FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma samo da nama dodje Zekic a hoce li adem ostati to je manje bitno. Ako ostane MArio nas vrhunac je 3 mjesto.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Jel fakat realno?KarloIvandic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:44ma samo da nama dodje Zekic a hoce li adem ostati to je manje bitno. Ako ostane MArio nas vrhunac je 3 mjesto.
SARAJEVO SIAMO NOI
NeOzmoodPinglewood je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:08Jel fakat realno?KarloIvandic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 10:44ma samo da nama dodje Zekic a hoce li adem ostati to je manje bitno. Ako ostane MArio nas vrhunac je 3 mjesto.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
- teamnorth1989
- Kontakt:
bio je i Zekic pa je bio 3 mjesto, ovu formaciju koju igra Mario ne bi se Luka Modric a ne Adem Ljajic.
Vrhunski tekst Saše Ibrulja na FB stranici Skaut Sport. Vrijedi pročitati.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemam ništa protiv odlaska Ljajića. Ne pravi razliku koja se od njega očekivala, nije bio ni katastrofalan. 6/10 sve u svemu, previše za pare koje uzima, bilo to 10.000 ili 100.000KM mjesečno, nije bitno.
Ademe ostani!
Ne bi se štateamnorth1989 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:19bio je i Zekic pa je bio 3 mjesto, ovu formaciju koju igra Mario ne bi se Luka Modric a ne Adem Ljajic.
- Shategabri
- Kontakt:
Boli me q koliko ko zarađuje i koliko ga plaća FKS.
Dok god smo mi zakovani za 3.-4. poziciju, ne vidim što bi me to uopšte trebalo zanimati?!
Da se možda ne bih sikirao koliko će ostati Ismiru para?
Mi smo majke mi za izučavanja!
Dok god smo mi zakovani za 3.-4. poziciju, ne vidim što bi me to uopšte trebalo zanimati?!
Da se možda ne bih sikirao koliko će ostati Ismiru para?
Mi smo majke mi za izučavanja!
Koševo Zapad
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Ode i Mamic?
slobodnabosna
slobodnabosna
- teamnorth1989
- Kontakt:
*ne bi se naigrao Luka ModricMorpheus je napisao/la: ↑21 apr 2026, 12:52Ne bi se štateamnorth1989 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:19bio je i Zekic pa je bio 3 mjesto, ovu formaciju koju igra Mario ne bi se Luka Modric a ne Adem Ljajic.![]()
![]()
u ovom nekom sistemu kojem mi igramo nijedan igrac Sarajeva se ne snalazi, smatram da imamo drugog trenera da bi i Ljajic bolje igrao nije zaboravio igrati fudbal preko noci.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Poserem se na klub onda. Koje se samo pare izvlace onda ni na sta
Napraviće nam Manda Bordo arenu kad kriminalci odu mojne bit sikirli. I Zeka će doć' pješaka iz Osijeka. I Ajli će se boja u lice vratit'. New era.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
samo nek ne pucarimljanin90 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:27Poserem se na klub onda. Koje se samo pare izvlace onda ni na sta
Bukvalno. Umjesto da napiše da je FK razvučen između Mirvića, koji hoće prodaju igrača i pare, navijača koji hoće trofeje i Evropu i NFSBiH koji im to ne da zbog svojih mezimaca, pa onda razloži ulogu Cvitanovića/trenera on se kroz šest pasusa vrti u krug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑21 apr 2026, 11:42Tekst je u rangu Cvitanovićevih izjava, pričati/pisati a ništa konkretno ne reći.
Princ ne zeli kriminalce u klubu 
Mirvic prelazi u fazu minimalnog ulaganja do konacne prodaje. Slicno kao u doba Nama, ide rezanje plata i igrackog kadra vec od naredne sezone. Ljajic je prvi na toj listi, iako je laz da zeli da ide, naprotiv je voljan ostati. Mamic je takodjer dio tog rezanja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Odlazi i Zoran izgleda. Moj Mirvase.
Nema sanse da zeru kontinuiteta uhvatimo. Jedini kontiuitet je da nemamo kontinutet pika li se to?
Nema sanse da zeru kontinuiteta uhvatimo. Jedini kontiuitet je da nemamo kontinutet pika li se to?
Kod nas ce izgleda narednih 50godina biti ovako
Kupi nas neki milioner ili fol milijarder i drzi nas nekih 5godina. Za tih 5godina ne osvoji nista ili eventualno jedan Kup. Mi za tih 5godina govorimo tek je tu 1godinu, tek je tu 2godine ne moze odmah, dajemo mu vrijeme i tako 4-5godina dok ovaj ne odluci da nas proda.
Onda ide prica yebiga sad je malo **** situacija jer ovaj nas gazda hoce da nas proba pa je rezanje troskova moramo ae strpiti.
Prodaje nas, dolazi novi gazda i ide ista prica od a do ž ova gore.
Ispiranje mozga i dok skontas da te neko pravi budalom prodje ti zivot.
Kupi nas neki milioner ili fol milijarder i drzi nas nekih 5godina. Za tih 5godina ne osvoji nista ili eventualno jedan Kup. Mi za tih 5godina govorimo tek je tu 1godinu, tek je tu 2godine ne moze odmah, dajemo mu vrijeme i tako 4-5godina dok ovaj ne odluci da nas proda.
Onda ide prica yebiga sad je malo **** situacija jer ovaj nas gazda hoce da nas proba pa je rezanje troskova moramo ae strpiti.
Prodaje nas, dolazi novi gazda i ide ista prica od a do ž ova gore.
Ispiranje mozga i dok skontas da te neko pravi budalom prodje ti zivot.
.png)