FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh zimska jakna dupla trenerka kabanica kundure i put pod noge
Ukoliki se otvaraju kapije stadiona
Dobar sastav
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ja bih vcrs samo za Mirvica navijao. Neka osjeti ljubav.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Vašeg ili našeg ?Jet2Holiday je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:03Ja bih vcrs samo za Mirvica navijao. Neka osjeti ljubav.
Nekoliko premijerligaša zainteresovano za Patrika Zrnića iz GOŠK-a
. Kako Sportske .ba saznaju za njegove usluge ozbiljan interes pokazuju Željezničar, Sarajevo i Velež, koji u njemu vide dugoročno rješenje u zadnjoj liniji.

. Kako Sportske .ba saznaju za njegove usluge ozbiljan interes pokazuju Željezničar, Sarajevo i Velež, koji u njemu vide dugoročno rješenje u zadnjoj liniji.
Velez igro sa slogom tri puta u 7 dana, dva puta im tricu slozio i ti kazes nije pobijedio tu utakmicu između. Sloga je raspad sistema, sportski pozdrav.fks74 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:25Velež koji kako kažete igra bolje od nas nije pobijedio Slogu u Mostaru, zato pustite to da je Sloga raspala.tabba77 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:46Ako ne mogu ovakvu Slogu dobiti nek upišu fakultet na vrijeme.DoktorXabaras je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:11
Da im objektivni istok ubije volju za životom a ne za fudbalom.
Ako već raspalu Slogu ne mogu pobjediti onda da se objektivnost usmjeri na prave adrese, ono što su sijali cijelu sezonu nek sad žanju a ne da "omladinci" kupe gelere.
Inače, ako ih naćmemo do 20 minute, bit će rapsodija fudbala na Koševu.
Naravno uz uslov da naš strateg pokaže malo mu.da pa u ofanzivu stavi Menala, Kuprešaka, Elezija, Živkovića i Karlosa.
veceras sve ispod 4 gola u merzi Sloge je bruka i sramota
Nije ova sloga nepobijediva. Treba ih iznenaditi i krenuti ofanzivno od prve minute pa sta nam Bog da
Mislim da je 433NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:48Banic
Ivanisevic-Bralic-Maroodza
Kupresak-Telalovic-Cimirot-Mujkic
Elezi
Carlos-Menalo
Sastav
Kupresak Carlos Menalo trojac u napadu
A Ivanisevic d.bek
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
rimljanin90
- Kontakt:
Što stati sa 4 gola, najmanje 12 treba da im uvalimo. Ispod toga bruka i sramota.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Treba zaokružiti na 20, pošto smo mi veliki klub bez trofeja zadnjih godina, redovni u grupnim fazama!
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 22 apr 2026, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Igru briši, bodove piši.
Duric nemoze ni u Radniku da bude standardan evo ubacioga 8 minuta prije kraja. Dobro nam ga KOMA zec uvali
samo se vi zadovoljavajte sa pobjedama sa jedan razlike, gdje fulamo 5 zicera po utakmici i onda na kraju sezone sabifite gdje smo ispustili bodove i jesmol mogli biti 1. ili 2. na 5 bodova zaostatka, a ne 20
**** vas Sloga i Nedim
**** vas Sloga i Nedim
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
MIRVICU ,UBLEHO, ODLAZI!
-
rimljanin90
- Kontakt:
A gdje pise da smo zadovoljni? Treba biti realan i reci sebi da mi ne mozemo ni jednu ekipu dobiti 3 razlike
Mi njima bodove za opstanak oni nama Tatara!
Menalo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.
.png)