Nadji sinu novi klub.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jeste, rekao mu da nece igrati dok ne osisa ono pticije gnijezdo na glavi.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sosic je Messi licno za onog jadnika Denija Milosevica.
Sta je ono onako lose
kakva furda od igraca u PM.
Sta je ono onako lose
Da. Ja zaboravio Šošića i Cvetanovskog. Sa njima dvojicom vi ste totalno druga ekipa,pogotovo ofanzivno.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:02Zigi slazem se , Odinaka je jucer najgoru utakmicu odigrao otkad je u Zelji, Erik je vec mjesecima najslabija karika, Milosevic nesto i pokusava, njega vrijedi istrpiti.Zigazaga je napisao/la: ↑22 apr 2026, 12:46Gledao sam ove sezone na tv skoro sve utakmice Želje. Proljetni dio sezone vam je Odinaka ubedljivo najbolji igrač,iako ga je juče Roncal ugasio. Alić je po meni vrlo dobar igrač. I nije mi jasno što većina navijača Želje napada Krpića. Čovjek je juče dobio 90 % vazdušnih duela. A on nije igrač za prostor izmedju linija,niti je dobio ijednu takvu loptu.
Juče po meni Erik i Milošević kriminal.
Pozdrav i sorry na upadu.
Sosic i Cveta nam fale , nasa 2 ubjedljivo najbolja igraca, bilo bi sasvim drugacije da su oni tu , uz Vinija i Odinaku bi napadacki za 70% bolji bili da su oni zdravi .
Nisi ti dobar kralju...19vendetta87 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:29Jeste, rekao mu da nece igrati dok ne osisa ono pticije gnijezdo na glavi.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nije istina, od Save su "prekriženi" samo ovi kojih nema nikako u rosteru, Konings, Oulad i Trouppe. Opet ću ti ponoviti fizička sprema i odgovornost. Trenutno je u istoj poziciji sa Rakićem I Jaganjcem a to je pozicija da je Krpić ispred njih po zalaganju i svemu, i to već kod drugog trenera. To je otužno za njih sve gledajući njihove godine. Nije jedini, na klupi su i Nastić i Prokop, igrači od kojih se očekivalo da vode igru ali igra samo 11 na terenu. Ako kontaktiraš sa njim, poruči mu da dobro zapne na ljetnim pripremama prije svega zbog sebe, jer ovim tempom karijere bez učinka teško da može birati ekipu nakon Željezničara. Nek proradi pa da se obojica radujemo, ti zbog njega, a ja zbog Željezničara.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
19vendetta87
- Kontakt:
Posebno se istice onaj gol iz penala protiv Sloge u kupu.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Pa šta je sa Ouladom, jeli toliko loš ili je bolikurac?AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:34Nije istina, od Save su "prekriženi" samo ovi kojih nema nikako u rosteru, Konings, Oulad i Trouppe. Opet ću ti ponoviti fizička sprema i odgovornost. Trenutno je u istoj poziciji sa Rakićem I Jaganjcem a to je pozicija da je Krpić ispred njih po zalaganju i svemu, i to već kod drugog trenera. To je otužno za njih sve gledajući njihove godine. Nije jedini, na klupi su i Nastić i Prokop, igrači od kojih se očekivalo da vode igru ali igra samo 11 na terenu. Ako kontaktiraš sa njim, poruči mu da dobro zapne na ljetnim pripremama prije svega zbog sebe, jer ovim tempom karijere bez učinka teško da može birati ekipu nakon Željezničara. Nek proradi pa da se obojica radujemo, ti zbog njega, a ja zbog Željezničara.
Vjeruj njemu samo treba povjerenje od trenera, da igra redovno i bice top vjeruj miAhmedNurudin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:34Nije istina, od Save su "prekriženi" samo ovi kojih nema nikako u rosteru, Konings, Oulad i Trouppe. Opet ću ti ponoviti fizička sprema i odgovornost. Trenutno je u istoj poziciji sa Rakićem I Jaganjcem a to je pozicija da je Krpić ispred njih po zalaganju i svemu, i to već kod drugog trenera. To je otužno za njih sve gledajući njihove godine. Nije jedini, na klupi su i Nastić i Prokop, igrači od kojih se očekivalo da vode igru ali igra samo 11 na terenu. Ako kontaktiraš sa njim, poruči mu da dobro zapne na ljetnim pripremama prije svega zbog sebe, jer ovim tempom karijere bez učinka teško da može birati ekipu nakon Željezničara. Nek proradi pa da se obojica radujemo, ti zbog njega, a ja zbog Željezničara.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Nije se nametnuo kod Stojanovica, nije se nametnuo kod Dine, nije se nametnuo kod Save. Mozda je malo i do njega.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma samo hazretu vjerovat, zna on…. A to sto krpic igra ispred ostala 3 napadaca koja imamo je do trenera, ni jedan ne zna nista… al hazre zna…Hazre je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:42Vjeruj njemu samo treba povjerenje od trenera, da igra redovno i bice top vjeruj miAhmedNurudin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:34Nije istina, od Save su "prekriženi" samo ovi kojih nema nikako u rosteru, Konings, Oulad i Trouppe. Opet ću ti ponoviti fizička sprema i odgovornost. Trenutno je u istoj poziciji sa Rakićem I Jaganjcem a to je pozicija da je Krpić ispred njih po zalaganju i svemu, i to već kod drugog trenera. To je otužno za njih sve gledajući njihove godine. Nije jedini, na klupi su i Nastić i Prokop, igrači od kojih se očekivalo da vode igru ali igra samo 11 na terenu. Ako kontaktiraš sa njim, poruči mu da dobro zapne na ljetnim pripremama prije svega zbog sebe, jer ovim tempom karijere bez učinka teško da može birati ekipu nakon Željezničara. Nek proradi pa da se obojica radujemo, ti zbog njega, a ja zbog Željezničara.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Da se razumijemo, i ja bih volio malog huskovica vidjeti 90 min da vidimo hocemol mu morat donosit bocu kisika na poluvremenu… ali to kad obezbijedimo i matematicki opstanak. Nezz sto se zavaravamo evropom, to je davno dogovoreno ko ce biti, sto se vidi po sudjenju, finalistima kupa itd… nema tu puno prostora…
