FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sad opet Mihaela zakucaj na klupu do kraja sezone.
Bratina cijepa mrezu svako malo i to na kakav nacin.
Onakvi sutevi su jako teski a na oko izgledaju jednostavni.
Svojim angazmanom i kad nije u elementu zaradi svaku marku.
Ljajica bi ja utopio,ne treba nam pored Elezija.
Samo da je docekati da nam je roster na 80% kvaliteta,da nije vazda obrnuto.
Bratina cijepa mrezu svako malo i to na kakav nacin.
Onakvi sutevi su jako teski a na oko izgledaju jednostavni.
Svojim angazmanom i kad nije u elementu zaradi svaku marku.
Ljajica bi ja utopio,ne treba nam pored Elezija.
Samo da je docekati da nam je roster na 80% kvaliteta,da nije vazda obrnuto.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Turkes neka se ugleda na Carlosa, kako decko primi loptu na centru dok mu je igrac bio na ledjima, sacuva je i odigra pas, kasnije Telalovic pas, Menalo i gol Kupresaka.i
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nadam se dacemo pobjedit sve do kraja i uzet drugo mjesto.
Danas Menalo telalovic losi u prvom ok u drugom pol kad je izdahla sloga. Igranje kupresnika poboljsava igru katastrofalnog mujkica.
Dragomi je za karlosa, u sva 4 gola je sudjelovo pogodio stativu dao 2 gola odlicno
Podsusje je sledece..
Mislim da mozemo pobjedit sve do kraja
Danas Menalo telalovic losi u prvom ok u drugom pol kad je izdahla sloga. Igranje kupresnika poboljsava igru katastrofalnog mujkica.
Dragomi je za karlosa, u sva 4 gola je sudjelovo pogodio stativu dao 2 gola odlicno
Podsusje je sledece..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Kupresak i Carlos daleko najbolji
sve je do sad radio kako treba al falilo je ono od cega zivi napadac
sve je do sad radio kako treba al falilo je ono od cega zivi napadac
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:12Nadam se dacemo pobjedit sve do kraja i uzet drugo mjesto.
Podsusje je sledece..
Odakle ih vadis vise,svaka ti dala…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Vrhbosnian
- Kontakt:
Nemamo često priliku gledati "lepršavo" Sarajevo i ubjedljivu pobjedu. Bravo momci i SŠ. Kad bi još neki igrači poput Menala pronašli formu prije Evrope možda bi se imali i čemu nadati.
Kakvo mi krilo imamo u vidu M. Kuprešaka... Njegovo guranje na beka je bio užasan promašaj, i mora biti zacementiran na krilu u prvih 11, posbno jer na tim pozicijama imamo polu-igrače ala Kyeremeh. Mislim da partiju sa ovoliko korisnih centaršuteva, kreiranih prilika, šuteva i postignutim golom Koševo ne pamti od Paje Pašića.
Kakvo mi krilo imamo u vidu M. Kuprešaka... Njegovo guranje na beka je bio užasan promašaj, i mora biti zacementiran na krilu u prvih 11, posbno jer na tim pozicijama imamo polu-igrače ala Kyeremeh. Mislim da partiju sa ovoliko korisnih centaršuteva, kreiranih prilika, šuteva i postignutim golom Koševo ne pamti od Paje Pašića.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Moze li neko objasniti sta je do sada Kupresak radio na klupi?Izdominirao frajer.
Beganovicu kad se opet bude zalio i bacao stvari sto ne igra samo pokazati ovaj detalj u zadnjoj minuti utakmice.
Prvo poluvrijeme bol za oci,u drugom su izvukli cim su primjenili ono sto pisemo.1)Kako vratiti loptu sto prije u posjed 2)Kako se kretati u fazi napada i ici u brzu realizaciju.Ovako se igra!Neka vam ovo bude primjer za dalje.
Beganovicu kad se opet bude zalio i bacao stvari sto ne igra samo pokazati ovaj detalj u zadnjoj minuti utakmice.
Prvo poluvrijeme bol za oci,u drugom su izvukli cim su primjenili ono sto pisemo.1)Kako vratiti loptu sto prije u posjed 2)Kako se kretati u fazi napada i ici u brzu realizaciju.Ovako se igra!Neka vam ovo bude primjer za dalje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordospartanac
- Kontakt:
Svaka cast igracima i sve cestitke.
Dobro smo odigrali, u svim segmentima fudbalske igre.
Do kraja pokusati pobijediti sve i uzeti sto vise bodova.
Sretno.
Dobro smo odigrali, u svim segmentima fudbalske igre.
Do kraja pokusati pobijediti sve i uzeti sto vise bodova.
