Arsenal

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 21 apr 2026, 01:20

Jel realno da iko ima stida pričati ovdje o navijačima i nekim sudijskim odlukama?

Koliko više opravdanja za najveće luzere na planeti i šire?

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 21 apr 2026, 03:41

Nema vecih luzercina na kugli zemaljskoj.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 apr 2026, 13:25

AA23 je napisao/la:
21 apr 2026, 01:20
Jel realno da iko ima stida pričati ovdje o navijačima i nekim sudijskim odlukama?

Promijenite klub, navijajte za City plastiku i sve ok, dojadili ste i vi sa konstantnim kmecanjem, toksična fan baza.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 21 apr 2026, 22:52

chily-rz je napisao/la:
21 apr 2026, 13:25
AA23 je napisao/la:

Promijenite klub, navijajte za City plastiku i sve ok, dojadili ste i vi sa konstantnim kmecanjem, toksična fan baza.
:rol:

Ne kontam te buraz, al hajd. Da svi isto razmišljamo bilo bi dosadno.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 apr 2026, 23:21

AA23 je napisao/la:
21 apr 2026, 22:52
chily-rz je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Pa dosadno je i ovako, svaku tekmu ove sezone si popljuvao Odegarda, cak i one koje nije ni igrao. :rol:

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 22 apr 2026, 00:38

AA23 je napisao/la:
21 apr 2026, 22:52
chily-rz je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

Ocito smo razmazeni titulama i cim jednu sezonu nesto ne osvojimo postanemo pljuvaci :D

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 apr 2026, 21:02

Bournemouth midfielder Tyler Adams has spoken about how the tense atmosphere from nervous Arsenal fans at Emirates Stadium helped the Cherries secure a 2-1 Premier League victory.

As speculation intensifies over Arsenal potentially squandering a golden chance to claim their first domestic crown in over 20 years, Adams has reflected on the mood inside the Emirates Stadium.

"You could tell early on when they tried to play from the back that there was a sense of nervousness," the United States international said on the Men in Blazers podcast.

"It just takes one little error or one little mistake and the fans get a little bit nervy. That's a difficult atmosphere to play in and thrive in when you're trying to chase a championship.

"We talk about them like they're not still sitting first in the table. As the opposition, it's the best thing to hear."

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 22 apr 2026, 21:44

Svi su krivi osim igraca i Artete.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 apr 2026, 21:52

To je tvoj zaključak ali i ne čudi me, malo ko ovdje pročita nešto sa razumijevanjem, samo potenciram da su navijači jednako jadni bili na tribinama kao i ekipa na terenu, sve je mirisalo na poraz od starta.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 22 apr 2026, 23:22

Atmosfera na tribinama je u direktnoj proporciji sa energijom igraca i samim desavanjima na terenu. Tribine te mogu povuci, ali mora neko uletit klizeci, osvojit loptu, dici publiku na noge, nesto se mora desit na terenu. Sjeti se Granita i utakmice protiv Liverpoola na Anfieldu. Imali smo 0-2 prije poluvremena. Xhake dize cijeli stadion na noge i od tog trenutka nas ljudi ubiju na terenu bukvalno.
Ako se vuces na terenu zadnja 2-3 mjeseca kao prebijena kuja, ne znam zasto neko ocekuje podrsku navijaca? Ako ti ne zelis propisat krv na terenu, zasto bi neko derao grlo i dlanove za tebe?

Nisu navijaci doveli Artetu u ovu situaciju, nego on sam sebe svojim glupim kontroliranim fudbalom i postavkama, kao i neuspjesima iz proslih sezona. Unio je nesigurnost i u igrace i u navijace. Mislim da njega uopce vise ne dozivljavaju ljudi kao lidera. Jednostavno to zadnja 2 mjeseca pokazuju. Mentalno je iscrpio i igrace, kao i navijace. Nemoguce je da nijednu utakmicu ne pokazes skoro nikakvu naznaku dobre igre, da ne mozes motivirat ekipu.

