Bio u ŠB, prosao pripreme, pokazao se i strucnjak Klaf gs otpise hahaha
Premijer liga BiH - aktuelno
-
SudoHusika
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
A naše mišljenje je da cemo pobjediti Velež na LJEPOTICI a Trnju i Borca kontamo pobjediti jer im ne treba a u zadnjem kolu su dva derbija gdje ce te Vi igrat za Velež a Zrinja za nas
A mi uz naš TM jurišat cemo na pobjedu na Olympia stadionu AFH - Koševo
Što se tiče rasporeda imamo taj Velež kući, sa Zrinjskim igramo 3 dana pred njihovo finale u Vrapčićima pa sigurno neće na glavu ići protiv nas, a derbi je derbi.
Ima i Velež u gostima nas i Zrinjski, ima Sarajevo koje će im se doduše naguziti..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sad vec 6b ja sam naveo primjer naravno da nije isto bodovno, a ko kaze da cemo se mo velezu naguziti sto bi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:05Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58
Svako ima pravo na svoje mišljenje
A naše mišljenje je da cemo pobjediti Velež na LJEPOTICI a Trnju i Borca kontamo pobjediti jer im ne treba a u zadnjem kolu su dva derbija gdje ce te Vi igrat za Velež a Zrinja za nas
A mi uz naš TM jurišat cemo na pobjedu na Olympia stadionu AFH - Koševo
Što se tiče rasporeda imamo taj Velež kući, sa Zrinjskim igramo 3 dana pred njihovo finale u Vrapčićima pa sigurno neće na glavu ići protiv nas, a derbi je derbi.
Ima i Velež u gostima nas i Zrinjski, ima Sarajevo koje će im se doduše naguziti..
Vi jedino mozete u evropu ako zrinjski kup osvoji ako se ne varam preko lige tesko, ali eto vi se nadajte i borite do kraja meni ni iz dzepa ni u dzep iskreno ako ces, zivo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ma Velez mora u Europu, kakvi strumfovi.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Riquelme1921
- Kontakt:
Logično da će Zrinjski osvojiti nije ih Velež 5 puta u zadnjih 15 godina pobjedio.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:09Sad vec 6b ja sam naveo primjer naravno da nije isto bodovno, a ko kaze da cemo se mo velezu naguziti sto bi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:05Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:01Dobar si momak ali na kosevu nemate sta traziti protiv ostalih sta ce biti ne znam , ali nebi bio toliko bas optimistican to je isto da mi iz ove pozicije kazemo da cemo titulu osvojiti npr , a to je nedostizno i ne realno.
Vi jedino mozete u evropu ako zrinjski kup osvoji ako se ne varam preko lige tesko, ali eto vi se nadajte i borite do kraja meni ni iz dzepa ni u dzep iskreno ako ces, zivo
Istina, 6 bodova ali napisao sam 3 uz pobjedu u narednom kolu..mislim ona se podrazumjeva ako mislimo napasti Europu, ako i to ne pobjedimo neka se ubiju
Grupa iznad svakog pojedinca.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jos im i tepa, zrinja.Zeko87 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:02Boldirano je baš lijepo čitati, neka se zna ko je na kojoj strani.svrakino1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:58Svako ima pravo na svoje mišljenjeKosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 20:51Ja ne znam iskreno im se treba da poslozi dosta stvari da bi izasli u evropu moje komsije, ko kaze da ce te veleza uzeti na grbavici, nama dolazite , idete zrinjskom , borcu ako se ne varam paklen raspored?![]()
A mi uz naš TM jurišat cemo na pobjedu na Olympia stadionu AFH - Koševo![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ja pokusavam da im pojasnim da ce tesko preko lige, ali eto neka se nadaju da mogu i da vidimo kako ce odigrati vrlo teske tekme koje im prestoje.
Spaha prava devetka koja fks treba
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
KosevoZove
- Kontakt:
Brale velez brutalno igra mi ih jedva dobismo na kosevu, ovaj kako ih je preuzeo prelijepo igraju i pobjede upisuju iskreno, sretno vam.Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:11Logično da će Zrinjski osvojiti nije ih Velež 5 puta u zadnjih 15 godina pobjedio.KosevoZove je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:09Sad vec 6b ja sam naveo primjer naravno da nije isto bodovno, a ko kaze da cemo se mo velezu naguziti sto bi?Riquelme1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:05
Porediš situaciju nas koji zaostajemo 3 boda za Veležom i vašu borbu za titulu gdje zaostajete 20 bodova.
Istina, 6 bodova ali napisao sam 3 uz pobjedu u narednom kolu..mislim ona se podrazumjeva ako mislimo napasti Europu, ako i to ne pobjedimo neka se ubiju![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Što bezveze kalkulacije pravite za mjesto broj 4..
VELEŽ osvaja kup i tu se sve završava.
VELEŽ osvaja kup i tu se sve završava.
Ma ljudi igraju bolje i od vas i od nas. Steta bi bilo da ne igraju.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:11
Vjerovatno hoce, ako ostanu neporazeni sljedecu na Grbavici zavrseno je
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Salcin nikad bolje nije igrao nego sto trenutno igra na sredini . Koje samopouzdanje, ritam , pasovi.
Moj Ibro koji si ti bog trenera sta uradis od igraca, Spahic jos jedan u nizu. A pola foruma se smijalo za Spahica u pocetku.
Moj Ibro koji si ti bog trenera sta uradis od igraca, Spahic jos jedan u nizu. A pola foruma se smijalo za Spahica u pocetku.
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 21 apr 2026, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pa eto kako kad oprase nebi me zacudilo da su rekli da ce titulu napasti
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Jel to Lištica kao neka uvreda?
Ili ako za Tomislavgrad kažemo Duvno?
Mislim idealno bi bilo da zeljo bude 4-ti, a Velez osvoji kup 
-
nidjeveze1
- Kontakt:
Na osnovu čega navijači Želje misle u Evropu.Da dobiju Veleža koji je u puno boljoj formi od njih i da im se sve posloži do kraja.Pa vece su sanse da Velez uzme kup nego da zeljo ode u Evropu sa ovakvom igrom
-
KosevoZove
- Kontakt:
Brate tesko bgm ja ih ne volim kao ni oni nas, ali **** raspored imaju iskreno, a i velez je puno bolji od njih.
Jbt pisemo o njima ko da su bayern iskremo mi puca **** hoceli izaci ili ne, sve evo i da izadju sta ce pokazati kao i svaki klub sem zrinjskog sto nesto uradi hajde realno?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.