FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Prva ekipa u ligi nam bježi 32 boda. Strasno ko je nama vodio klub. Odron od kluba napravili u svakom smislu.
haha ne znam sta da im kazem brate i ja sam covjek i ja grijesimmedozzza1921 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:01Nodi ba dzabe se dokazujes objasnit ce ti gavro hulaglupka neke stvari...![]()
Ne objavljujem nista iz kluba, ovo je moj skauting i preporuka,a Cataka sam objavljivao i prije 2 godine u kontekstu mlade repkeZhustri je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:35Ono šta želim naglasiti, svako javno skautiranje igrača za Želju, pokupio je Zrinjski ili Sarajevo... Mislim da o tim stvarima trebamo da čekamo zvanične informacije, kada igrač potpiše, a ne da ovdje neko objavljuje neke polu informacije, ili da odaje neke tajne, ako je negdje nešto stvarno čuo.
Znam puno trenutnih informacija iz naseg kluba koje nikad nisam spomenuo na forumu. Kad klub objavi neke od tih informacija, one ce vjerovatno zadovoljiti svakog navijaca Željezničara
Hvala ti brate znaci mi podrska navijaca Željezničara i nadam se da se necemo prepirati i omalozavati zbog razlicitog misljenja. Nismo pitari, mi smo Željezničar i nase zajednistvo je najveca snaga kluba.
Mozemo svi pricati o losoj igri danima, ali tri boda su tri boda i nas ceka jako bitna utakmice, gdje je podrska od krucijalnog znacaja
Brate vremena se mijenjaju i moramo biti optimisticni
Repka je ponovo na svjetskom, kapiten je nas Dzeko,a nas Hadziahmetovic je druga Zeljina generacija na drugom mundijalu
Prije nismo mogli prici austrijskom trzistu, a danas otvaramo nove puteve prema cijeloj Europi. Bicakcic je novi igrac Željezničara i mi smo takve BH reprezentativce mogli sanjati prije samo godinu dana, a danas taj igrac postepno postaje lider odbrane prvog tima i budci mentor Zeljinoj djeci u OP
Mi smo tek na pocetku ozbiljnog rada koji ce pokazati rezultate za godinu, dvije, tri
Narednu sezonu trebalo bi biti puno boljeGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:47Treba vec sad da se razmislja o pojacanjima za sljedecu sezonu, ovo ako vecina ostane, tesko da cemo se izvuci
Ako Mirvic postoji, pripremi pare
Sama cinjenica da ce biti novi Jug je historijski momenat
Ironicno sjecam se da je Spahic dosao u Tosk u kojem je igrao stopera i bio je najvisociji stoper Europe u tom perioduMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:43Šteta što nemamo nekog štopera od 190+ jer neće Bico i Seedorf moći zatvoriti ovog Spahića od 2 metra. Velež po imenima reklo bi se loša ekipa ali igraju timski i to im sad za sad donosi i bodove i golove.
Idemo napuniti Grbavicu i zakuhati za evropu, bez obzira na njihov dogovor van terena, čisto eto malo da im zabiberimo.
Puna podrska klubu, navijacima da zajedno izguraju sezonu do kraja
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Utakmicu je dobio Savo sa izmjenama, cim su izasli Erick, Milošević i Šabić, a usli Dragović, Vini i Prokop zivnuli smo, jos smo se isfulali na kraju.
Milošević je smiješan igrač, da ponovim. Vini opet dobar kada udje sa klupe
Erick i Sabic standadno. Galchev isto grozan. Masa ovih igrača jednostavno je losa, dzaba sve.
Slatka pobjeda ali naredni put kada budemo odigrali ovako fasovacemo minimum tricu. Rudar bas dobra ekipica, nadigrali su nas svaki put a samo jednom dobili
Idemo se potuci sa Crvenim Kmerima i sudijama, kontam mozda im opet dosude, PETI ( 5 ) penal ili izmisle kakav crveni karton, mozda da nam zabiju gol nakon igranja rukom.