Sretno.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Al smo se smrzli, nema igre bez dugih gaća 
-
bordospartanac
- Kontakt:
Bravo.Vrhbosnian je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:19Nemamo često priliku gledati "lepršavo" Sarajevo i ubjedljivu pobjedu. Bravo momci i SŠ. Kad bi još neki igrači poput Menala pronašli formu prije Evrope možda bi se imali i čemu nadati.
Kupresak ima evropsku ljevicu.
Ocito da se nece nastavit saradnja sa
GOJKOVICEM KRDZALICEM RENANOM RISTOVSKIJEM ADEMOM. HAJ fala kurcu da negledamo staklenjase i korceve bolove
Dizdarevic isto igrao malo al ono sto je odigro nije lose davat njemu sto vise prostora pa akobogda otjerat i ojebinu bralica (ok dosad igra al nekako nije mi za FK SARAJEVO dizdarevic bi mogo bit top
MAROODZA DOBAR NA STOPERU
Prem netreba nas ova pobjeda prevarit ovo je ekipa kao sto neko rece koju vodi novinar i koja je odkako je on uzo osvoila jedan bod u 12 utakmica..
GOJKOVICEM KRDZALICEM RENANOM RISTOVSKIJEM ADEMOM. HAJ fala kurcu da negledamo staklenjase i korceve bolove
Dizdarevic isto igrao malo al ono sto je odigro nije lose davat njemu sto vise prostora pa akobogda otjerat i ojebinu bralica (ok dosad igra al nekako nije mi za FK SARAJEVO dizdarevic bi mogo bit top
MAROODZA DOBAR NA STOPERU
Prem netreba nas ova pobjeda prevarit ovo je ekipa kao sto neko rece koju vodi novinar i koja je odkako je on uzo osvoila jedan bod u 12 utakmica..
Sad na ovo samo što manje rotirat startnih 11. Elezi na desetku, Ljajic klupa, Rijada ostaviti da gradi samopouzdanje uz Cimirota i Kuprešaka lijevo. Sa Menalom razgovor jedan na jedan, razumijem profulat šansu, ali ne razumijem da veze nemaš gdje udaraš.
Banic danas nije imo posla morao je nakurnjak nosit
Koliko Kupresak bolje izvodi kornere od Ljaljica...
Odlicno drugo poluvrijeme(imali smo i u prvom sansi). Elezi jos jednom pokazao da je nas najbolji igrac. Treba se potruditi i zadrzati Elezija, Carlosa, Kupresaka i narednih sezona. Kada bi jos Menalo proigrao(a daje kakve takve znakove zivota) bilo bi ovo super. Cimirot ubjedljivo najbolji vezni nas, ma koliko ga ljudi osporavali.
Odlicno drugo poluvrijeme(imali smo i u prvom sansi). Elezi jos jednom pokazao da je nas najbolji igrac. Treba se potruditi i zadrzati Elezija, Carlosa, Kupresaka i narednih sezona. Kada bi jos Menalo proigrao(a daje kakve takve znakove zivota) bilo bi ovo super. Cimirot ubjedljivo najbolji vezni nas, ma koliko ga ljudi osporavali.
Gojko je najbolji igrac utakmice ubjedljivo nadam se da je sanirao povredu
Koliko je MARIO OSVOIO BODOVA OD KAD JE TU KOLIKO GOLOVA SMO DALI KOLIKO PRIMILI, a koliko je ZORAN ZEKIC u istom periodu.
Koliko je MARIO OSVOIO BODOVA OD KAD JE TU KOLIKO GOLOVA SMO DALI KOLIKO PRIMILI, a koliko je ZORAN ZEKIC u istom periodu.
Kup kup Kuprešak

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Znas kako, neko pise iznerviran, a kad pobijedimo mozda i nije na forumu, neko opet ne zna reci svaka cast, evo demantovali ste me, vec mu je lakse palamudit kad se izgubi, eh trebalo vako trebalo nako, vid u onog glave vid u onog frizure… a neki jednostavno i ne navijaju za Sarajevo da se ne lazemo.
(Vidis i sad poslije tekme ovakve kakva jest bila, svi su komentari treba ovo, ne treba ono, otpustali bi i tako to).
Bravo momci!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Nisam bio u mogucnosti da odem na kosevo, opravdano sam nesto bio odsutan, kako smo odigrali tekmu za 90min, jel ono nase standard ili smo muski, jako i da je bilo lijepo za oci?
Svaka cast momci na novoj pobjedi i samo jako nastaviti do kraja!
Limvo te Rajvosa!!
Svaka cast momci na novoj pobjedi i samo jako nastaviti do kraja!
Limvo te Rajvosa!!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Cim se utakmica igra radi reda i nemaju pritisak oni odigraju dobro. Nasi mentalni patuljci 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.
.png)