Trazenje krivca u svemu i svacemu je mentalna gimnastika, kad je svima jasno odakle smrdi riba. A to ti upravo radis. Ni u jednom trenutku nisi u fokus svojih kritika stavio stvarne krivce, nego su ti najveci krivci sudije i svi ostali, sto je apsolutna lobotomija posmatrajuci predstave Arsenala u zadnjih par mjeseci, te historiju Artetinih zavrsnica sezone.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 22 apr 2026, 23:58

Prije svega nisu to moje riječi, Rooney je potencirao da je sramotno bilo zviždati igračima na kraju utakmice što je apsolutna istina, ništa dobro ne proizlazi iz toga.

Sad sam citirao igrača Bournemoutha koji je igrao utakmicu i izjavu u kojoj tvrdi da su im navijači Arsenala pomogli zato što su konstantno tokom utakmice unosili nervozu i pritisak na ekipu.

Dobro si se sjetio Xhake i utakmice na Anfieldu, najbolji pokazatelj koliko navijači mogu okrenuti utakmicu u drugom pravcu kad naprave pritisak sa tribina na protivnika, pa bem li ga nije ni taj Borunemouth bezazlena ekipa, godinama imamo problema sa njima, mogla se i očekivati teška utakmica, ljudi imaju niz od četrnaest utakmica bez poraza, najduži u ligi.

Daleko od toga da Arteta nije glavni i odgovorni za rezultate i ishod na kraju sezone, ovo je njegova ekipa, dobio je maksimalnu podršku vlasnika, uložene su ogromne pare i trofeji se sa razlogom očekuju. Da sam ja vlasnik kluba vjerovatno bi ga otjerao još prije tri godine ali nisam i neću promjeniti ništa ako ovdje svaki dan govorim kako je mentalitet njegove ekipe upitan. Isti je bio kao i igrač, svaku bitnu tekmu je igrao ziheraški, prvom do sebe bez rizika.

S druge strane ne može se zanemariti činjenica da je Arsenal opet postao neki faktor u ovoj ligi i ligi prvaka, prvi put u historiji kluba se igra drugo uzastopno polufinale lige prvaka, ukupno četiri je odigrano takvih za nešto manje od 150 godina postojanja kluba, nije ovo Real Madrid, Milan ili Bayern pa da je to u DNK kluba, to tek treba izgraditi. Možda Arteta nije taj ali nisu bili ni drugi prije njega, Wenger je bio najbliži ali i njega je Emirates pojeo, Highbury je imao dušu i tribine koje su disale za klub, ovaj stadion to ima samo ponekad, mahom je pozorište, u zadnje vrijeme je publika još i nervozna zbog loših predstava.

Nikad ja ovdje nisam branio Aretitinu poziciju ali ako neko misli da će Fabregas ili neko sličan nešto bitno promijeniti onda taj živi u zabludi, to je moje mišljenje, ne morate se složiti sa istim. Isto tako ću uvijek popljuvati onu ublehu od sudije i prevaranta Taylora, zaklao nas je prošle sezone na Emiratesu u utakmici koja je mogla okrenuti sezonu i za nagradu je opet dobio da sudi vjerovatno i najbitniju utakmicu u ovoj sezoni, mogao je hladno svirati faul Khusanova i pokazati crveni, niko iz VAR sobe ne bi imao ni jedan razlog da opozove njegovu odluku.

Dakle, da sumiramo, igra nije bajna, fulao je sa nekim pojačanjima, sam je kriv što mu dvojac u vezi zadnja dva mjeseca diše na škrge, sam je kriv što je poslao Nwaneria na posudbu a istresao milione na Maduekea koji nije ništa bolji igrač od njega, kriv je što je doveo onog nesretnog Norgaarda ili kako se već piše da mu grije klupu čitavu sezonu, kriv je što je Saku forsirao i kad je trebao i kad nije. S druge strane nisam pametan pa da imam neko instant riješenje, nećemo dovesti ni Pepa ni Kloppa pa da kažemo biće bolje sigurno, malo je danas onih koji mogu garantirati uspjeh u ovakvoj konkurenciji.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 23 apr 2026, 17:13

Pali smo na drugo mjesto, ocekujem da proigramo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 apr 2026, 18:31

Brokula je napisao/la:
23 apr 2026, 17:13
Ako izađu protiv Njukaša ko pichkice koje igraju na rezultat umjesto sa mindsetom hajmo im zabit 5 komada želim im stall i engine fire do Madrida na onom Airbusu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 23 apr 2026, 18:34

Marsal je napisao/la:
23 apr 2026, 18:31
Brokula je napisao/la:
Ako izađu protiv Njukaša ko pichkice koje igraju na rezultat umjesto sa mindsetom hajmo im zabit 5 komada želim im stall i engine fire do Madrida na onom Airbusu
OG Marsal is back :salut:
chily-rz je napisao/la:
22 apr 2026, 23:58
Prije svega nisu to moje riječi, Rooney je potencirao da je sramotno bilo zviždati igračima na kraju utakmice što je apsolutna istina, ništa dobro ne proizlazi iz toga.

