FK Sarajevo
Re: FK Sarajevo
Kakva utakmica Kuprešaka, bravo majstore.
Prvo poluvrijeme iako sloga nista nije napravila, mi smo nekakvi blijedi bili. Drugo poluvrijeme jedno od najboljih ove sezone, do kraja utakmice smo napadali, stvarali sanse, moglo je biti jos koji gol razlike.KosevoZove je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:45Nisam bio u mogucnosti da odem na kosevo, opravdano sam nesto bio odsutan, kako smo odigrali tekmu za 90min, jel ono nase standard ili smo muski, jako i da je bilo lijepo za oci?![]()
Svaka cast momci na novoj pobjedi i samo jako nastaviti do kraja!![]()
Limvo te Rajvosa!!![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
kad budemo ovako igrali i rijesavali utakmice sa Slogom, Posusjem, Rudarom, Sirokim, Radnikom onda se mozemo nadati borbi za titulu, pritisnes iskoristis sanse i ne popustas nijedne minute.
Velez i Zeljo to ce se uvijek lomiti ko ima bolji dan
Zrinjski i Borac tu se radi takticki i borbenost
mi smo napokon dobili napadaca koji zma sta trrba da radi, kvalitetan u prijemu lopte u razigravanju u skoku i zna zabiti gol. samo da ga kakva povreda ne stigne.
Carlos je bas iznenadjenje i pogodak.
evo dobili smo dvije tekme bez Ristovkog i Ljajica i red je da ih vise ne vidimo na terenu do kraja sezone. Moze Ljajic u duelima sa Borcem i Zeljom.
Telalovic sasvim ok, njemu trebaju utakmice, trebaju mu dueli da brze razmislja i brze igra. Fin danas pas za Menala prije gola Kupreska, vidi se da ima tehniku samo mu dati sto vise minuta.
Kupresak danas super tekma, al njegov problem je sto se slijedecu skroz ugasi.
Odbrana ok, mada Sloga je bas truba.
Cimirot standardno, od njega se minimalno ocekuju ovakve utakmice
Menalo steta sto ne pogodi onaj volej, treba mu gol da se digne, mada realno on ne igra svoju poziciju
Beganovicu veceras treba dati ispisnicu, onakvo ponasanje kod napada 4 na 2 i oucas 5 metara od gola imas 3 slobodna igraca na ziceru je za svaku osudu.
Ide Posusje njima dole gori, ali realno ocekujem uz jos vecu energiju nego veceras da to hladno zavrsimo sa 2 razlike.
i volio bih da Cvitanovic objasni sta je nama svaka utakmica finale do kraja, nek nam mani te patetike.
Mi se ne borimo nizasta, 5. ne mozemo biti nema sanse, Euroou smo osigurali, njegovo je da nabije mlade igrace minutama i da imamo spremna najmanje 3 igraca u21 za slijedecu sezonu
Velez i Zeljo to ce se uvijek lomiti ko ima bolji dan
Zrinjski i Borac tu se radi takticki i borbenost
mi smo napokon dobili napadaca koji zma sta trrba da radi, kvalitetan u prijemu lopte u razigravanju u skoku i zna zabiti gol. samo da ga kakva povreda ne stigne.
Carlos je bas iznenadjenje i pogodak.
evo dobili smo dvije tekme bez Ristovkog i Ljajica i red je da ih vise ne vidimo na terenu do kraja sezone. Moze Ljajic u duelima sa Borcem i Zeljom.
Telalovic sasvim ok, njemu trebaju utakmice, trebaju mu dueli da brze razmislja i brze igra. Fin danas pas za Menala prije gola Kupreska, vidi se da ima tehniku samo mu dati sto vise minuta.
Kupresak danas super tekma, al njegov problem je sto se slijedecu skroz ugasi.
Odbrana ok, mada Sloga je bas truba.
