
Vidjet ćemo da li ima dovoljno mudrosti kod našeg trenera da to ponovi.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 20 apr 2026, 21:00

Morpheus je napisao/la:
20 apr 2026, 17:19
fks74 je napisao/la:
20 apr 2026, 10:20
Bolje da šutite, prije imenovanja Čengića su svi ovdje pisali da ga treba postaviti za trenera, pisalo se kako je mlad i perspektivan trener. Sada se s.re ovdje a nije trebalo mijenjati prijašnjeg trenera.
Vala ako su trojica to napisali, a da se ne zajebavaju, da nisu troleri, evo ja ću se odmah baciti sa Avaza :mrgreen:
Fks74 pouzdan ko Mujkic na lijevom beku.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 apr 2026, 21:04

Jet2Holiday je napisao/la:
20 apr 2026, 21:00
Morpheus je napisao/la:
20 apr 2026, 17:19
fks74 je napisao/la:
20 apr 2026, 10:20
Bolje da šutite, prije imenovanja Čengića su svi ovdje pisali da ga treba postaviti za trenera, pisalo se kako je mlad i perspektivan trener. Sada se s.re ovdje a nije trebalo mijenjati prijašnjeg trenera.
Vala ako su trojica to napisali, a da se ne zajebavaju, da nisu troleri, evo ja ću se odmah baciti sa Avaza :mrgreen:
Fks74 pouzdan ko Mujkic na lijevom beku.
Plavac idi na svoju temu, ostali neka vrate postove i uvjere se.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 20 apr 2026, 21:07

Dosadan si, ko god ne misli kao ti prozivaš ga plavcem. Odmori malo.
Nikad poraz, samo lekcija.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 apr 2026, 21:14

tabba77 je napisao/la:
20 apr 2026, 21:07
Dosadan si, ko god ne misli kao ti prozivaš ga plavcem. Odmori malo.
Zato što znam da je štrumf, to je hiperOs koji je otišao u Banoviće i sada ima novi profil. Podvojena ličnost, ne znam koji mu je racq da piše ovdje.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 20 apr 2026, 21:17

DoktorXabaras je napisao/la:
20 apr 2026, 20:40
johntravolta123 je napisao/la:
20 apr 2026, 20:34
Zadnju utakmicu na toj poziciji igrao protiv Posušja, najbolja naša utakmica na proljeće, bio najbolji mislim i igrač kola.
Vidjet ćemo da li ima dovoljno mudrosti kod našeg trenera da to ponovi.
Kako sam upratio Adem svakako ima 3 zuta za srijedu

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 20 apr 2026, 21:19

U srijedu ce elezi pokazati da je nakon gulasa on nase najbolje poslijeratno pojacanje

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 20 apr 2026, 22:06

Brundoo je napisao/la:
20 apr 2026, 21:19
U srijedu ce elezi pokazati da je nakon gulasa on nase najbolje poslijeratno pojacanje
Ja stvarno ne razumijem šta momak mora još da uradi da dobije poziv u reprezentaciju, strašan igrač i još bolji momak, prava raja, srdačan i uvijek nasmijan s navijačima. Sve najbolje mu želim jer će brzo naći bolji klub.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 20 apr 2026, 22:15

slika

Momodou Jatta...
Treba ga bar na posudbu vratiti
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 20 apr 2026, 22:33

adoado je napisao/la:
20 apr 2026, 22:06
Brundoo je napisao/la:
Ja stvarno ne razumijem šta momak mora još da uradi da dobije poziv u reprezentaciju, strašan igrač i još bolji momak, prava raja, srdačan i uvijek nasmijan s navijačima. Sve najbolje mu želim jer će brzo naći bolji klub.
Mora naci normalan klub u kojem ce igrai svoju poziciju. Ja vjerujem da je on najbolji igrac ove lige ali ga nasi glupani ubise u pojam.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 20 apr 2026, 23:36

adoado je napisao/la:
20 apr 2026, 22:15
slika

Momodou Jatta...
Treba ga bar na posudbu vratiti
Što bi vratio momka kojem drugi žuti visi u zraku od 15 minute?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 21 apr 2026, 00:49

