NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Atlanta 
Denver vodio 19 razlike na početku druge četvrtine (41-22)
Zatim Minespta imala šut za 11 poena razlike (56-64) i na kraju bez poena dve minute za X na poluvremenu 64-64
Zatim Minespta imala šut za 11 poena razlike (56-64) i na kraju bez poena dve minute za X na poluvremenu 64-64
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
E kakva noc , okrenu ih atlanta samo tako, ovako su oni nas prosle sezone
.
Al ova tekma u bol areni je top. Kakva druga cetvrtina.
Al ova tekma u bol areni je top. Kakva druga cetvrtina.
Jokic beta, muray alfa
Hajde Mini dobij ovo. Ovo mi je za sada najbolja tekma PO. Odlicna utakmica.
Bravo Minesota. Kakvu odbranu su odigrali zadnja 3min, pogotovo Gobert i Mcdenials. Ovo ce biti bas dobra serija, vrlo moguce i da ce ici u 7 utakmica.
Jamal i Nikola na kraju kostali ekipu pobjede, uzeli sve suteve, a nista pogodili nisu.
Jamal i Nikola na kraju kostali ekipu pobjede, uzeli sve suteve, a nista pogodili nisu.
Jokicev poraz, umjesto da odes 2-0 i nadas se da zavrsis u 5, ssd moras da se porodis i vjerovatno odes u 7 dok ce SAS rijesiti u 4-5
Kakav izbor suta Murraya na minus 3.Poludistanca/tezak sut za dva
Jeste, firsirao je na kraju bezveze a nije mogao kraj Goberta, umjesto da je probao razigravati saigraca on iz greske u gresku i slag na tortu onaj kos Goberta gdje fata preko njega skok u napadu o daje svoj prvi kos.
A sa druge strane Edwards nije forsirao na kraju vec gurao loptu saugracima. Ali zasluzena pobjeda Minesote, imali ste 44-25 na pocetku 2-ge cetvrtine i ljudi vas stigli do kraja iste.
- Shategabri
- Kontakt:
Cavsi lagano 2-0, serija se seli u Toronto
Kako je denver furiozno usao u utakmicu,ali losa zadnja cetvrtina,kakva partija minnesote
Zakuhava se,zakuhava se.Minny je nezgodan matchup za Nugge.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Durant nije bio prvi igrac kad imas visoke ciljeve ni u svom primeu a ne sad.alemsa je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:06Cisto sumnjam prosto ne vjerujem, ali tekme moraju biti odigrane. U 6 u vrh glave, mozda zapnu zivotom da uzmu game 5 kuci. A prije 4-1 ali eto vidjet cemo. Naravno pod uslovom da Durant igra resto serije.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 18:04Pogresno me shvatas, ja nisam rekao da ce Lejkersi nuzno dobiti, nego da si ti neopravdano previse samouvjeren. Ide ovo u 7 ako mene pitas.
Bojim se da je ovo najvise u 5 za Lakerse.
Samo glupa ti je prica iskreno, dodajes Duranta i podvlacis da je hendikep njegov izostanak a ovamo Reaves i Luka kao da nisu clanovi Lakersa uopste.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Shategabri
- Kontakt:
Turčin bucko je došao do izražaja.
Vjerujem da će u G2 biti još gori
Vjerujem da će u G2 biti još gori
Koševo Zapad
Kaunas je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:13
Durant nije bio prvi igrac kad imas visoke ciljeve ni u svom primeu a ne sad.
Bojim se da je ovo najvise u 5 za Lakerse.
Samo glupa ti je prica iskreno, dodajes Duranta i podvlacis da je hendikep njegov izostanak a ovamo Reaves i Luka kao da nisu clanovi Lakersa uopste.![]()
ma neozbiljno udje u utakmicu, i onda forsiranje 4/4, mora biti agresivniji od pocetka, to pomogne i ostatku ekipe da dodje u bolje pozicije, on jos igra kao da je RS a ne PO...ronaldo99 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 07:35Jeste, firsirao je na kraju bezveze a nije mogao kraj Goberta, umjesto da je probao razigravati saigraca on iz greske u gresku i slag na tortu onaj kos Goberta gdje fata preko njega skok u napadu o daje svoj prvi kos.
A sa druge strane Edwards nije forsirao na kraju vec gurao loptu saugracima. Ali zasluzena pobjeda Minesote, imali ste 44-25 na pocetku 2-ge cetvrtine i ljudi vas stigli do kraja iste.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne bih ja samo Jokića krivio.JHam je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:02ma neozbiljno udje u utakmicu, i onda forsiranje 4/4, mora biti agresivniji od pocetka, to pomogne i ostatku ekipe da dodje u bolje pozicije, on jos igra kao da je RS a ne PO...ronaldo99 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 07:35Jeste, firsirao je na kraju bezveze a nije mogao kraj Goberta, umjesto da je probao razigravati saigraca on iz greske u gresku i slag na tortu onaj kos Goberta gdje fata preko njega skok u napadu o daje svoj prvi kos.
On i krene tamo u 3/4 malo jače, kad se i defenderi malo umore.
E sad, forsira, sili kad dođe gusto, pa ko će drugi, on ili Murray, ostali su tu da vodu nosaju realno.
Svaka čast Gordonu, Braunima i kompaniji, al zna se ko su prve dvije violine ekipe.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.