Normala svaka cast za to, al mislim da bi prvi ti vise volio da ti klub bude u vrhu i osvaja trofeje/plasira u evropu, nego da se izdvajate samo po posjetiTempero je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:26Nama je dobra atmosfera i puna Grbavica postalo nesto normalno zadnjih sezona, a i u gostima subota/nedjelja ili utorak/srijeda, svejedno, kavezi puni. Jbg to se ne moze kupiti i poguratiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:23Ne znam cemu prepiranje, vama dobra atmosfera i puna Grbavica, nama Evropa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Normalno. Ali isto tako mi ne ide u glavu kako ovi sto osvajaju titule i igraju evropu stalno, imaju prazne stadione. Bruka.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:29Normala svaka cast za to, al mislim da bi prvi ti vise volio da ti klub bude u vrhu i osvaja trofeje/plasira u evropu, nego da se izdvajate samo po posjetiTempero je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:26Nama je dobra atmosfera i puna Grbavica postalo nesto normalno zadnjih sezona, a i u gostima subota/nedjelja ili utorak/srijeda, svejedno, kavezi puni. Jbg to se ne moze kupiti i poguratiMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:23Ne znam cemu prepiranje, vama dobra atmosfera i puna Grbavica, nama Evropa![]()
Srbi se jos prebrojavaju 
Sad svi znaju da će Velež u Europu,a kad vratimo komentare nakon prvih 6 kola,svi pisali da je Velež već u federalnoj,raspad sistema... Pa sto nije tad neko napisao da Velež osvaja kup ili da ce biti u prvih 5 kad se sve zna i kad je politika davno sve odredila..

I baš me zanima sta cete izmislit ako Velež ne osvoji kup i ne ostane na mjestu broj 4.
Da li će to značiti da je politika u zadnji momenat par kola prije kraja digla ruke od Veleža.. Nikšić se predomislio

I baš me zanima sta cete izmislit ako Velež ne osvoji kup i ne ostane na mjestu broj 4.
Da li će to značiti da je politika u zadnji momenat par kola prije kraja digla ruke od Veleža.. Nikšić se predomislio
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno njihov kompleksi prelazi sve granice. Ovaj piše samo da Velež ne izbori evropu, drugi želi da zarati pa da sa agresorskim vojskama ratuje protiv navijača Veleža i Sarajeva, treći spominje onog mazluma zbog kojeg je pošteni Avdo propao, a pojedini članovi porodice pokušaki izvršiti suicid, četvrti spominje kako treba otići na koljenima moliti Zrinjski za tri boda pod bijelim brijegom ako im se ukaže prilika za evropu jer to ide Zrinjskom u korist da sjebe Velež, peti spominje neke pijace na koju 99% mostaraca nikada nije otišlo i koje su tu da bi ljudi iz njegovog podneblja preživili prodajom istoj populaciji takvih vikend manifestacija. Totalno ludilo i njihova pogubljenost jao šta smo im uradiliMostarReds22 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:31
Vama smo izgleda pravo nebitni, dok vam je navijacima bitnije da je mi ne izborimo nego da je vi izborite.![]()
![]()
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 22 apr 2026, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Pišete potpune gluposti + ne znate fudbalska pravila i stvarno vas treba ismijavati na svakom koraku. Penal čist, drugi gol regularan. Brukate se neznanjem.Tempero je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:08Da, to ti je istina. Dosta je ljudi u savezu, imas izvore neke, dodje i do ljudi u klubovima tvojim a i drugim. Prva utakmica na Grbavici, prvi gol iz penala, odbijanac, koji nije sviran prije na derbiju uz objasnjenje kako se to ne svira, gledali smo slicno u ligi prvaka da se isto ne svira. Prije drugog gola, vas igrac dira rukom loptu, slicno kao sto je ponisten Lagumdzijin gol par kola prije itd. Mrsko mi se vracati. Vama sretno u evropi i uzivajte pretkolo.MostarReds22 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:05Ovo vec granici sa sizofrenijom. Velež im kriv za siroki i bijeljinu. Mirvicu, ako postojis skini ih sa ovoga na sta si ih navukao neugodno ih je citati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Hahaha sve 5Balorda je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:03Pišete potpune gluposti + ne znate fudbalska pravila i stvarno vas treba ismijavati na svakom koraku. Penal čist, drugi gol regularan. Brukate se neznanjem.Tempero je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:08Da, to ti je istina. Dosta je ljudi u savezu, imas izvore neke, dodje i do ljudi u klubovima tvojim a i drugim. Prva utakmica na Grbavici, prvi gol iz penala, odbijanac, koji nije sviran prije na derbiju uz objasnjenje kako se to ne svira, gledali smo slicno u ligi prvaka da se isto ne svira. Prije drugog gola, vas igrac dira rukom loptu, slicno kao sto je ponisten Lagumdzijin gol par kola prije itd. Mrsko mi se vracati. Vama sretno u evropi i uzivajte pretkolo.MostarReds22 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:05Ovo vec granici sa sizofrenijom. Velež im kriv za siroki i bijeljinu. Mirvicu, ako postojis skini ih sa ovoga na sta si ih navukao neugodno ih je citati.
Kompleksas, nije realna slika baze navijaca nego mozda misljenje navijaca o Homerovom vodjenju kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
+- 100 gore doleKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
A jesu se skretnicari upalili sta je ovo hahahah. 
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Stvarno su hz nestvarno otisle u ku rac
Vise Manijaka u Prijedoru jucer.. pa nema ih 120 na sjeveru
Vise Manijaka u Prijedoru jucer.. pa nema ih 120 na sjeveru
Tako ste i 92-ge brojali pa se malo preracunali, jebbem vam mrtve majjke cetnickeKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ubise nas kompleksi od kluba koji ni u svom gradu nije broj jedan.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Brundo pise sa sjevera, sjede skoro svi, njih 37 navijaBrundoo je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:30Tako ste i 92-ge brojali pa se malo preracunali, jebbem vam mrtve majjke cetnickeKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
Prigradski djilkos daj sliku majkinu ti dojku dojimo
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 22 apr 2026, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Nismo se upalili nego cekamo peti penal da bude dosudjen na cetvrtoj utakmici protiv Crvenih Kmera, moze i kakav izmisljeni crveni karton ili neki gol nakon igranja rukom, malo je ovo do sada, realno
Approved by Niksic, Kaplan & Trbonja.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zasto je ova psihicki nestabilna osoba Tobe jos uvijek na ovom forumu?Brundoo je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:30Tako ste i 92-ge brojali pa se malo preracunali, jebbem vam mrtve majjke cetnickeKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 22 apr 2026, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jesi ga to pustio sa lanca?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:32Brundo pise sa sjevera, sjede skoro svi, njih 37 navijaBrundoo je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:30Tako ste i 92-ge brojali pa se malo preracunali, jebbem vam mrtve majjke cetnickeKONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.
Prigradski djilkos daj sliku majkinu ti dojku dojimo![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nacrtaj im, možda i razmisle kakve gluposti pišu.071 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:22Kompleksas, nije realna slika baze navijaca nego mozda misljenje navijaca o Homerovom vodjenju kluba.KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 17:55Na Kosevu jos jednom realna slika njihove baze navijaca. Vec po ko zna koji put ista prica, koliko ih ima aktivnih po forumima, otprilike toliko ih se skupi i uzivo na stadionu. Nista novo.