Brundoo je napisao/la:
20 apr 2026, 22:33
adoado je napisao/la:
20 apr 2026, 22:06
Brundoo je napisao/la:
Mora naci normalan klub u kojem ce igrai svoju poziciju. Ja vjerujem da je on najbolji igrac ove lige ali ga nasi glupani ubise u pojam.
Tako je. A razlog je jer mora igrat' sandzacki Pirlo !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 21 apr 2026, 01:28

bvsic je napisao/la:
20 apr 2026, 13:59
muhamedhulk je napisao/la:
20 apr 2026, 11:21
maminho ce to ispraviti...druga stvar, od kad su rez bitni u mladjim selekcijama? daj ti dva, tri igraca svake godine u prvu ekipu/transfer a rez kakav god hoce da bude.
Nisu rez bitni Ali ne mozes od direktnog konkurenta za titulu izgubit 6-1.
Na derbiju se isto vidilo da su losi i uigranost velika 0 ali eto, kako ces ti njeg ubacit u prvu ekipu ako on za u19 ne zna sta treba da igra.
Prvi tim treba da prate i juniori i kadeti i pioniri.Ovo prije hajde eto upoznavanje sa fudbalom.Mi nemamo jasan sistem ni u prvom timu kamo li u akademiji.Svi furaju nesto svoje kako vjetar puse.Ima u ovoj generaciji juniora 2-3 fina igraca koje ostatak ekipe guši ali cirkus je furati neku pricu oko akademije,zgrade,milioni,avioni a konkurent ti zabije 6.Ako imas najbolju akademiju znaci da kupis sve najbolje igrace u drzavi,imas jasno definisan sistem i sve preduslove da se 100% prosetas ligom u svakoj kategoriji.

Sto se tice Ljajica,nije tacno da ide.Znali smo kakvog igraca dovodimo,platu kakvu on ima mogao je samo lud covjek da mu dadne a Mirvic to svakako jeste.On se sa 23 godine nije vracao i trcao pa ne znam sto se ocekivalo da ce ovdje preorati teren.On je tip igraca kakvih nema puno u svijetu,ta 10ka koja lagano izumire.Za njega moraju trcati 2 igraca jer njegova je zadnja trecina terena a kod nas se veznjaci kriju od lopte i nekako se ocekuje da se on svaki napad spusta izmedju linije protivnika po loptu,predje 5 igraca i zabije.Ne trudi se ni on nesto plaho ali ne znamo ni mi da ga iskoristimo kao ni Menala i jos x igraca.Svakoga uspijemo ugasiti,gusimo svakog igraca na ludjackim pozicijama i ne izvucemo ni 20% potencijala ekipe.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 apr 2026, 06:37

SHZ82 je napisao/la:
20 apr 2026, 20:16
Pitar6785 je napisao/la:
20 apr 2026, 19:47
Prodaja Adema za 200-300 k€ bio bio jack put poslat ljudima fin poklon sanjim.

Renan out NEPRODUZIT UGOVOR, osim ako hoce pristat za neku sicu i resto po ucinku

Turkes out NAZALOSTO moracemo to raskidanje dodatno platit, mozda nebi bilo lose posudba jos jednu godinu mozda bi nam to bila jeftinija opcija, al bez obzira OUT na bilo koji nacin, najveca prevara od melunovica

Krdzalica priduzit produzit uz klauzulu na povrede
Gojkovica produzit uz manja primanja i to dobro ogranicit ucinkom

Bralic produzit na 2 godine pod uslovom da bude rezerva pa ako uspije da se izbori za prvih 11 dodatno lova

Prodajom Adema recimo za 200 k€ moglibi platit raskid turkesu i za platu koju dajemo renanu TURKESU i ademu moglibi dovest stopera TOP I SPICA TOP.