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ovo drugoHrasno15 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:38Pa šta je sa Ouladom, jeli toliko loš ili je bolikurac?AhmedNurudin je napisao/la: ↑22 apr 2026, 14:34Nije istina, od Save su "prekriženi" samo ovi kojih nema nikako u rosteru, Konings, Oulad i Trouppe. Opet ću ti ponoviti fizička sprema i odgovornost. Trenutno je u istoj poziciji sa Rakićem I Jaganjcem a to je pozicija da je Krpić ispred njih po zalaganju i svemu, i to već kod drugog trenera. To je otužno za njih sve gledajući njihove godine. Nije jedini, na klupi su i Nastić i Prokop, igrači od kojih se očekivalo da vode igru ali igra samo 11 na terenu. Ako kontaktiraš sa njim, poruči mu da dobro zapne na ljetnim pripremama prije svega zbog sebe, jer ovim tempom karijere bez učinka teško da može birati ekipu nakon Željezničara. Nek proradi pa da se obojica radujemo, ti zbog njega, a ja zbog Željezničara.
nek crknu dusmani, najjaci smo
Keru jedan mrš sa teme, dosta sto nam u Vrapčićima skandirate da smo ustaše došao si i ovdje da to prosipaš.Tuce11 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:35Ustašo je li te stid? Gluperdo, to "vehlež" koriste štovatelji ratnih zločinaca, rugajući se zato Bošnjacima jer umjesto 'lad kažu hlad, umjesto Uso kažu Huso, umjesto greota kažu greohata.. Mućni tom tintarom glupsone. Gdje ti jeMisterBlue je napisao/la: ↑21 apr 2026, 19:59Hvala Ti Bože napokon da i nas sreća pogleda u zadnjim sekundama. Mlatnut vehleža i eto nas tuuu. Mirušimo Evropu. Vjerujem da možemo!ponos..
Na Grbavicu dobrodosli niste zbog cignaluka u Vrapčićima.
Pogani odvratna. Hoce li to saopstenje na tuču u tunelu i dozivanje Gige?
Ti pricas o BH ponosu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Ne znam sto se iko nada evropi. Velez paze sudije, obecano im je, niksic i kaplan su tu odradili svoje. Povaljivanje jos u sirokom, 3 gola ponistena, je njihovo maslo i to se zna. Poslije se samo redalo to. Sjetite se i na Grbavici penala od odbijanca i njihove ruke na pocetku napada kod drugog gola. Tako da ovo ce biti totalno nebitna utakmica kao i svaka do kraja sezone nazalost.
Mi idemo napuniti stadion, napraviti atmosferu sebi. A ostali nek gledaju i ibrete se. Svima bude lijepo na Grbavici prvo zbog uslova, a drugo zbog nase atmosfere
Mi idemo napuniti stadion, napraviti atmosferu sebi. A ostali nek gledaju i ibrete se. Svima bude lijepo na Grbavici prvo zbog uslova, a drugo zbog nase atmosfere
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Možda na krilu najgora, ili računamo samo otkad je Savo tu?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:02Zigi slazem se , Odinaka je jucer najgoru utakmicu odigrao otkad je u Zelji, Erik je vec mjesecima najslabija karika, Milosevic nesto i pokusava, njega vrijedi istrpiti.
Na beku je imao 10x gorih (primjer ŠB kod njih u septembru, nije ga otresao samo još golman na bekovskoj tad)
Mimo sinoć, on je jedini iz prvih 11 (koji nije otpisan zbog povrede) čiji potezi su od dolaska Save konzistentni i imaju nekog smisla.
Relja Popović s temua tek treba da se pokaže na zadnjem veznom, al za njeg ko i ima nade. Ostalo je baš teška talašika.
Na kraju šta smo stopera izrotirali, Seedorf za Biču lično Nesta, za ostale Beckenbauer.
Pošteno, pa kako bude.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sve tacno. Niksic je mafija isto ko i koalicioni mu partneri iz banja luke i mostara. Igrom slucaja bas ta 3 kluba ce u evropu + sarajevo koje svakako to zasluzuje.Tempero je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:17Ne znam sto se iko nada evropi. Velez paze sudije, obecano im je, niksic i kaplan su tu odradili svoje. Povaljivanje jos u sirokom, 3 gola ponistena, je njihovo maslo i to se zna. Poslije se samo redalo to. Sjetite se i na Grbavici penala od odbijanca i njihove ruke na pocetku napada kod drugog gola. Tako da ovo ce biti totalno nebitna utakmica kao i svaka do kraja sezone nazalost.
Mi idemo napuniti stadion, napraviti atmosferu sebi. A ostali nek gledaju i ibrete se. Svima bude lijepo na Grbavici prvo zbog uslova, a drugo zbog nase atmosfere![]()
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Sta li je sa statuta, uprave, skauta, sportskog direktora. Da li se desava ista po tom pitanju. Izgleda samo onaj Slato u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.