Cimirot standardno, od njega se minimalno ocekuju ovakve utakmice
Menalo steta sto ne pogodi onaj volej, treba mu gol da se digne, mada realno on ne igra svoju poziciju
Beganovicu veceras treba dati ispisnicu, onakvo ponasanje kod napada 4 na 2 i oucas 5 metara od gola imas 3 slobodna igraca na ziceru je za svaku osudu.
Ide Posusje njima dole gori, ali realno ocekujem uz jos vecu energiju nego veceras da to hladno zavrsimo sa 2 razlike.
i volio bih da Cvitanovic objasni sta je nama svaka utakmica finale do kraja, nek nam mani te patetike.
Mi se ne borimo nizasta, 5. ne mozemo biti nema sanse, Euroou smo osigurali, njegovo je da nabije mlade igrace minutama i da imamo spremna najmanje 3 igraca u21 za slijedecu sezonu
Kaže mi jedan momak na istoku da kyeremeh ima pljuskavice
Kaže preživio ebolu i malariju, a ovdje kod nas ga pljuskavice safatale
Mi danas realno odlični. Prvo poluvrijeme onako, ali zato u drugom...
Ovo nam je jedna od najboljih utakmica sezone, kuprešaku najbolja utakmica karijere. Elezi pokazao da je jedan od najboljih igrača lige, a drago mi je da je Carlosa krenulo sa golovima. Potreban nam je napadač u formi.
Kaže preživio ebolu i malariju, a ovdje kod nas ga pljuskavice safatale
Mi danas realno odlični. Prvo poluvrijeme onako, ali zato u drugom...
Ovo nam je jedna od najboljih utakmica sezone, kuprešaku najbolja utakmica karijere. Elezi pokazao da je jedan od najboljih igrača lige, a drago mi je da je Carlosa krenulo sa golovima. Potreban nam je napadač u formi.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Defintivno bolje funkcionisemo bez zvijezda u timu. Igrace bez motiva na zalasku karijere ne treba dovoditi . Po meni ova ekipa danas sto je igrala ima kvalitet jedino mi se ne svidjaju bocni igraci Ivanisevic i Mujkic , na tim pozicijama bas škripi .
Pa žurio je..TrofejiSuTu je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:18Pitar6785 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:12Nadam se dacemo pobjedit sve do kraja i uzet drugo mjesto.
Danas Menalo telalovic losi u prvom ok u drugom pol kad je izdahla sloga. Igranje kupresnika poboljsava igru katastrofalnog mujkica.
Dragomi je za karlosa, u sva 4 gola je sudjelovo pogodio stativu dao 2 gola odlicno
Podsusje je sledece..
Mislim da mozemo pobjedit sve do kraja![]()
![]()
![]()
Odakle ih vadis vise,svaka ti dala…
Od kad pamtim za sebe i kroz historiju vjerovatno jako dugo smo uvijek napadali 2.pol prema semaforu.
Ruku dajem da je Zoran skontao i rekao od sad 2.pol napadamo prema Sjeveru i Hordama i neka je tako uradio on ili neko drugi.
Logicnije i po meni mnogo bolje je da 2.pol napadamo uz huk Sjevera. Ne znam samo ko je to skontao prije i rekao da se napada 2.pol prema semaforu i tako igrali decenijama.
Ruku dajem da je Zoran skontao i rekao od sad 2.pol napadamo prema Sjeveru i Hordama i neka je tako uradio on ili neko drugi.
Logicnije i po meni mnogo bolje je da 2.pol napadamo uz huk Sjevera. Ne znam samo ko je to skontao prije i rekao da se napada 2.pol prema semaforu i tako igrali decenijama.
Ja mislim da smo i prošlu sezonu prvo poluvrijeme napadali ka jugu.ado-hz je napisao/la: ↑22 apr 2026, 21:23Od kad pamtim za sebe i kroz historiju vjerovatno jako dugo smo uvijek napadali 2.pol prema semaforu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ova hiljada danas na stadionu je nešto najbolje što nam se moglo desiti a oni što im se ogadilo nemojte molim vas ni protiv Borca dolazit, pustite nas da se patimo.
