Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Haj stadion ko stadion ali moze vala opstina malo i renovirati put oko stadiona . Sa autom moras ici 10 na sat da nesto ne ostetis koliko ima rupa i neravnina.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Threeplanetrees
Dovesti mašine poravnati Koševo i neka im grad Sarajevo napravi novi stadion kao što je napravio Želji Grbavicu. Ja im se divim da ikako dolaze na ovo ruglo sa atletskom stazom i gabaritima gdje pet hiljada ljudi kada dođe izgleda kao da je hiljadu
- Combattente87
- Kontakt:
Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Tako je!Threeplanetrees je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:09Dovesti mašine poravnati Koševo i neka im grad Sarajevo napravi novi stadion kao što je napravio Želji Grbavicu. Ja im se divim da ikako dolaze na ovo ruglo sa atletskom stazom i gabaritima gdje pet hiljada ljudi kada dođe izgleda kao da je hiljadu
I sve to od tvog i Ðipketovog poraza.
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
I sve te situacije dosuđene u korist Borca. Kakve veze ima koliko je Juričičić dao golova kad bez sudijskih lakrdija niste u stanju pobjediti zadnju ekipu na tabeli i to dva puta, samo je vama ova situacija normalna kao i onaj ofsajd na vlastitoj polovini.Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
Ajde više odebite i ne smarajte, žao mi vas je iskreno !
Nas pere paranoja a vama se klubovi sklanjaju i daju vam bodove da budete prvaci, pa majstore vama je Gigović kartonirao Rudar (zadnju ekipu) na utakmici protiv Sloge da bi osvoji bodove i bili šampioni. Zamisli tog jada i očaja na koji je neko spreman a bolesti nekog ko je na to ponosan.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Shategabri
- Kontakt:
Donekle je i u pravu.
Utvrdili smo milion puta raznorazne nepravilnosti i navlačenja.
Ne vidim više ni svrhu polemike oko toga.
Hoće li se šta promijeniti?
Dok je ovaj sastav u savezu, neće.
Doviđenja i prijatno.
Doviđenja i prijatno.
Koševo Zapad
Biće ovo najbolji stadion u Prvoj ligi FBiH
- Shategabri
- Kontakt:
I stadion i put je nadležnost opštine.
Biće fino uzeti pare za koncert, al uložiti koju marku, jok.
Koševo Zapad
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nisam njega i njemu slične ni komentariso niti ih čovjek mođe više uzimati za ozbiljno, više sam se bavio ovim našim objektivcima i pričama o nekoj Borčevoj dominaciji. Život ti se smuči a kamoli fudbal.Shategabri je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:49Donekle je i u pravu.
Doviđenja i prijatno.
Doktor za retardaciju.
Umjesto što se ko vo zalijećeš i lupetaš, jednostavno pogledaš video i kažeš ok, u pravu ste momci, bio je penal, idemo dalje:Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Combattente87
- Kontakt:
I kakve vajde imam kada kažem to ?Balorda je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:11Umjesto što se ko vo zalijećeš i lupetaš, jednostavno pogledaš video i kažeš ok, u pravu ste momci, bio je penal, idemo dalje:Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanDoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:16
Nemoj tako, sad će ti doći ovde objektivni navijači i pričati od dominaciji Borca kroz cijelu sezonu čestitati im na zasluženoj tituli.![]()
Samo kada sudija pogriješi na utakmicama vaših klubova, to " bio je penal idemo dalje " važi, jer u suprotnom je lakrdija, navlačenje, krađa itd....
Ovaj gore spominje Rudar, ljudi nas pobjedili u zadnjih 100 godina 4 puta
Slogi dali gol u zadnjoj sekundi utakmice bukvalno, al i dalje stoji da su skinuli gaće na ulazu u BL...
Svi koji su iole realni i gledaju cijelokupnu sliku ove sezone, priznaće da je Borac najdominantnija i najbolja ekipa, i da je više nego zasluženo ove sezone titula u BL !
