Championship i Coca Cola League 1&2
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Championship i Coca Cola League 1&2
Leicester samo čudom ostaje u Championshipu, kad im se pogleda kadar nije on tako loš, jednostavno sve što se moglo loše dogoditi dogodilo se
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Vraca se Coventry u PL 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma večeras je potvrđeno ono što se odavno zna, svaka čast Lampardu
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Trenutno derbi Ipswich Middlesbrough, utakmica koja može dosta odlučiti o drugom putniku za EPL
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nadam se pobjedi Boroa jer bih volio da se konacno vrate u EPL,ali mislim da je Ipsvic jako blizu drugog mjesta,u prilog im ide i ta jedna zaostala utakmica u odnosu na Milwall,Southampton i Boro.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑19 apr 2026, 13:19Trenutno derbi Ipswich Middlesbrough, utakmica koja može dosta odlučiti o drugom putniku za EPL
Ako danas pobjede 90% su novi clan EPL
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Imaju zaostalu kod Svetaca koji su u najboljoj formi
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Evo gola za Boro 1:2, 65'
-
Amirutah1988
- Kontakt:
2:2 na kraju,bod koji Ipsvicu vise odgovara svakako
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ipswich sada ima 3 gostovanja u nizu, bit će svašta do kraja
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Da,s tim da idu sljedecu idu Charltonu koji 6 utakmica ne zna za pobjedu,idu WBA koji nije obezbjedio opstanak,ali vjerovatno hoce,a nakon toga slijedi gostovanje Southamptonu,mozda ta utakmica bude odlučivala drugo mjesto.
Millwall ima dvije utakmice protiv ekipa iz dna tabele koje se grčevito bore za opstanak i gostovanje kod Stoke-a.
Na papiru izgleda lagano za njih,ali znamo Engleze ,sve dok postoji i malo nade za takve klubovi ,oni i njihovi navijači ne odustaju.
Southampton igra sa Bristolom i vec spomenutu sa Ipsvichom kuci i u zadnjem kolu ixu na gostovanje neopterecenom Prestonu.
Ne vjerujem ,iako bih volio da Boro bude drugi,ali sumnjam da mogu doci do drugog mjesta.
Millwall i Southampton nekako imaju najvece izglede za drugo mjesto
Mnogo ovisi od toga kako ce odigrati Ipsvic sljedece dvije gostujuce utakmice.
Da ce biti ludilo do kraja,hoce sigurno,ali navikli smo to od engleza
Millwall ima dvije utakmice protiv ekipa iz dna tabele koje se grčevito bore za opstanak i gostovanje kod Stoke-a.
Na papiru izgleda lagano za njih,ali znamo Engleze ,sve dok postoji i malo nade za takve klubovi ,oni i njihovi navijači ne odustaju.
Southampton igra sa Bristolom i vec spomenutu sa Ipsvichom kuci i u zadnjem kolu ixu na gostovanje neopterecenom Prestonu.
Ne vjerujem ,iako bih volio da Boro bude drugi,ali sumnjam da mogu doci do drugog mjesta.
Millwall i Southampton nekako imaju najvece izglede za drugo mjesto
Mnogo ovisi od toga kako ce odigrati Ipsvic sljedece dvije gostujuce utakmice.
Da ce biti ludilo do kraja,hoce sigurno,ali navikli smo to od engleza
Veceras je biti ili ne biti za Leicester. Ne pobijede li, ispali su.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma ispali su oni i da sve pobijede, samo ih matematika drži. Nema teorije da opstanu
Sluzbeno ispali.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Veliki kika Southamptona, samo 2:2 protiv Bristola doma. Milwall dobio kod Stokea, vidjet ćemo sutra kako će Ipswich proći kod Charltona
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Leicester ispao,vjerujem i Oxford da ce.
Blackurn sumnjam da ce sebi dozvoliti u posljednjem kolu protiv otpisanog Leicestera gubitak bodova.
Pompejci su se ponovno izvukli,dok sezona za zaborav za WBA jedno od najvecih razocarenja ipak se sretno zavrsava po njih zahvaljujuci dobrim rezultatima pocetkom marta pa sve do ovog kola.
Boro veceras sa pobjedom ide na 76 bodova,vidjet cemo kako ce Ipsvic odigrati na Vejli stadionu kod Charltona.
Lincoln i Cardiff su novi članovi.
Play off je sigurno obezbjedio Bolton,Bradford 90%,.
Stockport bi trebalo da igra play off,u naredne tri utakmice bit ce im dovoljna pobjeda protiv otpisanog Port Valea za tako nešto.
Luton i Plymouth se jos uvijek nadaju da mogu doci do šestog mjesta kojeg trenutno drži Stevenage.
Stevenage ima 71 bod(igraju protiv Doncastera u gostima i u zadnjem kolu kuci sa Wiganom)
Luton docekuje Barnsley i ide u goste Boltonu,prilicno teško za njih.