Milošević je smiješan igrač, da ponovim. Vini opet dobar kada udje sa klupe
Slatka pobjeda ali naredni put kada budemo odigrali ovako fasovacemo minimum tricu. Rudar bas dobra ekipica, nadigrali su nas svaki put a samo jednom dobili
Idemo se potuci sa Crvenim Kmerima i sudijama, kontam mozda im opet dosude, PETI ( 5 ) penal ili izmisle kakav crveni karton, mozda da nam zabiju gol nakon igranja rukom.
Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
To nisi pricao kada su navijači Crvenih Kmera u delirijumu skandirali bice Zeljo **** sampion, a onda sampion postade Zrinjski. Prema doceku u Vrapcicima nas mrzite jednako ili vise u odnosu na Zrinjski.Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
Mrs sa teme, smrdis i zagadjujes je.
Kulturno nema šta.. Kad vas tuku u Širokom jedini Velež stao u zaštitu.. ali nema veze. Nisi skontao poentu, iskreno žao mi Vas. Izvinite na upadu i svako dobro Vam želim.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:38To nisi pricao kada su navijači Crvenih Kmera u delirijumu skandirali bice Zeljo **** sampion, a onda sampion postade Zrinjski. Prema doceku u Vrapcicima nas mrzite jednako ili vise u odnosu na Zrinjski.Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
-
MisterBlue
- Kontakt:
Najviše gostovanja u BiH imam upravo protiv veleža i mogu kazati da poganije domaćine, veću stoku, seljake, grmalje, kočijaše, od navijača pijačarsko-radničkog društva podveležje nisam vidio, a gostovao sam po čitavoj domovini od Banjaluke do Trebinja, od Posušja do Velike Obarske, od Zvornika do Krupe na Vrbasu…Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Saopstenje vs djelaTuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:44Kulturno nema šta.. Kad vas tuku u Širokom jedini Velež stao u zaštitu.. ali nema veze. Nisi skontao poentu, iskreno žao mi Vas. Izvinite na upadu i svako dobro Vam želim.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:38To nisi pricao kada su navijači Crvenih Kmera u delirijumu skandirali bice Zeljo **** sampion, a onda sampion postade Zrinjski. Prema doceku u Vrapcicima nas mrzite jednako ili vise u odnosu na Zrinjski.
Vidim kako nam Velez preko Kaplana i Trbonje "pomaze" sto se tice sudjenja, ne dao Bog nikome. Pored takvih Bosnjaka ne trebaju nam neprijatelji, ista je prica sa docekom i laganjem na prvoj tekmi. Nemoj ziv bio.
I da, **** sa teme, hvala
Ako se ne dovedu bolji igraci od ovih trenutih, bit ce ista patnja kao i ova sezona.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑21 apr 2026, 22:47Treba vec sad da se razmislja o pojacanjima za sljedecu sezonu, ovo ako vecina ostane, tesko da cemo se izvuci
Ako Mirvic postoji, pripremi pare
Konkretno : kvalitetan stoper, oba beka, dva veznjaka (umjesto ona dva truta Radovca i Prokopa), novo desno krilo i novi centarfor (umjesto Krpica). Ima tu jos pozicija, al za pocetak ovo.
Znaci, moramo pogoditi sa 7 pojacanja. Sitnica
Stoke i primitivaca ima svugdje, ima i na Grbavici itekako, vidio svojim očima, niko mi nije pričao. Jarane, ne smije te navijačka manija viditi toliko daleko da vrijeđaš narod kome možda i pripadaš. Valjda je domovina i u Mostaru!? I tebi to pijačarski klub duhovito? A šta da Grbavics nije reinteigrisana, da tu igra Slavija, a vi igrate u Pazariću.. Kako bi se osjećao da vas zovem predsarajevskim klubom, seljačinama od Foče, Prače... Poistovjećuješ grupu huligana, budala.. sa čitavim klubom. Ali hajde i to, ali jarane vrijeđaš ponos ljudi. Ljudi koje vrijeđaš su odvođeni u logore sa otetog stadiona i još koristiš vokubalar neprijatelja svoje domovine. Svako dobro!MisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:46Najviše gostovanja u BiH imam upravo protiv veleža i mogu kazati da poganije domaćine, veću stoku, seljake, grmalje, kočijaše, od navijača pijačarsko-radničkog društva podveležje nisam vidio, a gostovao sam po čitavoj domovini od Banjaluke do Trebinja, od Posušja do Velike Obarske, od Zvornika do Krupe na Vrbasu…Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
Svaka čast za odbranu, pored onolikog posjeda za Rudar, dopustiti samo jednu veliku šansu.