Takodje prodajom jednog od Maite MARODZE MUJKICA , raskinut ristovskog i dovest lijevog beka lijevo krilo
slazem se s tim da bih Ljajica pustio i besplatno ako treba jer se oslobadjas velike plate.
Takodjer sve ove zvijezde u zalasku dovodit iskljucivo da igraju na ucinak.
Isporucis 15 golova, 10 asistencija, primjer si sa treningom, dobijes juniora da radi svaki dan s tobom i jedan trofej na kraju sezone ili Europa minimalno do 4 pretkola, ili ulazak u grupu i ok nije problem isplatimo ti milionce.
Isto ovo Krdzalic staklene noge, braco 85% nastupa u sezoni u svim takmicenjima i dobijas full ugovor.
To je to.

Zamisli tebi dodje Adem Cimirot ristovski gojkovic i kaze hocu 40-70 k km fiksno platu 5-6 k km bonusa. Ja da sam Mirvic odma bi ga pljuno i istjero iz kancelarije.

5 golova i 5 asistencija, i to 3 gola iz penala, i dodjes u super kupu i od 4 penala ti nepucas nikako. A hoces 1 m km platu hoces k u r a c.

Drugo dosta utakmica radi povrede nisi igrao dosta utakmica si igrao ne citave utakmice i kako haveru imas obraz uzet 100 k km mjesecno. Prvo 30% utakmica nisi igrao drugo 5 asistencija 2 gola iz igre i to u 29 utakmica sa kupom bh i super kupom

Ristovski isti **** jedino eto sto je bio dosad standardni igrac od adema. Mozes reci da je propali Mujkic vise kvaliteta od njeg pokazao. Zar nebi trebao Ristovski biti covjek i otic Mirvicu u kancelariju i reci hvala ti na sansi koju si mi dao oprastam ti godinu ugovora da se rastanemo koljudi opljackao sam te za 600-700 k km

Cimirot, imam osjecaj da je on dosao u klub da pomogne klub i da finansije kod njeg nisu ko kod adema i ristovskog, smatram da je on zavrsio karijeru u Arabi kad je $ guro nogom u vrecu i da ce on biti tu do trenutka dok mamic mirvic nedodju i ne kazu Cimi nije ovo zatebe cak mozda igra za sicu u dogovoru da mu mi po zavrsetku karijere pomognemo sa licencama i da mu damp negdje da vodi neku selekciju il da bude pomocnik. Imam osjecaj da nije doso da OPLJACKA KLUB KO ADEM I RISTOVSKI.

Renato GOJKOVIC, bi trebao bit nas jakovljevic samo je pitanje dali on ima kvalitet to da bude i dali je njemu klub drag. POMENI JE NEKAKO I SPOR, al mogao bit ko stoper koji krpi rupe po potrebi,dobra je stvar sto je on uvjek isto nivo igrao konstantno ulazio s sklupe bio konstantan nebitno.NARAVNO DA ON NEMOZE PRIUSTIT DA IGRA NA PROCENAT, al definitivno njega bih produzio za nesto nizu platu pod uslovom da bude stoper koji igra kad glavni stoperi imaju kartone povrede, i da rafi toga nece busit trenera i svlacionicu.

Krdzalic kao sto si reko lolo hoces masne pare koda si od mesijeve sperme a 70% utakmica neigras radi povreda. Plata po igranju utakmica a ako ima budala da te placa i da te lijeci bojrum idi.

Btw; sta mislite dali bi trebali dovest par spanaca iz prijedora. Ona 7 mica je top, smatram da je na amterskom ugovoru i da bi dosao kod nas za 0 km ostete uz neku osrednju platu uz fine bonuse..

Meni lici na GULIJA, ima jos par njih interesantni mogli bi ih dovest na djuture

Takodje dovest crnca iz posusja umjesto renana i onog od ustasa sto nam je dao go sa 30 iz slobodnog cinimi se da je STANIC IL VEC KAKO SE ZOVE 16 broj.

**** mater onaj salcin koja je ono ojebina bila kad je kodnas igro gledam u velezu nije los. Mislim njega nebi dovodio jer je nekvalitetan za nas al MILAKA BI UZO. Jel on iznase skole.

