Hoće da ispadne priča kao mi govorimo da bi Borac bio u borbi za opstanak da nije sudija, jbt niko ne spori dobru ekipu sa par dobrih pojedinaca al ovaj uporan sa nekom dominacijom i još "pere" sa ovom pričom oko Sloge.zeljodogroba je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:52Majstore, dzaba krecis. Ako je borac toliko dominantan (ne kazem da borac nema dobru ekipu, cak sta vise… odlicnu) cemu onda konstantno siljenje i navlacenje? Cemu konstantna pristrasnost kod sudija u korist borca? De Bgt, mani se suplje. Vama je odgovor na ovo sto radite godinama unazad - “pa i vi bi da mozete” ili “i vi ste” tako da pusti se mijenjanja misljenja kako vjetar puhne. Ovo sto vi radite u posljednjih 4-5 godina je nevidjen kriminal. Tu takodjer naravno dolaze i lazni, vazi ghuzni haveri, koji uzivaju itekakvu protekciju cak i duze nego vi. Ostale nema potrebe spominjati jer niko nije blizu ovom dvojcu. Tu sva rasprava zavrsava, i ako to ne vidis, onda ne zelis da vidis, ali mojne ovdje pametovat Bgt.Combattente87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 13:42I kakve vajde imam kada kažem to ?
Samo kada sudija pogriješi na utakmicama vaših klubova, to " bio je penal idemo dalje " važi, jer u suprotnom je lakrdija, navlačenje, krađa itd....
Ovaj gore spominje Rudar, ljudi nas pobjedili u zadnjih 100 godina 4 puta![]()
Slogi dali gol u zadnjoj sekundi utakmice bukvalno, al i dalje stoji da su skinuli gaće na ulazu u BL...
Svi koji su iole realni i gledaju cijelokupnu sliku ove sezone, priznaće da je Borac najdominantnija i najbolja ekipa, i da je više nego zasluženo ove sezone titula u BL !
Sto se tice skidanja gaca, opet zivis u iluziji - jel nedavno sloga izasla sa 2. Sastavom protiv vas jer se “cuvaju” za kup, a bore se za opstanak? Jel vam sloga svaki put skine gace, i nije prvi put da izlazi sa juniorima/kombinovanom sastavu itd.
Okani se laganja samog sebe, jer nas slagat ne mozes sigurno… imamo oci hvala Bogu.
Kaže frajko nije nas Rudar pobjedio 100 godina pa kako će kad im sudija pošalje pola ekipe na tribine, svira penal kad igrača lopta pogodi u stomak ili ne svira penal jer je VAR dosudio ofsajd bez da je nacrtao linije, evo sad i Velež, ofsajd na vlastitoj polovini, penal iz udžbenika.... i to su samo zadnje dvije utakmice da se ne vračamo unazad toliko.
Po njihovoj priči ispada da bježe drugom 100 bodova pa im ova sitna navlačenja nisu bitna.
.png)