Ferroviere1987 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:26Volim sto smo pobjedili samo da se ovaj pitar Gavran pojede hahahahaha
Sta ce flamingos pravi
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ferroviere1987 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:26Volim sto smo pobjedili samo da se ovaj pitar Gavran pojede hahahahaha
Maloprije si pisao sa treba otjerati 10 igraca a sad pises da ima 18 bodova. Pobjeda nakon onako ocajne igre slabo sta znaci al dobro tastatura svasta trpi. Sad nam objasni kako je Huskovic igracina.NoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:12Nek je i nas malo sreca pogledala haha
Hajmo malo pozitive, ipak ima jos da se igra i ova pobjeda itekako znaci!
Ima jos 18 bodova u igri i nista nije gotovo, bukvalno igramo cetiri utamice kod kuce i dvije u gostima
Najvaznije je da se ne svadjamo zbog razlicitog misljenja, jer nam je potrebno jedinstvo do kraja!!
Nadam se da ce klub od plata igraca uplatiti MANIJACIMA preostala gostovanja protiv borca i zrinjskog![]()
A kad mu je lik trazio broj telefona ne smije odgovorit pravi pitar tastatura huliganGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:31Ferroviere1987 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:26Volim sto smo pobjedili samo da se ovaj pitar Gavran pojede hahahahaha
Sta ce flamingos pravi
Pa treba otjerati na kraju sezone mnoge igraceGavranBeli je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:39
Maloprije si pisao sa treba otjerati 10 igraca a sad pises da ima 18 bodova. Pobjeda nakon onako ocajne igre slabo sta znaci al dobro tastatura svasta trpi. Sad nam objasni kako je Huskovic igracina.

Za svaki slučaj, još jednomNoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:53Pa treba otjerati na kraju sezone mnoge igraceGavranBeli je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:39
Maloprije si pisao sa treba otjerati 10 igraca a sad pises da ima 18 bodova. Pobjeda nakon onako ocajne igre slabo sta znaci al dobro tastatura svasta trpi. Sad nam objasni kako je Huskovic igracina.
Imam jos boljeg u21 napadaca kojeg smatraju najboljim igracem Freiburga II
Od 12 godine igra za Freiburg i u januaru 2026 su mu produzili ugovor
Odigrao je skoro 50 utakmica za Freiburg II u cetvrtoj ligi Njemacke i igrao je za U18, U19 selekcije Njemacke
Daleko spreminiji, edukovaniji od Huskovica i Austrijanaca
Vecerasnji gol za pobjedu 4:0
Nedavno golcina portiv Mainza II
U Dzekinom dresu![]()
![]()
I sta ti budalo mislis da ce on sa 20 godina iz Freiburga doci u ZeljuNoDi80 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:53Pa treba otjerati na kraju sezone mnoge igraceGavranBeli je napisao/la: ↑21 apr 2026, 21:39
Imam jos boljeg u21 napadaca kojeg smatraju najboljim igracem Freiburga II
Od 12 godine igra za Freiburg i u januaru 2026 su mu produzili ugovor
Odigrao je skoro 50 utakmica za Freiburg II u cetvrtoj ligi Njemacke i igrao je za U18, U19 selekcije Njemacke
Daleko spreminiji, edukovaniji od Huskovica i Austrijanaca
Vecerasnji gol za pobjedu 4:0
Nedavno golcina portiv Mainza II
U Dzekinom dresu![]()
![]()
haha ne znam sta da im kazem brate i ja sam covjek i ja grijesimmedozzza1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:01Nodi ba dzabe se dokazujes objasnit ce ti gavro hulaglupka neke stvari...![]()
Ne objavljujem nista iz kluba, ovo je moj skauting i preporuka,a Cataka sam objavljivao i prije 2 godine u kontekstu mlade repkeZhustri je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:35Ono šta želim naglasiti, svako javno skautiranje igrača za Želju, pokupio je Zrinjski ili Sarajevo... Mislim da o tim stvarima trebamo da čekamo zvanične informacije, kada igrač potpiše, a ne da ovdje neko objavljuje neke polu informacije, ili da odaje neke tajne, ako je negdje nešto stvarno čuo.
Hvala ti brate znaci mi podrska navijaca Željezničara i nadam se da se necemo prepirati i omalozavati zbog razlicitog misljenja. Nismo pitari, mi smo Željezničar i nase zajednistvo je najveca snaga kluba.
Brate vremena se mijenjaju i moramo biti optimisticni
Narednu sezonu trebalo bi biti puno boljeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:47Treba vec sad da se razmislja o pojacanjima za sljedecu sezonu, ovo ako vecina ostane, tesko da cemo se izvuci
Ako Mirvic postoji, pripremi pare
Ironicno sjecam se da je Spahic dosao u Tosk u kojem je igrao stopera i bio je najvisociji stoper Europe u tom perioduMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:43Šteta što nemamo nekog štopera od 190+ jer neće Bico i Seedorf moći zatvoriti ovog Spahića od 2 metra. Velež po imenima reklo bi se loša ekipa ali igraju timski i to im sad za sad donosi i bodove i golove.
Idemo napuniti Grbavicu i zakuhati za evropu, bez obzira na njihov dogovor van terena, čisto eto malo da im zabiberimo.
Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!
To nisi pricao kada su navijači Crvenih Kmera u delirijumu skandirali bice Zeljo **** sampion, a onda sampion postade Zrinjski. Prema doceku u Vrapcicima nas mrzite jednako ili vise u odnosu na Zrinjski.Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
Kulturno nema šta.. Kad vas tuku u Širokom jedini Velež stao u zaštitu.. ali nema veze. Nisi skontao poentu, iskreno žao mi Vas. Izvinite na upadu i svako dobro Vam želim.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:38To nisi pricao kada su navijači Crvenih Kmera u delirijumu skandirali bice Zeljo **** sampion, a onda sampion postade Zrinjski. Prema doceku u Vrapcicima nas mrzite jednako ili vise u odnosu na Zrinjski.Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
Mrs sa teme, smrdis i zagadjujes je.