U zelji niko kurcu nevalja nikog nebi uzo od njih
Sloga 0
Posusje crnca
Zrinjski abramovica mikica mamica
Borca iz borca savica i pasce sa grbavice to jes hiros
Iz PRIJEDORA DEFINITIVNO BI UZO 7 kao jos 2 igraca plus golmana.

Al ako nista 7 prijedirsku i Crnca iz posuja 1000 km vecu platu im dat nego sto imaju plus 30 k km bonusa i mislim da bi pristali. Takodje dobra stvar za njih dvoicu je sto netreba ostetu nikakvu placat

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 21 apr 2026, 08:14

SHZ82 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Renan out NEPRODUZIT UGOVOR, osim ako hoce pristat za neku sicu i resto po ucinku

Turkes out NAZALOSTO moracemo to raskidanje dodatno platit, mozda nebi bilo lose posudba jos jednu godinu mozda bi nam to bila jeftinija opcija, al bez obzira OUT na bilo koji nacin, najveca prevara od melunovica

Bralic produzit na 2 godine pod uslovom da bude rezerva pa ako uspije da se izbori za prvih 11 dodatno lova

Prodajom Adema recimo za 200 k€ moglibi platit raskid turkesu i za platu koju dajemo renanu TURKESU i ademu moglibi dovest stopera TOP I SPICA TOP.

Takodje prodajom jednog od Maite MARODZE MUJKICA , raskinut ristovskog i dovest lijevog beka lijevo krilo
slazem se s tim da bih Ljajica pustio i besplatno ako treba jer se oslobadjas velike plate.
Isporucis 15 golova, 10 asistencija, primjer si sa treningom, dobijes juniora da radi svaki dan s tobom i jedan trofej na kraju sezone ili Europa minimalno do 4 pretkola, ili ulazak u grupu i ok nije problem isplatimo ti milionce.
Isto ovo Krdzalic staklene noge, braco 85% nastupa u sezoni u svim takmicenjima i dobijas full ugovor.
Dobra ideja samo sto ti onda ni sulejman krpic ne bi dosao :D
Menadzerima je cilj lova i prodaja, a ne klupska titula koje svakako nece biti. Te si dealove mogao sklapati prije 30ak godina

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 21 apr 2026, 09:08

moguce da je i novinarska patka za Adema i Partizan, nisu ni oni pri parama a evo nisu dobili licencu za Europu. Akademija ne znam jel sastavila 2 sezone da su ostali isti treneri, nije ni čudo što nas Zrinjski natrpa.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 21 apr 2026, 09:53

teamnorth1989 je napisao/la:
21 apr 2026, 09:08
moguce da je i novinarska patka za Adema i Partizan, nisu ni oni pri parama a evo nisu dobili licencu za Europu. Akademija ne znam jel sastavila 2 sezone da su ostali isti treneri, nije ni čudo što nas Zrinjski natrpa.
Prošli put su isti mediji objavili da Adem dolazi u Sarajevo tako i ovaj put u Partizan.. tako da mislim da je ovo tačno 99% hvala mu i sretno dovest će Zoran nekog korisnijeg sigurno
orde del male

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 21 apr 2026, 10:28

Igrača s Ademovom statistikom koliko hoćeš u današnjem fudbalu. A jeftiniji su.
Nikad poraz, samo lekcija.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 21 apr 2026, 10:39

ErosViverosViv je napisao/la:
21 apr 2026, 08:14
SHZ82 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:

Dobra ideja samo sto ti onda ni sulejman krpic ne bi dosao :D
Menadzerima je cilj lova i prodaja, a ne klupska titula koje svakako nece biti. Te si dealove mogao sklapati prije 30ak godina
ja pricam o ovim igracima koji su imali super karijere, a na zalasku su tipa Ljakic, Ristovski, Cimirot
ako ti smatras krpica u tu skupinu onda sta da ti kazem😃
normalno da mladjeg igraca ili nekog do 30 ne mozes dovesti pod tim uslovima ali ovi 32+ sto hoce velike ugovore, a drkaju **** nikad vise ne bi doveo bez ovog gore predhodno navedenog

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []