English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ili recimo kakva je slučajnost da samo ti kmečiš na sudije ? Iako nigdje na svijetu neces pročitati da je sudija kriv za poraz Arsenala, ali samo si ti u tom svijetu. Pomalo ličiš na ravnozemljase i njihove teorije zavjere.
- VivaLaStella
- Kontakt:
bez da sam i pogledao, znao sam da je chilyev post u pitanju
kakav lobotomac
pravda za mnoy
Zamisli scenarij: villa osvoji el i bude peta, celzi bude sesti a city osvoji titulu.
Pa celzijevci bi do pocetka sezone ismijavali arsenalovce.
Pa celzijevci bi do pocetka sezone ismijavali arsenalovce.
CPOJ
Napišem post i deset ljudi skoči na mene bez da je i jedan imao neko obrazloženje zašto nije crveni ili faul u napadu, nevjerojatno društvo ovdje. Ja sam možda šizofreničar ali kakve ste vi tek budale kad se osjetite prozvanim da se bavite samnom. Iskulirajte i navijajte za poraze svojih klubova, da money oil kriminalni klub sa 115 tačaka optužnice osvoji još jednu titulu ali nemojte sutra ako Arsenal osvoji čestitat nekom titulu. Čekajte, pola vas pokemona je to uradilo još prije mjesec dana. 
Kolega Oliver i Taylor su ocajne sudije,ali ono je prelak kontakt za crveni,u duelu su i isto ona situacija nad Hincapijeomchily-rz je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:17Napišem post i deset ljudi skoči na mene bez da je i jedan imao neko obrazloženje zašto nije crveni ili faul u napadu, nevjerojatno društvo ovdje. Ja sam možda šizofreničar ali kakve ste vi tek budale kad se osjetite prozvanim da se bavite samnom. Iskulirajte i navijajte za poraze svojih klubova, da money oil kriminalni klub sa 115 tačaka optužnice osvoji još jednu titulu ali nemojte sutra ako Arsenal osvoji čestitat nekom titulu. Čekajte, pola vas pokemona je to uradilo još prije mjesec dana.![]()
Ako je faul onda je i crveni logično s obzirom da je Khusanov bio zadnji igrač, kontakt je bio nogama, bukvalno ga sapleo, Barselona je za slično dobila crveni karton u LP.Markinhio je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:56Kolega Oliver i Taylor su ocajne sudije,ali ono je prelak kontakt za crveni,u duelu su i isto ona situacija nad Hincapijeomchily-rz je napisao/la: ↑20 apr 2026, 21:17Napišem post i deset ljudi skoči na mene bez da je i jedan imao neko obrazloženje zašto nije crveni ili faul u napadu, nevjerojatno društvo ovdje. Ja sam možda šizofreničar ali kakve ste vi tek budale kad se osjetite prozvanim da se bavite samnom. Iskulirajte i navijajte za poraze svojih klubova, da money oil kriminalni klub sa 115 tačaka optužnice osvoji još jednu titulu ali nemojte sutra ako Arsenal osvoji čestitat nekom titulu. Čekajte, pola vas pokemona je to uradilo još prije mjesec dana.![]()
Jarane, svi ti klubovi su u principu zlocinacki, svi su oni govvna, samo je city hala.
CPOJ
Gusla li čovjek i ne odustaje
- napoleon72
- Kontakt:
Imali +9, mozda i vise u jednom trenutku, kiksali protiv ekipe koja je nocas i zvanicno ispala, izgubili kuci od Bormuta, al sad je kriv sudija za sve. Da Arteta nije deb.il kakav jest, ovaj poraz ih ne bi puno potresao i u zavrsnicu bi usli bez velikog pritiska, bile bi im 3 pobjede do kraja potrebne za titulu. Ovako ona najvjerovatnije ode Cityju u najgoroj njihovoj sezoni jos od 16/17. Strasno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Niko nam nije kriv, ne znam čemu se ta priča potencira.
Arteta nas doveo na vrhunac luzerstva i postali smo najveća smijurija u EPLu, ovakav bottle će nadmašiti onaj Liverpoolov iz sezone Rodgersa kad su 3 tekme prije kraja izgubili titulu.
Kontao sam da ono ne može niko nadyebati, a onda sam skontao da smo mi postali rekorderi po luzerstvu.
Arteta nas doveo na vrhunac luzerstva i postali smo najveća smijurija u EPLu, ovakav bottle će nadmašiti onaj Liverpoolov iz sezone Rodgersa kad su 3 tekme prije kraja izgubili titulu.
Kontao sam da ono ne može niko nadyebati, a onda sam skontao da smo mi postali rekorderi po luzerstvu.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Do nove godine je sve to fino izgledalo za Arsenal. Onda je počeo kiksati City, sjetimo se 3 remija u nizu na startu nove godine, zatim su vodili 2:0 kod Tottenhama pa jedva izvukli bod, remi kod West ham, remi s Forrestom, poraz na Traffordu. I opet se vratio City u igru za naslov hahaha
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
isto tako arsenal:
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Wilshere10
- Kontakt:
Isto tako Arsenal.As of April 21, 2026, Arsenal F.C. is the only team still unbeaten in the 2025–26 UEFA Champions League season. They have maintained a remarkable run of 11 games without a loss
Vrati sliku sa trofejimaWilshere10 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:22Isto tako Arsenal.As of April 21, 2026, Arsenal F.C. is the only team still unbeaten in the 2025–26 UEFA Champions League season. They have maintained a remarkable run of 11 games without a loss![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Ništa dok se United ne vrati na staze stare slave.
Ovo ostalo sve neki plastičari i luzeri
Ovo ostalo sve neki plastičari i luzeri
Koševo Zapad
- Wilshere10
- Kontakt:
Hocu. Cim madridski gigant vrati sve trofeje osvojene nedozvoljenim radnjama.denimen99 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:53Vrati sliku sa trofejimaWilshere10 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:22Isto tako Arsenal.As of April 21, 2026, Arsenal F.C. is the only team still unbeaten in the 2025–26 UEFA Champions League season. They have maintained a remarkable run of 11 games without a loss![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"