Sredina, prvo poluvrijeme Milosevic i Erik, mislim da su Hajdarevic i Šabanadzovic više kreirali nego njih dvojica.
Mogli smo i ranije utakmicu riješiti. Slatka pobjeda.
Sad nabiti onaj skup seljaka iz fk PijaĆar sa petokrakom na grbu. E zamisli ekipu skup najvećeg šljama i seljaka iz lige Vehabovic, Pidro, Šerbecic, Nukic, Kuzmanovic...
Sredina, prvo poluvrijeme Milosevic i Erik, mislim da su Hajdarevic i Šabanadzovic više kreirali nego njih dvojica.
Mogli smo i ranije utakmicu riješiti. Slatka pobjeda.
Sad nabiti onaj skup seljaka iz fk PijaĆar sa petokrakom na grbu. E zamisli ekipu skup najvećeg šljama i seljaka iz lige Vehabovic, Pidro, Šerbecic, Nukic, Kuzmanovic...
Zadnja izmjena: Mamba21, dana/u 22 apr 2026, 00:21, ukupno mijenjano 2 puta.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Kako god bilo, mi veleza na grbavici dobiti moramo ako mislimo razmisljati o evropi uopste, totalno je nebitno trenutno sto su oni nakantali sirokog. Pobijedi na grbavici i na 3 boda si i sve je otvoreno, al daj Boze s ovakvom igrom iskreno. U svakom slucaju ide na bolje, svaka cast savi, ne bi bilo moguce ovo danas bez utegnute odbrane koja je zasluzna sto je utakmica ostala u egalu do kraja.
Bilo bi itekako moguce.2 bobe ukradene sa pitarima,Siroki 2 bobe i Posusje 1 eto te na -1.Savu ko dirne taj je Zeljin dusman.Savo dovedi igrace ako ti budu dali.Mrvicu ima li se rapa jesta ovo.Sve fol milioni kamioni a Zelje ni na mapi.Ovo sto se dovelo mogo je komotno i Sejo dovest.Mojne se ofirat budi dingospo.
Sad bar znamo da je sve do Sanina. Objava statuta, nova Uprava, nadam se i njegovom dolasku u Sarajevo i da se Savi dovedu igrači prije početka priprema da ima vremena to posložiti
- svrakino1921
- Kontakt:
15.08.25. 21:00 FK Velež - FK Željezničar 0 : 1
02.11.25. 17:30 FK Željezničar - FK Velež 1 : 2
21.02.26. 15:00 FK Velež - FK Željezničar 1 : 0
Ako ih uzmemo dva razlike u subotu imali bi bolji međusobni
A evo i rasporeda do kraja sezone
31. kolo
Datum Sat Domaćin Gost Rez
25.04.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Sarajevo - : -
25.04.26. 15:00 FK Radnik B. - FK Rudar P. - : -
25.04.26. 15:00 FK Željezničar - FK Velež - : -
25.04.26. 15:00 NK Široki B. - HŠK Zrinjski - : -
25.04.26. 15:00 FK Borac - FK Sloga - : -
32. kolo
02.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - FK Željezničar - : -
02.05.26. 15:00 FK Sarajevo - FK Borac - : -
02.05.26. 15:00 FK Rudar P. - HŠK Posušje - : -
02.05.26. 15:00 FK Sloga - NK Široki B. - : -
02.05.26. 15:00 FK Velež - FK Radnik B. - : -
33. kolo
09.05.26. 15:00 NK Široki B. - FK Borac - : -
09.05.26. 15:00 FK Radnik B. - HŠK Zrinjski - : -
09.05.26. 15:00 FK Željezničar - FK Sloga - : -
09.05.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Velež - : -
09.05.26. 15:00 FK Rudar P. - FK Sarajevo - : -
34. kolo
17.05.26. 15:00 FK Velež - FK Rudar P. - : -
17.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - HŠK Posušje - : -
17.05.26. 15:00 FK Sloga - FK Radnik B. - : -
17.05.26. 15:00 FK Sarajevo - NK Široki B. - : -
17.05.26. 15:00 FK Borac - FK Željezničar - : -
35. kolo
23.05.26. 15:00 FK Velež - FK Sarajevo - : -
