Pa ima tu dosta i lozenja/zaje.bancije ali nema veze. Za Udoku sve prikladno, kad je radio dobar posao rekao sam da radi dobar posao, coj'k je uzeo ekipu koja jd dobila 22 pobjede, iste sezone tj. naredne uzeo skoro 20 vise pobjeda pa sezonu poslije te drugi seed bio, za svaku pohvalu. Sad kad ima losu sezonu onda cu reci da trenutno ne radi dobar posao. On ima apsolutnu vlast, on je ovu ekipu sklopio, on nije htio trade za PG jer vjeruje u FVV itd. Sezona razocaravajuca sto se legtimno postavlja pitanje da je mozda Mark Jackson, trener koji od lose ekipe moze napraviti playoff ekipe ali ne moze ih podici na sljedeci level. Slicno kao sto je Gsw uradio sa Jacksonom, doveli Kerra. No, ja ga gotovim ali rezultati su na treneru, ispadne li protiv LA a apsolutni je favorit moras prvo gledati njega, ne znam sta je tu cudno ili nejasno?TripleThreat je napisao/la: ↑22 apr 2026, 18:50Je l' i ovi isto glasaju za Trumpa pa imaju ovako trezveno rezonovanje?alemsa je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:43TripleThreat je napisao/la: ↑22 apr 2026, 11:28
Kad vidiš šta sve piše lik pa relativno brzo porekne, i ne čudiš se što dođu ljudi s drugih nekošarkaških tema da ga mezete kad raketice bivaju eliminisane![]()
![]()
Shvatamo ga sa puno više objektivnosti i doticaja sa realnošću za razliku od tebe.A prosle sezone si imao samo teme tipa king Udoka. U sportu se stvari mijenjaju kao cijene goriva, kad se otvori ili zatvori Hormuz. A kako vi sport shvatate ja ne znam.
Ti si samo prije nekoliko mjeseci, prošlog novembra, Udoku stavljao u istu rečenicu sa Popovichem i Jacksonom. Nazivao ga najboljim trenerom lige i budućim doživotnim trenerom raketica. I to sve za trenera koji nije ni do tada osvojio nikad titulu kao trener, a i uspjeh u Bostonu je bio nakon nasljeđivanja Stevensovih ukalupljenih ekipa, stoga je prava evaluacija ostala izostavljena.
Koga si još na NBA podforumu vidio da je izjavljivao slične nebuloze? Ja ne znam da sam ikog.
Pa onda da ne spominjem kako si za ekipu bez skoro efektivno ikakvog playoff iskustva prognozirao finale konferencije prošle godine, iako ti je hejbet forumaša ukazivalo na stavku neiskustva i nepoznanice kakve će uopće ti novopečeni playoff igrači pružati partije u playoffu. Al jok. Ne ulazi u glavu.
Pa eto i jučerašnja tvoja izvala da raketice uz OKC, DEN i MIN mogu izađi sa zapada. A u realnosti, patite se da uzmete utakmice u kojima ste obje bili favoriti protiv ljušture Lakersa kojima fale dva najbolja igrača.
Da ne nabrajam sad hrpe ostalih izjava odnosno izvala, a mogla bi se bruka toga napisati.
Nisam ni rekao da je gotovo, nego se osvrnuo na tvoje karakteristično prevrtanje.Nije ovo gotovo, dok ne izgubimo kuci, osim ako mislis da Smart i Kennard mogu cijeli seriju imati 20+ ppg. Nije iskljuceno ali vrlo tesko izvodljivo, a Bron ce crci do game 6.
Isto kao za Senguba, trenutno igra soft, on treba trpati 25-30 minimum u ovom matchup-u. Normalno da cu ga prozvati, ako proigra i bude igrao kako treba, pohvaliti cu ga, opet ne vidim nista cudno u tome.
@ronaldo
Naravno, sad ce NFL draft, MLB je vec uzeo maha, u tom eto i SP, logicno da kad Rakete ispadnu da cu smanjiti gledanje NBA do sljedece sezone, opet nista cudno.