Plymouth igra dvije utakmice protiv ekipa koje su ispale iz lige,Port Vale i Northampton,ali im treba kiks Stevenaga u jednoj od dvije preostale utakmice.
Iz lige su ispali Northampton,Port Vale,Rotherham.
Exeter,Wimbledon,Leyton i Burton su timovi koji se bore da izbjegnu 21 mjesto koje vodi u League Two.
Exeter ima 48,Wimbledon 50,Leyton 51,Burton 52 boda.
Novi članovi League 1 su Bromley i vjerovatno Milton Keynes.
Na dobrom putu za direktnu promociju je i Cambridge koji igra protiv Barrowa koji se bori za opstanak i Crewe koji je rasterecen .
Kiksu Cambridgea nadaju se Salford,Notts County,Swindon i Grimsby koji su u toj zoni play offa ,razlika je jako mala 1-3 boda
Blackurn sumnjam da ce sebi dozvoliti u posljednjem kolu protiv otpisanog Leicestera gubitak bodova.
Pompejci su se ponovno izvukli,dok sezona za zaborav za WBA jedno od najvecih razocarenja ipak se sretno zavrsava po njih zahvaljujuci dobrim rezultatima pocetkom marta pa sve do ovog kola.
Boro veceras sa pobjedom ide na 76 bodova,vidjet cemo kako ce Ipsvic odigrati na Vejli stadionu kod Charltona.
Lincoln i Cardiff su novi članovi.
Play off je sigurno obezbjedio Bolton,Bradford 90%,.
Stockport bi trebalo da igra play off,u naredne tri utakmice bit ce im dovoljna pobjeda protiv otpisanog Port Valea za tako nešto.
Luton i Plymouth se jos uvijek nadaju da mogu doci do šestog mjesta kojeg trenutno drži Stevenage.
Stevenage ima 71 bod(igraju protiv Doncastera u gostima i u zadnjem kolu kuci sa Wiganom)
Luton docekuje Barnsley i ide u goste Boltonu,prilicno teško za njih.
Plymouth igra dvije utakmice protiv ekipa koje su ispale iz lige,Port Vale i Northampton,ali im treba kiks Stevenaga u jednoj od dvije preostale utakmice.
Iz lige su ispali Northampton,Port Vale,Rotherham.
Exeter,Wimbledon,Leyton i Burton su timovi koji se bore da izbjegnu 21 mjesto koje vodi u League Two.
Exeter ima 48,Wimbledon 50,Leyton 51,Burton 52 boda.
Novi članovi League 1 su Bromley i vjerovatno Milton Keynes.
Na dobrom putu za direktnu promociju je i Cambridge koji igra protiv Barrowa koji se bori za opstanak i Crewe koji je rasterecen .
Kiksu Cambridgea nadaju se Salford,Notts County,Swindon i Grimsby koji su u toj zoni play offa ,razlika je jako mala 1-3 boda
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Millwall velike sanse ima da udje kao drugi . Kakva bi to ludnica bila

-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ja ipak vjerujem vise u Ipsvič,imaju 2 utakmice manje,doduse prva danas.KarloIvandic je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:06Millwall velike sanse ima da udje kao drugi . Kakva bi to ludnica bila![]()
![]()
Milwall je ekipa kojoj uvjek nesto malo nedostaje ili da uđe u play off ili pred kraj sezona dozive rezultatski pad.
Ako ne budu drugi,sigurno ce ispasti u play offu.
Ako vec Coventry i Ipsvic ostvare direktnu promociju,pobjednika play offa zelim svakako Boro.
Ne bih volio nikako Southampton
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ipsvich ima direktno tekmu sa Sauthamptonom koji se bori za play off - Od 4 tekme 3 su na straniAmirutah1988 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:34Ja ipak vjerujem vise u Ipsvič,imaju 2 utakmice manje,doduse prva danas.KarloIvandic je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:06Millwall velike sanse ima da udje kao drugi . Kakva bi to ludnica bila![]()
![]()
Milwall je ekipa kojoj uvjek nesto malo nedostaje ili da uđe u play off ili pred kraj sezona dozive rezultatski pad.
Ako vec Coventry i Ipsvic ostvare direktnu promociju,pobjednika play offa zelim svakako Boro.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Vidjet ćemo Ipswich na iduća 2 gostovanja, prije Southamptona. Ako skupe 4 boda bit će ispred svetaca
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Meni je Ipsvic opet favorit za 2 mjestoKarloIvandic je napisao/la: ↑22 apr 2026, 12:14ipsvich ima direktno tekmu sa Sauthamptonom koji se bori za play off - Od 4 tekme 3 su na straniAmirutah1988 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:34Ja ipak vjerujem vise u Ipsvič,imaju 2 utakmice manje,doduse prva danas.KarloIvandic je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:06Millwall velike sanse ima da udje kao drugi . Kakva bi to ludnica bila![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.