23.05.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Sloga - : -
23.05.26. 15:00 FK Radnik B. - FK Borac - : -
23.05.26. 15:00 FK Rudar P. - HŠK Zrinjski - : -
23.05.26. 15:00 FK Željezničar - NK Široki B. - : -
36. kolo
26.05.26. 15:00 NK Široki B. - FK Radnik B. - : -
26.05.26. 15:00 FK Sarajevo - FK Željezničar - : -
26.05.26. 15:00 FK Borac - HŠK Posušje - : -
26.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - FK Velež - : -
26.05.26. 15:00 FK Sloga - FK Rudar P. - : -
02.11.25. 17:30 FK Željezničar - FK Velež 1 : 2
21.02.26. 15:00 FK Velež - FK Željezničar 1 : 0
Ako ih uzmemo dva razlike u subotu imali bi bolji međusobni
A evo i rasporeda do kraja sezone
31. kolo
25.04.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Sarajevo - : -
25.04.26. 15:00 FK Radnik B. - FK Rudar P. - : -
25.04.26. 15:00 FK Željezničar - FK Velež - : -
25.04.26. 15:00 NK Široki B. - HŠK Zrinjski - : -
25.04.26. 15:00 FK Borac - FK Sloga - : -
32. kolo
02.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - FK Željezničar - : -
02.05.26. 15:00 FK Sarajevo - FK Borac - : -
02.05.26. 15:00 FK Rudar P. - HŠK Posušje - : -
02.05.26. 15:00 FK Sloga - NK Široki B. - : -
02.05.26. 15:00 FK Velež - FK Radnik B. - : -
33. kolo
09.05.26. 15:00 NK Široki B. - FK Borac - : -
09.05.26. 15:00 FK Radnik B. - HŠK Zrinjski - : -
09.05.26. 15:00 FK Željezničar - FK Sloga - : -
09.05.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Velež - : -
09.05.26. 15:00 FK Rudar P. - FK Sarajevo - : -
34. kolo
17.05.26. 15:00 FK Velež - FK Rudar P. - : -
17.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - HŠK Posušje - : -
17.05.26. 15:00 FK Sloga - FK Radnik B. - : -
17.05.26. 15:00 FK Sarajevo - NK Široki B. - : -
17.05.26. 15:00 FK Borac - FK Željezničar - : -
35. kolo
23.05.26. 15:00 FK Velež - FK Sarajevo - : -
23.05.26. 15:00 HŠK Posušje - FK Sloga - : -
23.05.26. 15:00 FK Radnik B. - FK Borac - : -
23.05.26. 15:00 FK Rudar P. - HŠK Zrinjski - : -
23.05.26. 15:00 FK Željezničar - NK Široki B. - : -
36. kolo
26.05.26. 15:00 NK Široki B. - FK Radnik B. - : -
26.05.26. 15:00 FK Sarajevo - FK Željezničar - : -
26.05.26. 15:00 FK Borac - HŠK Posušje - : -
26.05.26. 15:00 HŠK Zrinjski - FK Velež - : -
26.05.26. 15:00 FK Sloga - FK Rudar P. - : -
-
Ganola1921
- Kontakt:
Savo trenutno pravi pitu od govana, mozda i nije moglo gore od onog sto smi igrali zimus ali je cinjenica da vadi maximum iz ove ekipe sto ima s obzirom da nam na duze staze fale mozda i 3 najbolja igraca. Mufta toplo hladno, vise toplo, vadio nas bruku puta iz govana ove sezone, imo i par kikseva al nazalost po rezultate jedan od boljih, Abdulahovica poslat negdje na posudbu, negdje gdje ce biti konstantan ako nece kod nas. Odbrana mozda i najbolja u timu, Alic najbolji igrac Zelje trenutno, stoperi se konsolidovali, a Galcev da ima bolje suigrace, mislim da bi i on bio bolji kudikamo, veza bez veze, tu je Pejic najjaci, a i Sabic bljesne pokoju, za Denija isto mislim ko za Galceva, Erik i Vini dobri za zadnjih pola sata, Odinaka mi je najveci upitnik, proslu tekmu najbolji ovu najgori igrac na terenu???? Napad kompletan obnoviti!!!!