Dežurne forumske sveznalice ispisale dvije ipo stranice, samo jako.
Dežurne forumske sveznalice ispisale dvije ipo stranice, samo jako.
Sad mi sve u glavi kako bi sve izgledalo da nismo startali sezonu kako smo startali, i da se nisu izredali treneri. Da nije bilo ono jednomjesečno pokušavanje populistički i panično smiriti navijače predstavljanjem Husrefa pod reflektorima.
Na dušu odgovornima. Momcima puna podrška pred evropsku avanturu! Nije lako bilo mijenjati sisteme tri puta u polusezoni. Ne krivim ih koliko ove iznad.
Na dušu odgovornima. Momcima puna podrška pred evropsku avanturu! Nije lako bilo mijenjati sisteme tri puta u polusezoni. Ne krivim ih koliko ove iznad.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Nadam se da ce Mamic dovoditi samo mlade, brze potentne igrace iz BiH ili bilo odakle, one zeljne dokazivanja.Sacuvati sve bitne karike, jos 4 do 5 pojacanja....utvrdit posteno sudjenje za narednu sezonu.
Patrik Zrnić moguće pojačanje
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- luckystrike
- Kontakt:
21 utakmica 42 BODA
DALI 30 golova primili 11
Prosjek bodeva po utakmici 2,0
U prvih 9 kola imali 10 bodeva prosje 1,1 bod po utakmici.primili 20 golova dali 14
Dasmo imali bar 16 bodova u prvih 9 kola sad bi bili lagano drugi
DALI 30 golova primili 11
Prosjek bodeva po utakmici 2,0
U prvih 9 kola imali 10 bodeva prosje 1,1 bod po utakmici.primili 20 golova dali 14
Dasmo imali bar 16 bodova u prvih 9 kola sad bi bili lagano drugi
Kod kuće:
15 Utakmica, 11 pobjeda, 4 remija i 0 poraza. Gol razlika: 30 dali i 9 primili. Osvojili bodova: 37
Jedina ekipa u ligi (trenutno) bez poraza na domaćem terenu.

15 Utakmica, 11 pobjeda, 4 remija i 0 poraza. Gol razlika: 30 dali i 9 primili. Osvojili bodova: 37
Jedina ekipa u ligi (trenutno) bez poraza na domaćem terenu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nemoj živ bio, čim se mi krenemo baviti statistikama, ne da doživimo bolan pad, nego krene totalni raspad sistema.
Pročitao sam da nisi bio jučer, šteta.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da bilo koji drugi trener ima ovu statistiku, pjevalo bi mu se ispred kuce svaki dan.
I šta imaš od te statistike konkretno, ništa. Opet dvocifren zaostatak za Borcem i sezonu bez trofeja.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Treba malo pogledati i nešto drugo osim tih bodova.ErosViverosViv je napisao/la: ↑23 apr 2026, 08:51Da bilo koji drugi trener ima ovu statistiku, pjevalo bi mu se ispred kuce svaki dan.
Pričali smo kako je učvrstio odbranu, pa je počeo budalesat, pa nas Velež obruka, Želji ovakvom neošutaš po golu kako treba.
Mani te se vi hvalisanja, kad nemaš igru, jer to dođe na naplatu kad tad.
Frajer kako je Kuprešaka na klupu stavio nismo se sastavili.
Ne možeš da ne vidiš da ovakva tipa igrača mora biti u prvih 11. Naprimjer da si napao želju 3 bi im uvalio na onakvu odbranu. Ma da si i izgubio a napadao niko im a ne bi rekao.
Imaš tri dragulja u ekipi Telalovića, Mehmedovića i Drecu i ti ne daješ šansu djeci. Hajd Dreca ne može zbog godina, ali Telalovića ubaciš prije ove tekme 20 min, a Mehmedovića gurneš u juniore.
Za mene nije trener za FKS i poslije derbija mi se zgadio !
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

.png)