Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bolan klub ti zadnjih 6 utakmica ima 5pobjeda i 1 remi sa nama
Nema vas 400-500 na stadionu , lafo niste zadovoljni vodjenjem?
Ja koliko znam, hz ne bojkotuje, al sace dijasporci jos malo, ne sikirajte se
Yebo klub bez navijaca, ugasite se bice svima bolje
Nema vas 400-500 na stadionu , lafo niste zadovoljni vodjenjem?
Ja koliko znam, hz ne bojkotuje, al sace dijasporci jos malo, ne sikirajte se
Yebo klub bez navijaca, ugasite se bice svima bolje
Koliko je Sloga tanka. Stara, troma.
Sarajevo rutinski.
Sarajevo rutinski.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
FKS ne voli srpske klubove. Svima zabiju po 1-2 gola camo crbima po 4
Vico i duduk na aparatima
Vico i duduk na aparatima
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dan te yebo 5 stranica o posjeti jel 1000 ili 1500 ljudi,koga boli qurac
Ko god dolazi redovno na utakmice ove lige zasluzuje respekt ovdje se kace slike ljudi i ismijavaju.
90% navijaca FKS je protiv trenutnog nacina vodjenja kluba,rezultati su losi,Kosevo je neuslovan stadion,ulaznice preskupe,termin necu spominjati a i bez toga svega grupa ima svoje probleme.Kad se te neke stvari srede vratit ce se i publika ne bojte se.
Svaka baza ima svoju krizu pa ste i vi tako igrali finale kupa pred 500 ljudi dok smo mi imali bas dobru brojku na Kosevu.
Ko god dolazi redovno na utakmice ove lige zasluzuje respekt ovdje se kace slike ljudi i ismijavaju.
90% navijaca FKS je protiv trenutnog nacina vodjenja kluba,rezultati su losi,Kosevo je neuslovan stadion,ulaznice preskupe,termin necu spominjati a i bez toga svega grupa ima svoje probleme.Kad se te neke stvari srede vratit ce se i publika ne bojte se.
Svaka baza ima svoju krizu pa ste i vi tako igrali finale kupa pred 500 ljudi dok smo mi imali bas dobru brojku na Kosevu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako Sarajevo izgubi sve do kraja a govedari sve pobijede, hoce li nas prestici na tabeli?
Nije to nista, meni prijatelj pise da je cito na forumu o zeljinoj posjeti i prepunom jugu zaebanih faca pa odlucio i on poceti ici na jug da vidi te opasne momke. Ali kaze, ja tamo kad tribina puna početnika
Pa konkurenti ste nam, logicno.MostarReds22 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:31Vama smo izgleda pravo nebitni, dok vam je navijacima bitnije da je mi ne izborimo nego da je vi izborite.Argentina je napisao/la: ↑22 apr 2026, 15:13Imas previsoko misljenje o svom klubu i tome da ste nekome toliko bitni. Tu je najveci problem.Threeplanetrees je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:27
Imaju slike i par videa koji potvrđuju ono što sam napisao. Ko vam je kriv pa nemate foto materijala da me demantujete. Ma ja teško je jer nikada nije bila tako napunjena![]()
![]()
![]()
Iako mi do Evrope mozemo samo uz srecu.
A i ti svakog citiras i uzimas kao relevantnog. Evo mozea isto tako i mene uzeti, Velez mi je bitan kao lanjski snijeg. Naravno da neces, nego ces nastaviti ovu iznad sliku siriti dalje.
Zadnja izmjena: Argentina, dana/u 22 apr 2026, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Nadam se da su vojvode namazale Feju i igrace svinjskom masti, valjalo je ova 4 primiti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako da im čestitam? Ko je kriv za ovakvo stanje grupe nego oni i njima slični? Priča nema jednu stranu, ma kakva god bila. Ne znam jesu li sad ovo oni "pravi" navijači ili onaj dio koji se odvojio, ali znam da grupa ima problema i da je tu krivnja svih ljudi koji su u centru grupe. Povedi druga, brata, rođaka, babu ili sina i idi navijaj, ne piši pasuse po forumima.let3 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:53Sasvim dobar broj s obzirom u kakvom su kanalu kao grupa i na kakvu ruinu od stadiona moraju dolaziti.
Pa valjda treba biti sramota one koji ne dolaze, a ne ove fanatike sa slike koji su dosli da bodre svoje klub. Umjesto da se njima kaze Svaka cast, oni se ismijavajuPostao/la f16 » 22 apr 2026, 18:21
Ne podjebavam nikoga, sramotanidje veze.

hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
sakahuligana
- Kontakt:
Nece niko centralcima uzimat hljeb iz usta na sjeveru 
Koševo je raspad sistema i logično da tu više niko neće dolaziti.
Ulazi onaj ko ispunjava uslove... Čelik i da drugi završi ušao bi opet.. Stupčanica nije napravila ništa na stadionu od prošle godine i naravno da ne bi ušli...Da bar nešto rade pa bi covjek i razumio zasto se bune..GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:44
Celik ulazi sigurno, da je Stupcanica zavrsila prva, onda bi druga prica bila.. Celiku ne moze Vico to uraditi
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nadam se da si u pravu, ali nisam baš siguran.rishovski je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:07Ulazi onaj ko ispunjava uslove... Čelik i da drugi završi ušao bi opet.. Stupčanica nije napravila ništa na stadionu od prošle godine i naravno da ne bi ušli...Da bar nešto rade pa bi covjek i razumio zasto se bune..GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:44
Celik ulazi sigurno, da je Stupcanica zavrsila prva, onda bi druga prica bila.. Celiku ne moze Vico to uraditi
Šta ćeš, Savo ih posložio. Jesi li vidio kako Rudara rutiniraše ?
Veoma rijetko mi bude drago kad Sarajevo pobijedi, osim ako mi nemamo neku korist od toga, ali neka su natrpali ovu stoku i nadam se zapečatili im sudbinu, kako njima tako i onom degeneriku Jusufbegoviću.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
bordobijeli
- Kontakt:
Uspavanka zrinjski -borac.