-
GavranBeli
Nista ovdje Savo ne pravi. Kao kod svakog trenera prije njega protiv ekipe koja je zadnja na tabeli nisi napravio nijednu smislenu akciju. Svaku loptu na sredini si izgubio, svaku loptu prema krilu nisi nista napravio.
Da je Adzem odigrao ovako utakmicu, skidali but glave. Al posto je Savo on pravi pitu od govana. Isto kao da je raja maloumna. Krpic igra 90 minuta ne uradi nista u napadu, ne samo juce nego opcenito.
Da je Adzem odigrao ovako utakmicu, skidali but glave. Al posto je Savo on pravi pitu od govana. Isto kao da je raja maloumna. Krpic igra 90 minuta ne uradi nista u napadu, ne samo juce nego opcenito.
Ako neko zna, jeli Statut prošao Ministarstvo, jer nije još objavljen na web stranici kluba i kakvo je stanje sa novom Upravom i sportskim direktorom, hoće li to biti rješeno prije kraja ove sezone?
što se tiče jučerašnje utakmice:
-Prvo o igračima
Muftić- očajna igra nogom, ne smije odigrati sa stoperima ništa jer mogu mu je ne daj bože vratiti.
Stoperi- Igraju nisko, i ostavljaju ogroman prosator ispred sebe , između ostalog zato su nas izdominirali u posjedu. Razlog je vjerovatno fizička sprema Bičakčića. ASedorf jer an vi sa loptom, ali je jučer bio korektan.
Galčev- popriličan propuh nazad, sigurno je nabio 7,8 lopti u aut. Koliko se sjećam jednom je došao u završnicu, nit je brz, nit probija- nejasno mi je kako je pozivan u reprezentaciju Bugarske , za njega je Galić Dani Alves
Alić- više ni prekidi nisu to. nazad propuh, zabija se u protivnike, bez driblinga, bez tehnike. AKo je bila neka ponuda, trebalo ga je pustiti, da i mi nekom uvalimo igrača.
Pejić- jedan od zahvalnijih. on je pravi defanzivni vezni. Jedan od riojetkih koje bih volio gledati i naredne sezone. Prekida, tuče se...
Erik- Bezidejan, po meni najveće razočarenje, nakon solidnog početka, poprilično izgubljen,nesiguran, loši pasovi...
Milošević- Mislim da zna dosta lopte, ali ne pokazuje iz više razloga . Jedan od najvažnijih je okruženje u kojem igra- Špic, krila. Sa Šošićem je najbolje pokazao koliko može , ne znam, zbog prevelikih očekivanja s pravom su navijači nezadovoljni, ali mišljenja sam da bi on sa dobrim igračima oko sebe, bio bolji za 70%. Ja lično bih volio da ostane, pa kad mu dođe pravi špic, i prava krila, da vidimo može li pokazati šta zna.
Odinaka- jučer ako ima iko statistiku volio bih je vidjeti. U odbrani bez energije, prema naprijed 90% pogrešnih pasova /rješenja, bez centaršuta. NAjlošiji
Šabić- on igra isključivo jer je zaštićeno godište i čim prestane to biti, seli u federalnu.
Krpić- Ništa, igra mil+slim jedino što nabijamo loptu, pa šta bude. Konstantno pada, bez ideje.Zahvaliti mse. LOŠ
Prokop- definitivno zna lopte, volio bih ga vidjeti u ekipi koja teži pas igri, recimo da je jučer bio u Rudaru, puno bi više pokazao
Vini- On je igrač kontranapada i treba ulaziti sa klupe kad imamo rezultat.
Dragović- onako. neuhranjen mi djeluje. Jučer ništa posebno.
I pored naše negledljive igre imali smo bolje prilike. (vini 2x, Krpić 1) 100% oni jednu kad je onaj pogodio Muftu.
Savo izvlači maksimum iz ekipe koja je totalno neizbalansiran, nespremna i neuigrana. Nedostaje nam golman, bekovi,2x špic, jedan brz vezni (ima Hodžić, ali kad će igrati).Štoper bolji od Bičakčića. Krila oba.