Sad sam citirao igrača Bournemoutha koji je igrao utakmicu i izjavu u kojoj tvrdi da su im navijači Arsenala pomogli zato što su konstantno tokom utakmice unosili nervozu i pritisak na ekipu.

Dobro si se sjetio Xhake i utakmice na Anfieldu, najbolji pokazatelj koliko navijači mogu okrenuti utakmicu u drugom pravcu kad naprave pritisak sa tribina na protivnika, pa bem li ga nije ni taj Borunemouth bezazlena ekipa, godinama imamo problema sa njima, mogla se i očekivati teška utakmica, ljudi imaju niz od četrnaest utakmica bez poraza, najduži u ligi.

Daleko od toga da Arteta nije glavni i odgovorni za rezultate i ishod na kraju sezone, ovo je njegova ekipa, dobio je maksimalnu podršku vlasnika, uložene su ogromne pare i trofeji se sa razlogom očekuju. Da sam ja vlasnik kluba vjerovatno bi ga otjerao još prije tri godine ali nisam i neću promjeniti ništa ako ovdje svaki dan govorim kako je mentalitet njegove ekipe upitan. Isti je bio kao i igrač, svaku bitnu tekmu je igrao ziheraški, prvom do sebe bez rizika.

S druge strane ne može se zanemariti činjenica da je Arsenal opet postao neki faktor u ovoj ligi i ligi prvaka, prvi put u historiji kluba se igra drugo uzastopno polufinale lige prvaka, ukupno četiri je odigrano takvih za nešto manje od 150 godina postojanja kluba, nije ovo Real Madrid, Milan ili Bayern pa da je to u DNK kluba, to tek treba izgraditi. Možda Arteta nije taj ali nisu bili ni drugi prije njega, Wenger je bio najbliži ali i njega je Emirates pojeo, Highbury je imao dušu i tribine koje su disale za klub, ovaj stadion to ima samo ponekad, mahom je pozorište, u zadnje vrijeme je publika još i nervozna zbog loših predstava.

Nikad ja ovdje nisam branio Aretitinu poziciju ali ako neko misli da će Fabregas ili neko sličan nešto bitno promijeniti onda taj živi u zabludi, to je moje mišljenje, ne morate se složiti sa istim. Isto tako ću uvijek popljuvati onu ublehu od sudije i prevaranta Taylora, zaklao nas je prošle sezone na Emiratesu u utakmici koja je mogla okrenuti sezonu i za nagradu je opet dobio da sudi vjerovatno i najbitniju utakmicu u ovoj sezoni, mogao je hladno svirati faul Khusanova i pokazati crveni, niko iz VAR sobe ne bi imao ni jedan razlog da opozove njegovu odluku.

Dakle, da sumiramo, igra nije bajna, fulao je sa nekim pojačanjima, sam je kriv što mu dvojac u vezi zadnja dva mjeseca diše na škrge, sam je kriv što je poslao Nwaneria na posudbu a istresao milione na Maduekea koji nije ništa bolji igrač od njega, kriv je što je doveo onog nesretnog Norgaarda ili kako se već piše da mu grije klupu čitavu sezonu, kriv je što je Saku forsirao i kad je trebao i kad nije. S druge strane nisam pametan pa da imam neko instant riješenje, nećemo dovesti ni Pepa ni Kloppa pa da kažemo biće bolje sigurno, malo je danas onih koji mogu garantirati uspjeh u ovakvoj konkurenciji.
Posteno. :salut:

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 apr 2026, 18:52

Marsal je napisao/la:
23 apr 2026, 18:31
Brokula je napisao/la:
Neko priziva bazbijeve bebe :kafa: :lol: :crazy:
Pravda za Tyson Furya

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []