FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jbt, sta rade u napadu, svasta...
Al sudija ofirno navlači, Rudi Völleru crknućeš od muke
- Bayern@heart
- Kontakt:
Palacios argentinska odvratna njuska 
Treba ova gov.na zgazit u dr.poluvremenu
Treba ova gov.na zgazit u dr.poluvremenu
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 22 apr 2026, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Karinaši iz epruvete se nabrijali protiv Bayerna, što niste muda pokazali protiv Arsenala.
Tačno čista frustracija, ne mogu meda.
Kad će ova peederčina Zwayer u penziju.
Tačno čista frustracija, ne mogu meda.
Kad će ova peederčina Zwayer u penziju.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko je ogavna ova ekipa Leverkusena, pojma nemaju a busaju se u prsa. Bayern ih je sveo na nivo Hanse iz Rostocka.
Steta sto nismo iskoristili barem jos jednu priliku ali ima i drugo poluvrijeme gdje ce siguran sam imati jos prostora kada se bagra malo otvori.
Zwayer jede go.vna.
Steta sto nismo iskoristili barem jos jednu priliku ali ima i drugo poluvrijeme gdje ce siguran sam imati jos prostora kada se bagra malo otvori.
Zwayer jede go.vna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
korisnik32
- Kontakt:
Fakat mi nije jasno, kako ovi bekovi ne znaju pucat, mali bischof bi u ovakvim utaknicama sa distance 3 gola do sad dao, bekovi kod nas ne znaju šutat..
Poluvrijeme na vrijeme doslo, poceli su apotekari udarat, valjda ce se sad ipak malo smirit, samo jos fali da nam nekog povrijede.
Inace, puna kontrola naseg tima, mogla je prednost i veca biti, Kane inace one poluvoleje zavezanih ociju posprema u mrezu.
Inace, puna kontrola naseg tima, mogla je prednost i veca biti, Kane inace one poluvoleje zavezanih ociju posprema u mrezu.
Šteta što nije 3 da odmaramo. 10 za Musiala za assistenciju, ali dva momenta će praktično pokazati njegov pogrešan pristup igri. Prva je duel sa budalom i idiotom Andrichem za koga znaš da ima žutih minuta i da ćete shebati ako mu se ukaže prilika. Nema bespotrebnih duela sa takvim, a kamoli pokušaja da ga praviš budalom. Onda u zadnjem napadu imaš šansu da predaś Oliseu, osvojiš 30 metara i stvoriš mat poziciju, a ti vučeš loptu sve dok sa njom ne stigneš do Olisea pa miu onda daješ. To se uči u pionirima. Da mi ga daju jednu godinu da ga treniram ali da imam pravo da mu šamar opalim kad god hoću garantujem da bi najmanje 5?puta uzeo titulu najboljeg na svijetu.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Odlična igra u prvom poluvremenu, pogotovo u smislu kontrole.
Leverkusen kao Atletico sa Temua.
Nadam se da ćemo postići na vrijeme još jedan pogodak, da idemo u Berlin.
I naravno da sve prođe bez povreda
Leverkusen kao Atletico sa Temua.
Nadam se da ćemo postići na vrijeme još jedan pogodak, da idemo u Berlin.
I naravno da sve prođe bez povreda
Komentator na Areni se iznerviro kolko Zwayer sjecka igru 
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Kako odvratne face Vollera i Andricha, u rangu Viniciusa
Neuer ce opet danas braniti kao GOAT, a vec za vikend niko ne zna kakav disasterclass nam sprema
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Joj ciganije, ispali aBd sljedece sezone
Joj ovi buildaju crveni za Pavlovića, možda bi i uspjeli da se mogu sastaviti s loptom
A k i utakmice…
Top utakmica.
Kompa ima osjećaj za utakmicu s linije i vidi stvari koje mnogi treneri ne vide, jer nekada se uz liniju ne vidi ovo što mi vidimo na Tv-u, pa se pitamo kako je moguće da trener ne reaguje. Taj sam osjećaj imao s Tuchelom, kao da ne gledamo istu utakmicu, takve su mu odluke bile.
Kompa ima osjećaj za utakmicu s linije i vidi stvari koje mnogi treneri ne vide, jer nekada se uz liniju ne vidi ovo što mi vidimo na Tv-u, pa se pitamo kako je moguće da trener ne reaguje. Taj sam osjećaj imao s Tuchelom, kao da ne gledamo istu utakmicu, takve su mu odluke bile.
Kompany haramball je nesto posebno. Musiala van, a Kim unutra 
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Sta je Oliseu? Jel dobar u glavi veceras?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma ovo je cist gol
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.