-Prvo o igračima
Muftić- očajna igra nogom, ne smije odigrati sa stoperima ništa jer mogu mu je ne daj bože vratiti.
Stoperi- Igraju nisko, i ostavljaju ogroman prosator ispred sebe , između ostalog zato su nas izdominirali u posjedu. Razlog je vjerovatno fizička sprema Bičakčića. ASedorf jer an vi sa loptom, ali je jučer bio korektan.
Galčev- popriličan propuh nazad, sigurno je nabio 7,8 lopti u aut. Koliko se sjećam jednom je došao u završnicu, nit je brz, nit probija- nejasno mi je kako je pozivan u reprezentaciju Bugarske , za njega je Galić Dani Alves
Alić- više ni prekidi nisu to. nazad propuh, zabija se u protivnike, bez driblinga, bez tehnike. AKo je bila neka ponuda, trebalo ga je pustiti, da i mi nekom uvalimo igrača.
Pejić- jedan od zahvalnijih. on je pravi defanzivni vezni. Jedan od riojetkih koje bih volio gledati i naredne sezone. Prekida, tuče se...
Erik- Bezidejan, po meni najveće razočarenje, nakon solidnog početka, poprilično izgubljen,nesiguran, loši pasovi...
Milošević- Mislim da zna dosta lopte, ali ne pokazuje iz više razloga . Jedan od najvažnijih je okruženje u kojem igra- Špic, krila. Sa Šošićem je najbolje pokazao koliko može , ne znam, zbog prevelikih očekivanja s pravom su navijači nezadovoljni, ali mišljenja sam da bi on sa dobrim igračima oko sebe, bio bolji za 70%. Ja lično bih volio da ostane, pa kad mu dođe pravi špic, i prava krila, da vidimo može li pokazati šta zna.
Odinaka- jučer ako ima iko statistiku volio bih je vidjeti. U odbrani bez energije, prema naprijed 90% pogrešnih pasova /rješenja, bez centaršuta. NAjlošiji
Šabić- on igra isključivo jer je zaštićeno godište i čim prestane to biti, seli u federalnu.
Krpić- Ništa, igra mil+slim jedino što nabijamo loptu, pa šta bude. Konstantno pada, bez ideje.Zahvaliti mse. LOŠ
Prokop- definitivno zna lopte, volio bih ga vidjeti u ekipi koja teži pas igri, recimo da je jučer bio u Rudaru, puno bi više pokazao
Vini- On je igrač kontranapada i treba ulaziti sa klupe kad imamo rezultat.
Dragović- onako. neuhranjen mi djeluje. Jučer ništa posebno.
I pored naše negledljive igre imali smo bolje prilike. (vini 2x, Krpić 1) 100% oni jednu kad je onaj pogodio Muftu.
Savo izvlači maksimum iz ekipe koja je totalno neizbalansiran, nespremna i neuigrana. Nedostaje nam golman, bekovi,2x špic, jedan brz vezni (ima Hodžić, ali kad će igrati).Štoper bolji od Bičakčića. Krila oba.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ja ne znam jesi li ti glup il se pravis? Kad neko kaze da se pravi pita od govana, onda nije kuhar kriv, nego nema sastojaka za dobru pitu, kontas. Dok se pravi iole dobra pita od govana, konzument ce biti i zadovoljan, kad konzument ne bude zadovoljan, promjenit ce kuhara i restoran. Tako je bilo sa Adzemom, tako ce biti i sa Savom, nema to veze sa imenom, bar ne kod mene koji sam iz mjesanog braka. Za Krpica se slazem al realno niti imamo plaho boljih napadaca. Samo ne kontam ni ja sto se nekom omladincu ne daje malo sanse, jel moguce da bas ni jednog da valja napadaca u omladinskom nemamo.GavranBeli je napisao/la: ↑22 apr 2026, 08:22Nista ovdje Savo ne pravi. Kao kod svakog trenera prije njega protiv ekipe koja je zadnja na tabeli nisi napravio nijednu smislenu akciju. Svaku loptu na sredini si izgubio, svaku loptu prema krilu nisi nista napravio.
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 22 apr 2026, 09:30, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.