Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Antidrzavni elementi 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Primio je gol Željezničar protiv Borca u 90+ isto tako nezasluženo, tako da..
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Protiv Sarajeva su zaslužili dva poraza pa kući pobijedili iz ničega, na Koševu sudija opljačkao Sarajevo i dao im penal ni za šta.TheShed je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:57Protiv Veleža isto nisu zaslužili poraz i izgubili su u 90+ minuti, danas ista situacija. Baš nemaju sreće.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:54Totalno nezasluzeno, ali obicno ako jedna ekipa dominira i ne uspije zabiti go desi se kazna. Steta. Rudar igra prelijep fudbal.
Želji se sad otvara put za evropu tj. četvrto mjesto. Mogla bi odluka pasti na Koševu u zadnjem kolu, pa da igramo za Velež
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
I oni ne znaju kako pobijediše i odmah se evropa pominje.

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Velez nam dolazi na Grbavicu sljedecu, sto da ne? Pa ne bjeze 10b
To sto smo amateri i sto nismo zasluzili evrope je nesto drugo, al je lijepo se boriti bar za nesto jos ovo sto je ostalo do kraja .
Radnik je zasluzio ispasti, nadam se da ce se Rudar spasiti
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 21 apr 2026, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Koliko je lik postova napisao na forumu od kraja utakmice, tacno da nema foruma on bi se ubio. Radis li sta pametno u zivotu gluperdo 
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- svrakino1921
- Kontakt:
Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
A naše mišljenje je da cemo pobjediti Velež na LJEPOTICI a Trnju i Borca kontamo pobjediti jer im ne treba a u zadnjem kolu su dva derbija gdje ce te Vi igrat za Velež a Zrinja za nas
A mi uz naš TM jurišat cemo na pobjedu na Olympia stadionu AFH - Koševo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Velež ako pobijedi večeras osigurava Europu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Zamolio bih ultra marokanca da nam.podnese navijacki izvjestaj iz Prijedora. Hvala
-
KosevoZove
- Kontakt:
Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
A naše mišljenje je da cemo pobjediti Velež na LJEPOTICI a Trnju i Borca kontamo pobjediti jer im ne treba a u zadnjem kolu su dva derbija gdje ce te Vi igrat za Velež a Zrinja za nas
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Srvarno velez igra fino, samo sto isto puno sansi promasuju, ovdje su vec mogli 3-0 voditi.
Ovako su protiv zrinjskog promasivali pa izgubili 0-1.
Pidro, Saric, Abdulah i Salcin, fantasticno igraju.
Ovako su protiv zrinjskog promasivali pa izgubili 0-1.
Pidro, Saric, Abdulah i Salcin, fantasticno igraju.
Boldirano je baš lijepo čitati, neka se zna ko je na kojoj strani.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
SudoHusika
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
Što se tiče rasporeda imamo taj Velež kući, sa Zrinjskim igramo 3 dana pred njihovo finale u Vrapčićima pa sigurno neće na glavu ići protiv nas, a derbi je derbi.
Ima i Velež u gostima nas i Zrinjski, ima Sarajevo koje će im se doduše naguziti..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sad vec 6b ja sam naveo primjer naravno da nije isto bodovno, a ko kaze da cemo se mo velezu naguziti sto bi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:05Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58
Svako ima pravo na svoje mišljenje
Što se tiče rasporeda imamo taj Velež kući, sa Zrinjskim igramo 3 dana pred njihovo finale u Vrapčićima pa sigurno neće na glavu ići protiv nas, a derbi je derbi.
Ima i Velež u gostima nas i Zrinjski, ima Sarajevo koje će im se doduše naguziti..
Vi jedino mozete u evropu ako zrinjski kup osvoji ako se ne varam preko lige tesko, ali eto vi se nadajte i borite do kraja meni ni iz dzepa ni u dzep iskreno ako ces, zivo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma Velez mora u Europu, kakvi strumfovi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Logično da će Zrinjski osvojiti nije ih Velež 5 puta u zadnjih 15 godina pobjedio.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:09Sad vec 6b ja sam naveo primjer naravno da nije isto bodovno, a ko kaze da cemo se mo velezu naguziti sto bi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:05Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.
Vi jedino mozete u evropu ako zrinjski kup osvoji ako se ne varam preko lige tesko, ali eto vi se nadajte i borite do kraja meni ni iz dzepa ni u dzep iskreno ako ces, zivo
Istina, 6 bodova ali napisao sam 3 uz pobjedu u narednom kolu..mislim ona se podrazumjeva ako mislimo napasti Europu, ako i to ne pobjedimo neka se ubiju
Grupa iznad svakog pojedinca.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 7 gostiju.
.png)