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Majstore, dzaba krecis. Ako je borac toliko dominantan (ne kazem da borac nema dobru ekipu, cak sta vise… odlicnu) cemu onda konstantno siljenje i navlacenje? Cemu konstantna pristrasnost kod sudija u korist borca? De Bgt, mani se suplje. Vama je odgovor na ovo sto radite godinama unazad - “pa i vi bi da mozete” ili “i vi ste” tako da pusti se mijenjanja misljenja kako vjetar puhne. Ovo sto vi radite u posljednjih 4-5 godina je nevidjen kriminal. Tu takodjer naravno dolaze i lazni, vazi ghuzni haveri, koji uzivaju itekakvu protekciju cak i duze nego vi. Ostale nema potrebe spominjati jer niko nije blizu ovom dvojcu. Tu sva rasprava zavrsava, i ako to ne vidis, onda ne zelis da vidis, ali mojne ovdje pametovat Bgt.Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:42I kakve vajde imam kada kažem to ?Balorda je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:11Umjesto što se ko vo zalijećeš i lupetaš, jednostavno pogledaš video i kažeš ok, u pravu ste momci, bio je penal, idemo dalje:Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:18
Između 75 i 169 ovakvih situacija je bilo tokom ove sezone na svim terenima, ali dođe Makso i postavi neku sliku igrača Borca i napiše rukometni klub....Ovo više nije paranoja, nije ni šizofrenija, ovo je preraslo u nešto mnogo ozbiljnije ! Jedan igrač Borca dao golova kao klub mu i on se nešto šepuri i želi da ispadne pametanAjde više odebite i ne smarajte, žao mi vas je iskreno !
Samo kada sudija pogriješi na utakmicama vaših klubova, to " bio je penal idemo dalje " važi, jer u suprotnom je lakrdija, navlačenje, krađa itd....
Ovaj gore spominje Rudar, ljudi nas pobjedili u zadnjih 100 godina 4 puta![]()
Slogi dali gol u zadnjoj sekundi utakmice bukvalno, al i dalje stoji da su skinuli gaće na ulazu u BL...
Svi koji su iole realni i gledaju cijelokupnu sliku ove sezone, priznaće da je Borac najdominantnija i najbolja ekipa, i da je više nego zasluženo ove sezone titula u BL !
Sto se tice skidanja gaca, opet zivis u iluziji - jel nedavno sloga izasla sa 2. Sastavom protiv vas jer se “cuvaju” za kup, a bore se za opstanak? Jel vam sloga svaki put skine gace, i nije prvi put da izlazi sa juniorima/kombinovanom sastavu itd.
Okani se laganja samog sebe, jer nas slagat ne mozes sigurno… imamo oci hvala Bogu.
Za ljubitelje PL, zanimljivi intervjui sa Pericom Ognjenovićem i Nemanjom Bilbijom.
Sretno komšijama iz Prijedora.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Čovjek kad sluša intervju sa Pericom i kako voditelj priča,rekao bi da se Rudar bori za titulu.
Majstore,sve stoji,oštetile su nas sudije mnogo puta,ekipa sklapana u hodu,lijepo igramo...,ali ako ispanemo iz lige eksperiment sa Špancima nije uspio.
I to je to. Neuspjeh.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Potrazi pomoc od psihijatra. Nisi ti dobar s glavom. Bas bolestan trebas biti da to smece povezujes s bilo kim ovdje.Samba71 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 03:56Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 apr 2026, 19:24Taman ti mislio napisati kako si mi sjebao zamku kad se jedan uhvati. Doduše jedan od najglupljih ali ulov je ulov ko te pita![]()
Dokle je Sergija za Anisa Kalajdžića?
Fin dečko...
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja prednost dajem Rudaru danas, pala kvota sa 2.80 na 2.20
Samo kazem…
Samo kazem…
U ovoj ligi sve je moguće. Rudar ima veći motiv,Željo opet veliki klub da rasipa bodove.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 14:33Ja prednost dajem Rudaru danas, pala kvota sa 2.80 na 2.20
Samo kazem…
Rudaru fale domaći igrači,bar 2,3 koji znaju šta je borba,atmosfera...
Ne znam,samo nek bude pošteno sudjenje,pa nek pobjedi bolji.
Evo i kiša stala,izvedrava.
P.S. Koliko je buseva krenulo za PD ?
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, PingoFTW i 3 gosta.

.png)