Trebalo je doci do ove danas situacije, a treba se i pomiriti sa cinjenicom da kod Kompanija NIKADA (bez obzira koji je rezultat), neces vidjeti parkiran autobus. Odbrana da, ali napadacka odbrana. Nije da se falim, ali ja sam ovu situaciju kada deremo guzove svima, vidio jos prosle godine kad smo placali ceh otvorene igre bez uigranosti...kada su cak i glavesine pocele da zvocaju, a forumase bijela i crvena pjene obuzela. Ove godine daj jos kup da se uzme, a u CL se svi naravno nadamo i mislimo da mozemo uzeti Klempu, medjutim meni licno nece biti razocaranje ako se nesto nepredvidjeno dogodi, pu, pu, pu.Armando, Nico iz Prussie idealan za nas.
Nijedan gol Reala nije pao na postavljenu odbranu. Tu malo i zamjerim Kompanyju što god vodstva 2:0 u gostima ostavlja previše prostora nazad, umjesto da se malo zatvori pa da mi prijetimo iz kontre.
Pogledaj snimak utakmice u Parizu iz grupne faze kada smo ih razmontirali i zbog isključenja se morali povući cijelo drugo poluvrijeme. Može to drugačije i bolje izgledati, ali to nije Kompin stil, niti samog Bayerna.
Ja se zbog toga toliko ne brinem dokle god se gol više postigne. Ovo što imamo u napadu je monstrouzno i treba uživati.
I da mozda ne bismo primili taj jedan gol u Madridu, ali mozda bi bas primili i dva da smo povukli sve napadace i uveli visoko i jake pa stali na 16 (svaka slicnost sa nekim ranijim situacijama kad smi ispali je namjerna)