Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Coolpanda24
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Coolpanda24 » 12 apr 2026, 19:09

NebeskaSila96 je napisao/la:
12 apr 2026, 19:01
Evo posvađa se sa Hönesom kad je izašao iz igre,skontao ovaj da psuje kad je izlazio.Sad ce ga zakucati na klupu narednih par utakmica :mrgreen:
A jest mu i opsov’o od do :urnebes:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 12 apr 2026, 19:15

Pa i treba nekad malo pokazati treneru da ti je krivo, ne moze se uvijek samo glava pognuti i govoriti dobro je. Mora se napadacu dati vise tekmi u kontinuitetu da igra 90min i onda ce golovi doci.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 12 apr 2026, 19:19

guillermo je napisao/la:
12 apr 2026, 18:56
Kad bi kako preporucio Esmira Sturgartu za sljedecu sezonu :pray:
Samo Elversberg ili Salzburg :) a mogao bi i u Schalke. On i ovaj Ošiš bi bili opasni po krilima :bih:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 apr 2026, 19:24

Poznavajuci Hoenessa nece bit iznenadjenje ako mu ovo bude posljednji start ove sezone.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 13 apr 2026, 09:22

Demirović sigurno nije prvi igrač u historiji fudbala koji je negodovao zbog izmjene. Ipak, problem je bio što je taj kratki sukob bio vidljiv svima, što je cijelu situaciju učinilo neugodnom za sve uključene.

“Mora kontrolisati emocije. Za Medu je sve danas bilo frustrirajuće, ali takve situacije trebamo po svaku cijenu izbjeći.“

Još jedan bitan aspekt: ovakve reakcije ne šalju baš najbolju poruku igračima koji ulaze u igru.

“Normalno je da igrači žele ostati na terenu – pogotovo u Medinom slučaju, kad još nije postigao gol“, rekao je Hoeneß. „Ali svi moraju biti svjesni da na klupi ima momaka koji također žele igrati – vjerovatno čak i od prve minute.“

“Da je utakmica završila 1:1, to bi za vas naravno bilo pravo ‘pronađeno blago’ (tema za medije)“, rekao je Hoeneß obraćajući se novinarima na press konferenciji. „A čak i nakon ove pobjede od 4:0, opet me o tome pitate. To je glavni razlog zašto sam zamjerio Demiroviću takvo ponašanje. Krajnje je nepotrebno i mora se kontrolisati. Medo je super momak i već se izvinio.“

I Ermedin Demirović je odgovarao na pitanja novinara:

„Već sam se izvinio, pretjerao sam u reakciji. Moram naglasiti da sam sretan zbog pobjede i da nisam neko ko pravi probleme i ostaje ljut danima.“

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 19 apr 2026, 16:31

Na klupi protiv Bayerna.

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 19 apr 2026, 16:51

Poslije onog psovanja za vikend očekivano klupa čak i ako Undav ne igra.Kao fan Stuttgarta poznavajući Hönesa mogao bi do kraja sezone počinjati sa klupe čisto da pokaže ekipi da te stvari ne smiju da se dešavaju.Ali ipak je Hönes nepredvidiv sa njim se nikad ne zna šta mu je u glavi :mrgreen:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 19 apr 2026, 16:55

Fuck around and find out

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 apr 2026, 16:57

Samo nek oni svi dodju zdravi na okupljanje :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 21 apr 2026, 12:28

Coolpanda24 je napisao/la:
21 apr 2026, 12:23

:salut:
Znaci opet je dosta se povukao, rekao je svima dzabe piva ;) Na stadionu bude oko 60 hiljada, sad je napravio sat vremena dzabe piva u nekom parku, nece biti ni 10 hiljada sto ce uzeti dzabe pivu :rol:

Svaka cast kako god, ali trebao je kao Reus cijeli stadion castiti s jednom pivom ;)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 apr 2026, 12:30

Pa dobro, besplatno pivo, a dio ce donirati u fondaciju. Sasvim korektno.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 21 apr 2026, 12:33

DamirT je napisao/la:
21 apr 2026, 12:30
Ma povukao se kad je vidio koliko to sve treba platiti, vjerovatno ce biti isto nesto kao jedna piva po osobi. Donirao jos nesto za fond, nije napisao koliko para i Allahimanet ;)

Ako ces ispratiti onda stavis svi na stadionu sto imaju kartu ide jedna dzabe piva, platis i sutis, isto sto je Reus uradio :) Sam si rekao, niko ga nije natjerao :)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 apr 2026, 12:37

