Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 03 maj 2011, 22:11

Madafaka je napisao/la:Real je pokraden, ono je bio cist gol... Mascheranu **** mrtve, eto onako...
Nemoj da se ljutis idi spavaj - ima ko ce ujutro srat po sudijama ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 22:12

Komentaror: "Ne mogu da shvatim ko je Lass-u dodijelio Realov broj 10" :mrgreen: :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 maj 2011, 22:14

Marcelo :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 maj 2011, 22:14

Ako padne jos jedan gol bi'ce ludnica do kraja. :)

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 maj 2011, 22:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako padne jos jedan gol bi'ce ludnica do kraja. :)
Ako padne jos jedan do 80te mene ce srcani strefit

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 maj 2011, 22:46

bparena je napisao/la:Real nikad bolji a vi nikako da shvatite ko vas najvise yebe u igri. Ovo je igra dostojna vaseg imena a cim prije se rijesite destruktivca bice nesto od vas.
Ovo je srz njihovog problem. Previse se uzdaju u BATINAŠE i MESARE. Treba igrati fudbal, nije zar milijarda potresena uzalud?? ;) :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 maj 2011, 22:47

Realno Barca jest jaca,imaju najbolje igrace na svjetu i zasluzeno su prosli ali ne moguce je ne primjetit da su dosta zasticeniji od sudija.Bilo je najmanje 5-6 faulova nad igracima Reala na Barcinoj polovini koji nisu svirani a dok je Realu i najmanji tj onaj gdje se moze pustiti sudija svirao.Sam je komentator rekao "Ako ovo nije faul onda ne znam sta je "
Sve u svemu zasluzen prolazak Barce

Veceras Lass najbolji na terenu !!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 03 maj 2011, 22:50

samosarajvo je napisao/la:Realno Barca jest jaca,imaju najbolje igrace na svjetu i zasluzeno su prosli ali ne moguce je ne primjetit da su dosta zasticeniji od sudija.Bilo je najmanje 5-6 faulova nad igracima Reala na Barcinoj polovini koji nisu svirani a dok je Realu i najmanji tj onaj gdje se moze pustiti sudija svirao.Sam je komentator rekao "Ako ovo nije faul onda ne znam sta je "

:lol: :lol: :lol:
Najlosiji radi njega smo cist gol mogli primit,on ne zna lopte..
Zakinuti smo za cist gol, nek simuliraju nako u finalu, da im Ferdinand pokaze sta je mesar.. Molit ce boga da protiv Pepea igraju..

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 maj 2011, 22:52

Zašto nam gol poništiše? Zašto?
Večeras je bilo žalosno gledati utakmicu. Pa sudija sve je svirao u njihovu koristi, pa čak i onda kad nije bilo faula. Ronalda su ubili, ali nijedan faul nije dobio. Mascherano ga izbi, sudija ništa. :S Obvious! FU.CK BARCA! FU.CK UEFA!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2011, 22:52

Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 03 maj 2011, 22:56

samosarajvo je napisao/la:...Bilo je najmanje 5-6 faulova nad igracima Reala na Barcinoj polovini koji nisu svirani a dok je Realu i najmanji tj onaj gdje se moze pustiti sudija svirao.Sam je komentator rekao "Ako ovo nije faul onda ne znam sta je "

Pa nemoj brate ;) Barca imala 11 prekrsaja a Real 35!! I ko je onda 'zasticen' i ko bi trebao biti zasticen?? A Ibro je mjrodavan k'o lanski snijeg :D Real se kasno sjetio da treba igrati, kriv smorinjo 100%

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 maj 2011, 22:57

BlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
...cuj to,ozil prosjecan igrac... :lol: ...kakvu glupost izvali... :lol:

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 maj 2011, 22:57

BlueIsTheColor je napisao/la:Eto gotovo... nakon loseg rezultata u Madridu nije se nista ni ocekivalo... po meni veceras Real igro dosta bolje i otvorenije nego u Madridu... Lass Diara je prejak! Za Khediru je Makelele... Pratio sam ga dok je igrao u Chelsea i bas mi nije bilo pravo sto su ga pustili, jer je za onog debila Mikela igrac... ima ovdje igraca koji nisu za Reala... Ne moze Ronaldo sam... Ozil stvarno nije za Real... Arbeloa i Albiol isto... to su sve prosjecni igraci kakvih ima u svakom timu... Po meni Iker, Marcelo, Carvalho, Lass, Alonso, Ronaldo, Kaka, Adebayor i Gonzalo su igraci koji vrijede... donekle i Di Maria... ovo ostalo treba otjerat... za Real sezona gotova... okrenut se dovodjenju ovih igraca... Sahin jeste mlad i talentovan, ali to ce bit isto kao i Ozil... dobri su to igraci, ali nisu za dres sa kraljevskim grbom...
S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vrati ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2011, 23:00

Raul7 je napisao/la:
S ovim si pokazao svo svoje fudbalsko znanje. Zamolio bih te da razmislis jos jednom sta si rekao o zvanicno najboljem pojacanju sezone u svijetu za ovu godinu, pa se onda vrati ;)
Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 23:00

Ne mogu da vjerujem gledao sam 183+ x minuta sudijske krađe(ne sjećam se kolko je u prvoj nadoknade bilo)
Samo ne mogu da vjerujem poništi nam gol još faul za Barcu :lol: Ja mislio pustio on prednost i kad ga Pipita zabi on nešto sviro haj dobro reko bio faul na Ronaldu kad ono suplise(što bi Mujo reko) :mrgreen:
Mascherano dobio dozvolu od UEFE da gazi kolko hoće fudbalere Reala,Alves uvijek gura Ronalda u skoku ja nijedan faul nisam vidio helem čega se još sjećam,a da žuti Carvalhu :mrgreen: **** Charlie Chaplina kad mi imamo ovog De Blokadu komičara :lol: Žuti Marcelu ono prevrtanje Messituljka me zaintrigiralo jel ikad trenirao balet ili umjetničko klizanje izveo je piruetu i to na zemlji izuzećemo pomoć klizavog terena :lol:
Pique nokat slomio pa jbg morao popravit to šta da ga Shaki vidi bez nokta na terenu :lol: Al meni nije jasno u svakoj situaciji spremni da se uhvate za nogu
Puyola ove dvije tekme zezalo što je na beku pa mu teže do sudije bilo doć inače omiljena pozicija na terenu mu je u sudijinom šupkuzato igra stopera tu mu najlakše da ne ispadne lako mu i lijevo i desno :mrgreen:
Da imamo čovjeka za predsjednika,a ne onog papka Pereza sljedeće godine ne bi igrali LP :roll:
[youtube][/youtube]
"JOOOOOOO pa kako...kako čovječe???"
:mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 maj 2011, 23:02

BlueIsTheColor je napisao/la:Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...
Po tebi ništa, u Ligi 80 bodova, u LP do 1/2 bez izgubljene utakmice, sve pobjede i dva remija.(ne govorim za utakmice polu finala), Kup osvojili. I to je ništa? Pa Real Madrid posle Barcelone je osvojila najviše bodova kad sve sabereš, kup, LP i ligu. Pa Real bi sa 80 bodova u svakoj ligi bio prvi! ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 23:03

Svi igraci Reala (spanci) osim Iker-a, su cekali 15-tak min u tunelu igrace Barce da bi im cestitali prolazu u finale. Gestus veceri. Dzentlmenski nema sta !!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 03 maj 2011, 23:04

Raul7 je napisao/la:
Zato sto i je on najbolje pojacanje zato je Real i imao posjed lopte na Bernabeu 28%...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 maj 2011, 23:04

Perez će pripremiti još 250 mil pa možda nešto i ubode naredne sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 maj 2011, 23:04

anonymousHD je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:Hajd mi reci sta je uradio ove sezone za Real...
Po tebi ništa, u Ligi 80 bodova, u LP do 1/2 bez izgubljene utakmice, sve pobjede i dva remija.(ne govorim za utakmice polu finala), Kup osvojili. I to je ništa? Pa Real Madrid posle Barcelone je osvojila najviše bodova kad sve sabereš, kup, LP i ligu. Pa Real bi sa 80 bodova u svakoj ligi bio prvi! ;)
...da se ti nisi zabunio... :) ...on je pitao za ozila...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.