Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Bosanskohercegovački treneri u inostranstvu
Realno Muslic je iznenadio cijelu fudbalsku Njemacku. Dosao u klub koji je maltene ispao u trecu ligu,konstantno imao 2-3 povrijedjena igraca.Nakon potpisa navijaci se sprdali da ne treba traziti stan u Gelsenkirchenu jer ce svakako biti bivsi nakon 2 mjeseca. Dosao u klub koji je imao igrace za donji dio druge lige a navijace koji smatraju da pripadaju u CL. Nakon prvog dijela prozivan zbog defanzivnog fudbala, experti najavljivali pad cijelo vrijeme, osporavan cak i Dzeko jer se nece snaci u defanzivnom fudbalu koji preferira Muslic.
Na kraju se izborio sa svime bez da se ijednom zalio.
Bio sam i sam skeptican na pocetku ali ovo je kao da je uzeo titulu BL sa Wolfsburgom.
Na kraju se izborio sa svime bez da se ijednom zalio.
Bio sam i sam skeptican na pocetku ali ovo je kao da je uzeo titulu BL sa Wolfsburgom.
šta radi bilmez od sudije pa vahi dade crveni...
-
samoposmatram
- Kontakt:
gov.na! nemaju sudije kuraža da fer sude! francuska liga gora od bosanske u sudenju!samoposmatram je napisao/la: ↑19 apr 2026, 19:17Odluceno da Nantes izpada, Niko Vahi nije javio. Zadnje dvije utakmice sudija odlucio utakmice crvenim kartonima.
Ovaj hadalj se i ovdje posvadjao
Sva sreca pa nam nije nikad bio selektor, taj bi bio gori od Ahmedhodzica. Ostavio bi te u kljucnom mecu.
Sva sreca pa nam nije nikad bio selektor, taj bi bio gori od Ahmedhodzica. Ostavio bi te u kljucnom mecu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Koliko samo odvratan lik, mozes imati trenersko znanje koliko hoces (a ima ga, treba priznati), ali uspio je skoro u svakoj trenerskoj stanici napraviti belaj. Slag na tortu jos ovo izmisljanje razloga da nas ne preuzme.
-
MostarReds22
- Kontakt:
Nasla se dva bilmeza kojim je highlight dana ostaviti komentar na forumu da komentarisu velikog Vahida Halilhodzica. Sad da krenete na igrici karijeru ne biste napravili i rezultate kao Vaha. Teška si Bosno, preteška.
Vodi ga kuci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
vaha je postavio drzavu na mapu svijeta.. kad umre tek ce ga onda cjeniti ko rahmetli halida.. najbolji trener balkana ikad.. a konkurencija je paprena.. tako da u rupe svi..
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nek je tebi najbolji trener na balkanu, nek osvoji jos 10 ligu prvaka ako hoce, meni ce barbarez biti drazi jer je nasu drzavu odveo na svjetsko, sta mene briga sto je vaha sa nekim afrikancima isao na SP, dzaba mu kad nije htio SVOJU drzavu da vodi. Znaci najbolji si trener drzave a neces istoj da pomognes sa onim sto najbolje znas. Nemam nista protiv covjeka, ziv i zdrav on nama bio, ali ne moze u istu recenicu sa sergejom, koji je repku preuzeo kad je bilo najteze i kad je bila na podu, pa nam svima vratio nadu u ovu repku i dao nam onaj uspjeh i radost koja jos uvijek traje. Ja mislim da ovo sto je barbarez uspio vise vrijedi nego sve jedan vahin uspjeh, sta ima vece i finije nego svoj narod i svoju drzavu usreciti?
barbarez 1 plasman na veliko takmicenje
vaha 5.. 4 kao trener i 1 kao igrac kada je zabio gol za plasman..
glupo porediti
vaha 5.. 4 kao trener i 1 kao igrac kada je zabio gol za plasman..
glupo porediti
A koliko je puta zapravo učestvovao na Svjetskom prvenstvu? jednom, i četiri utakmice. Sergej to može postići iz prvog pokušaja.
Bolje da nas nije postavljao ni na kakvu mapu, kad svejedno nikad istinski nije pokazao da voli Bosnu. Uvijek kukanje kako je sistem nakaradan i slične gluposti. U takvom sistemu žive i povratnici u RS, pa zbog ove zemlje i inata silnog bosanskog opstaju. Ovaj je samo izgovore tražio da pobjegne od BiH.
najveci zlocin ikad je vahi ucinjen.. on je stvorio temelje maroka.. znamo dokle su dogurali.. barbarez jos pure mora jesti da bude s vahidom u istoj recenici.. prvo da odvede repku jos 3 4 puta na veliki turnir, pa onda da se dokaze i u klubu..
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Hodaš gradom bez glave. To je zločin.
ko ti drma kavez?!
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Prcaš raju 6 godina..sad ti malo nelagodno?boatenkk je napisao/la: ↑21 apr 2026, 17:44ko ti drma kavez?!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Koga ba boli k sta je taj placenik uradio u svom zivotu?
Taj bi sutra trenirao ekipu sastavljenu od Haskih osudjenika samo da bankovni racun vidi sta od toga.
Covjek ne zeli da bude Bosanac i Hercegovac i nase je da mu to priznamo.
Nek ide pusi crnacke c.une za pare. Nas u BiH ne interesuje ni on ni njegova karijera.
Trenutno korisnika/ca: Badgley, dedo26, Goalgetter, goonmo, Maverick, resko1, rukometubih23 i 59 gostiju.