Edincapitano je napisao/la:
21 apr 2026, 12:33
DamirT je napisao/la:
Ma povukao se kad je vidio koliko to sve treba platiti, vjerovatno ce biti isto nesto kao jedna piva po osobi. Donirao jos nesto za fond, nije napisao koliko para i Allahimanet ;)

Ako ces ispratiti onda stavis svi na stadionu sto imaju kartu ide jedna dzabe piva, platis i sutis, isto sto je Reus uradio :) Sam si rekao, niko ga nije natjerao :)
Znam da je govorio da moraju zakonski nesto to sve prvo provjeriti, ako se sjecam. Valja to sve napraviti za 60 hiljada ljudi jbg. Ako nista, nije ispao pakas, pa se napravio budala :mrgreen:
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 21 apr 2026, 12:56

DamirT je napisao/la:
21 apr 2026, 12:37
DamirT je napisao/la:

Znam da je govorio da moraju zakonski nesto to sve prvo provjeriti, ako se sjecam. Valja to sve napraviti za 60 hiljada ljudi jbg. Ako nista, nije ispao pakas, pa se napravio budala :mrgreen:
Ne vidim problem, stadion uvijek ima kapacitet da prodaje pivu navijacima jer je pun stadion svaku utakmicu, eto reci da 40 hiljada kupi pivu, ostali su djeca, zene itd.

Znaci reci da je piva 5 eura, to ti je odprilike 200 hiljada eura. Ermedin ima ako googlas, 90 hiljada eura sedmicno platu, znaci bez problema moze platiti, to oko zakona ne mislim da je problem jer je Reus jos vecoj publici sve platio na stadionu :)

Ovako sad u nekom parku treba dozvola, pa prebaciti pivu u nekim kanisterima da je hladna pa onda treba to sve rijesiti oko radnika, organizacija itd, i na to sve samo je dzabe piva jedan sat, samo bez veze komplikovano. Ma to je sigurno da ispadne sto manje da plati Ermedin, racunali su njemci sigurno i nema sanse da doce ni 5000 ljudi u toku sat vremena za jednu pivu sto kosta 5 eura da stoje u redu itd :)

Dobra fora, ali nije bas ispalo kao sto je rekao ;)

Sretno kako god!
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 21 apr 2026, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 21 apr 2026, 13:20

21 apr 2026, 12:56
DamirT je napisao/la:

Ne vidim problem, stadion uvijek ima kapacitet da prodaje pivu navijacima jer je pun stadion svaku utakmicu, eto reci da 40 hiljada kupi pivu, ostali su dijeca, zene itd.

Znaci reci da je piva 5 eura, to ti je odprilike 200 hiljada eura. Ermedin ima ako googlas, 90 hiljada eura sedmicno platu, znaci bez problema moze platiti, to oko zakona ne mislim da je problem jer je Reus jos vecoj publici sve platio na stadionu :)

Ovako sad u nekom parku treba dozvola, pa prebaciti pivu u nekim kanisterima da je hladna pa onda treba to sve rijesiti oko radnika, organizacija itd, i na to sve samo je dzabe piva jedan sat, samo bez veze komplikovano. Ma to je sigurno da ispadne sto manje da plati Ermedin, racunali su njemci sigurno i nema sanse da doce ni 5000 ljudi u toku sat vremena za jednu pivu sto kosta 5 eura da stoje u redu itd :)

Sretno kako god!
Sve pet, ali "dijeca", druze...:( Da li to iko kaze na svijetu??

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 21 apr 2026, 13:22

NerminFatic je napisao/la:
21 apr 2026, 13:20
21 apr 2026, 12:56
DamirT je napisao/la:

Ne vidim problem, stadion uvijek ima kapacitet da prodaje pivu navijacima jer je pun stadion svaku utakmicu, eto reci da 40 hiljada kupi pivu, ostali su djeca, zene itd.

Sretno kako god!
Sve pet, ali "dijeca", druze...:( Da li to iko kaze na svijetu??
Moja greska, ispravio sam :)

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 21 apr 2026, 13:26

Dragi moj Bosnjo :kafa: uvijek se brine gdje se trosi lova susjeda :facepalm:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2026, 13:27

Prije da su mu se nakacili na kosti ovi zasto casti pivom (sto je i sam potvrdio), pa je morao malo promjeniti plan.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 apr 2026, 13:28

Nije u parku vec je to proljetni festival i to najveci takav festival na svijetu. Tu se svakako dnevno popije cisterna piva po jednom ovom Zeltu. Cijena jedne je oko 15ak eura tako da sigurno nece proci sa nekom sadaka cifrom kako neki rekose.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Serha, Uknaac, Zglavkar i 57 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []