Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

darker10
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la darker10 » 21 apr 2026, 22:19

superFrankie je napisao/la:
21 apr 2026, 21:48
Rosenior and Potter basically have had identical tenures.

Come to replace a manager that shouldn’t have been sacked (Tuchel, Maresca).

Start off undefeated, seem semi-serious.

Collapse and play hideous football, but won’t get sacked because the board can’t swallow their pride of saying that replacing the previous manager was a bad decision.
Jednostavno
Jes samo sto je i vecina fanova zazivala Tuchelov i Marescin otkaz :rol: Fan baza ovog kluba je smijesna ko i trenutna uprava.Ja sam po ovom forumu dvije godine" plako" za Tuchelom ,uvjeravala me vecina ovdje kako je Tuchel zasluzio otkaz zbog "losih rezultata" a bilo 4. kolo u sezoni ,par mjeseci prije toga uzeo LP.Pa zar iko moze pomislit da je dobra odluka zamijenit Tuchela sa Potterom.Haj malo se dozovu ,uzmu Pocha koji je stabilizovao klub pred kraj te svoje sezone i koji bi nas zasigurno drzao u top4 ako nista par godina da je ostao.Haj smijene i njega iz nekog razloga,dovedu Marescu iako ni za tom promjenom nije bilo potrebe ,jer su u pet deka njih dvojica.Maresca te drzi u top4,uzima par tih trofejcica ,prilicno dobro gura i u ovoj sezoni.Par utakmica krize i neko pomisli da je dobra ideja zamijenit Marescu sa Roseniorom .Hej mati koji su to mozgovi.

Kako god da su krivi ovi iz uprave ,tako je kriva i toksicna fan baza koja nije sposobna da prepozna kad ima pravog covjeka i kad treba bit strpljiv.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 21 apr 2026, 22:26

Bez Palmera,Jamesa, Joao Pedra Pa I malog ovo je katastrofa ekipa.
Obara blue co sve negativne rekorde.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 21 apr 2026, 22:27

Ma ziva katastrofa, zgadi mi se kad vidim sta nam rade od kluba :puke:
Ovu utakmicu gledam bez truna emocije, ali brate koliko je los garnacho, pa radije bi da igramo sa 10 nego da on igra, nadam se da ce nas napustiti sad na ljeto

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 apr 2026, 22:27

Pa nije druže darker baš fan baza tražila Tuhelov otkaz..baš naprotiv bili su većinom protiv toga...Tuhel je tako reći sam otišao kada je vidio čemu ide,da ne može imati moć odlučivanja što se tiče igračkog kadra,transfera..mada su to predstavili kao otkaz..što se tiče Maresce mnogi jesu ..i ja često jer se mislilo da možda može i bolje..međutim sada se vidi da smo baš igrački ograničeni..i da je Maresca ustvari radio maximum sa ovako ograničenim kadrom

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 apr 2026, 22:29

Ma naravno, glavni problem je nesposobna uprava i jos gori sportski direktori. Oni su nas doveli u ovu situaciju, kako uzasnom transfer politikom, tako i uzasnim odabirom trenera.

Neki su ovdje Marescu krivili i za lose rezultate Roseniora, nadam se da im je sad barem jasnije da je Maresca najmanji krivac u tome svemu bio. A ovo je sramotna forma i sramotan kraj sezone, ne vidim nacin na koji mozemo izboriti Europu, ali mozda i bolje da ne igramo, da se posvetimo samo ligi kako ne bi ispali :mrgreen:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 21 apr 2026, 22:46

Zaslužujemo da se svi šprdaju s nama, definitivno. Osim možda navijača Arsenala ako ponovo botlaju ligu.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 21 apr 2026, 22:50

Sve receno million puta.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 21 apr 2026, 22:50

Syebali su nam voljeni klub, staš...

TheShed
Kontakt:

Post Postao/la TheShed » 21 apr 2026, 22:52

Bar nas nije niko pobijedio sa četiri gola razlike. :mrgreen:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 21 apr 2026, 22:58

5 utakmica zaredom bez datog gola, prvi put nakon 1912., impresivno

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 apr 2026, 22:59

Kontam nešto da nam ovi direktori nisu židovi..oni imaju tu osobinu da ruše sve za profit..uz malo davanja maximum zarade..to su uradili i Totenhemu...vjetovatno su kontali uzmi potentne igrače,digni im vrijednost i prodaj po duploj,troduploj cijeni..samo što su se malo preračunali .Realni da budemo i ovo bodova i što imamo većinu je donio Žoao Pedro.Ovo nije kriza rezultata..kriza rez.je kada imaš igru ali nešto te stalo,prečke stative...nesretno gubiš...ovo je stvarno stanje da nemamo igru.Mi tačno se vidi izgledamo tako jadno,potonulo na terenu i prije početka,na terenu,spori,isprepadano,ono tačno ti se smuči.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 21 apr 2026, 23:47

