Svesti ocekivanja i pogledati realno stanje stvari. Kao sto smo se mi pomirili s tim da zadnjih par godina i trenutno ne mozemo prici vrhu, dijelom zbog kvaliteta, dijelom zbog nacina vodjenja kluba. I ne, niko ovdje ne 'svrsava' na Evropu, nego se ona posmatra u skladu s realnim ocekivanjima i kvalitetom ekipe. Naravno da je uspjeh izboriti istu kad ti je Krpic prvi napadac, to dovoljno govori o stanju.NoProfit je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:52Goru ne bi od ove. Prolazili smo i kroz gora sranja samo što tad nismo imali kvazi milionere na čelu kluba i nismo imali očekivanja kakva imamo u ovim vremenima. Simple as fuck...KONTRASVIH je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:46Razumijem nezadovoljstvo, al ovo prelazi granicu i postaje bas sramota. Vise vas zanimaju imena u i oko kluba nego sam klub.
Tesko je i zamisliti ko bi vam dolazio i kakvu bi podrsku imali da ste prosli kroz turbulencije kroz koje smo mi prolazili godinama.
Ono što je vama super, nama je odron. Možeš i tako gledati na čitavu situaciju. Vi svršavate na plasman u Evropu i igranje jedne, a maksimalni dvije utakmice u pretkolima, a nama se povraća na tu pomisao.
Kod nas imas problem i u vodjenju i u kvalitetu, al stadion dobro popunjen. Klub se voli bez obzira ko je trenutno tu, jer su svi prolazni. Godinama se gradi ta navika i atmosfera dolaska na stadion i to je ono sto bas pravi razliku. Kod vas je druga prica, imate kvalitetne igrace i ocigledno se radi dobar posao po pitanju transfera i dovodjenja. Al realno 99% tih igraca klub dozivljava kao prolaznu stanicu i bankomat, sto prije uzeti pare i ici dalje bez ikakve emocije prema klubu. Zbog toga ste sve vise i vise vjestacki klub, a to se na kraju vidi i na tribinama. Odustajete od podrske zbog pojedinaca u klubu kojima ne mozete nista a to je vas poraz, ne od homera.