Svakakvih amatera i neznalica je prošlo kroz ovaj klub u posljednjih nekoliko godina, ali ovaj Rosenior je nadmašio sve.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 22 apr 2026, 07:00

Ma jedini koje nije trebalo otpustiti su Tuchel i Pochetino. Maresca u poređenju sa ovim sadašnjim balvanom je Ancelotti, ali i on je imao milion fula.
Kad se zazivao njegov otkaz, mislilo se da su u upravi dovoljno pametni da prije nego što ga otpuste, nađu neko provjereno trenersko ime, a ne lika koji vodi osrednji francuski klub, čiji si takođe vlasnik.
Uglavnom, što neko reče, poravnio sam totalno. Sinoć odgledao Velež-Široki Brijeg, na poluvremenu malo gledao ovo brukanje Chelseija i mirno vratio nazad. Prije bih se dvoumio šta da gledam, ovako je odluka bila lagana.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 22 apr 2026, 07:28

Samo je ova vlasnicka struktura mogla past na one "govore" Roseniora iz svlacionice Strasbourga i pomislit da to moze ic u realnim uslovima.Al stas Ameri su to,odrasli na onim mocnim patkama :rol:

Nadam se samo da ce sad do kraja sezone uzet vrijeme i umijesat prave ljude u procese donosenja odluka.Ako sad na ljeto ne dovedu pravog covjeka i ne naprave prave transfere, ovom klubu se crno pise.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 22 apr 2026, 08:45

Opet kažem, sreća da ima SP ove godine i da smo mi na njemu. Jer ovo što nam klub priređuje je patnja.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 22 apr 2026, 14:37

Ko je gori Potter ili Liam :mrgreen:
Potter je makar imao izgovor da je svlacionica tada drzala jedno 92 igraca :rol:

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 22 apr 2026, 14:48

jose je napisao/la:
22 apr 2026, 07:00
Ma jedini koje nije trebalo otpustiti su Tuchel i Pochetino. Maresca u poređenju sa ovim sadašnjim balvanom je Ancelotti, ali i on je imao milion fula.
Kad se zazivao njegov otkaz, mislilo se da su u upravi dovoljno pametni da prije nego što ga otpuste, nađu neko provjereno trenersko ime, a ne lika koji vodi osrednji francuski klub, čiji si takođe vlasnik.
Uglavnom, što neko reče, poravnio sam totalno. Sinoć odgledao Velež-Široki Brijeg, na poluvremenu malo gledao ovo brukanje Chelseija i mirno vratio nazad. Prije bih se dvoumio šta da gledam, ovako je odluka bila lagana.
kakav crni Pochetino po cemu je on bolji od Maresce. Po meni Tuchel i Marescu su trebali ostaviti do kraja sezone pa zavisno od plasmana odlučiti šta dalje. Pochetino je digao ekipu u drugom dijelu sezone u prvom dijelu ocajan bio, treba se uzeti i cinjenica da klub te sezone nije igrao Europu pa su i igraci bili odmorniji i nije bilo potrebe za velikom rotacijom.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 22 apr 2026, 15:17

5 poraza za redom Bez datog gola se zadnji put desilo 1912. godine :mrgreen:

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 22 apr 2026, 15:46

Sve se vise pise o odlasku Roseniora, i dolaska nekog “dokazanog” trenera. Nadam se da ce sa Roseniorom klub napustiti i sportski direktori.

Imena koja sam dosad vidio da smo kao zainteresirani za njih su Nagelsmann, Xabi, Iraola i Cesc. Samo ne vidim razlog zasto bi neko od njih pristao da dodje u ovaj nas cirkus od kluba

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 22 apr 2026, 16:01

Mada mi je Eghbali na prvi pogled antipatičan tip..moram ga podržati u jednom a to je ribanje igrača ..pichke jedne ..ko idioti..koliko love dobijaju ja bih letio po terenu...mada je odgovornost na njima ,oni su ih doveli,oni su ih pretplatili...ali kad si već tu umri na terenu...halooo Brajton te školuje...istrpit će se ovo ,ali nadam se da će prvo direktorima ovo biti škola..dovedi čovjeka koji zna i pusti ga da radi,daj mu slobodu,a ne da ti praviš transfere. ..a ne znaš ni dobar keks kupiti...

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []