FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koji qrac
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sviraj kraj poluvremena jbt ovo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- jasonstatham
- Kontakt:
Zna li se šta mu je?
Jako loša tekma, samo da izdobri ovo.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Yebat ga sad kriviti medicinsko osoblje za sve ne ide. Pisali su mediji, da su pred utakmicu sa Espanyolom upravo medicinari predlozili Hansiju, da postedi Yamala jer je doslo do preopterecenja. I sta uradi Hansi? Ostavi ga da odigra cijelu utakmicu.
Mi uvijek sami sebi skacemo u stomak pa tako i u ovom primjeru.
Mi uvijek sami sebi skacemo u stomak pa tako i u ovom primjeru.
Ima li goreg i beskorisnijeg igraca na terenu od Koundea ?
Kad ga prije Var ponisti mamu im yebem. Ovo je bilo u milimetar, likovi pregledali za 10 sekundi kao.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Kazu prve procjene da je ozljeda loze,nesto kao raphinha i da je sezona gotova...jasonstatham je napisao/la: ↑22 apr 2026, 22:50Zna li se šta mu je?
Jaci trenutni napad bi sastavili mi ovdje sa foruma...pazite imena:rashford,fermin,bardghji...
Opet Garcija pravi cirkus.
Sad kad im ga Aspas zavuce.
Sad kad im ga Aspas zavuce.
Ko da su pijani veceras svi
Nije ni cudno sto se povrijedio yamal, jase ga citavu sezonu.
Sreca pa se ovdje pobjedilo, ne znaju ni oni kako ali tri boda se pisu.
Sreca pa se ovdje pobjedilo, ne znaju ni oni kako ali tri boda se pisu.
Ako nista drugo, ova utakmica je razotkrila neke levate i pokazala da Roony, Rashford i Kounde nemaju sta traziti u Barci.
Steta povrede Yamala
Steta povrede Yamala
Razumijem komentar za Rashforda i Kundea ali za Rooneya nisi u pravu. Sta očekivati od momka koji nema vise od 90 minuta skupljenih a haman smo u maju mjesecu.
Sta se bolan ne vidi za Bardghija? Lik oyebina teska, ranga upravo neke Celte ili slabije ekipe. Nije ga dzaba Hansi zakovao za klupu. Lik ne zna hodati. Ne znam je li i jednom prosao 1 na 1. To sto on igra bi znao i ja. Korak napred, ne ide, pas nazad i tako cijelu utakmicu.
Sad Getafe. Ako se nevrati Raphinha (a i ako se vrati pitanje je u kakvoj formi) ne vidim mogucnost, da uzmemo 3 boda.
Sad Getafe. Ako se nevrati Raphinha (a i ako se vrati pitanje je u kakvoj formi) ne vidim mogucnost, da uzmemo 3 boda.
A ti mislis da ga Hansi mrzi iz nekog razloga, pa ga zato drzi na klupi ?
Pa ima razlog zasto grije klupu
Ne treba smetnuti s uma ko je sjedio u VAR sobi. "Legendarni" Del Cerro Grande. Taj nikad neće propustiti šansu da pokrade Barcelonu.
Sjedio je u San Sebastianu, poraz protiv RSO i čini mi se u prvoj utakmici 1/2 finala CDR protiv ATM u porazu 4 0. Uvijek traži i uvijek nađe.
Ne treba uopće sumnjati kako će pronaći. Svjestan je da sa 2 0 stvari postaju opuštenije, a sa 1 0 se nikad ne zna, pogreška, gol,
nerješeno, 7 bodova i time koliko toliko budi nadu u spas sezone lopovskoj organizaciji. Onaj ko ima sumnju u ove moje riječi, slabo se
kuži u odnose španskog nogometa.
A ovaj što je sudio na terenu on je majstor živciranja igrača Barcelone sviranjem nepostojećih faulova za suparničku ekipu. Glumi korektno
suđenje, sve to izgleda lijepo i krasno, ali ne zaboravi niti jednom sjeckati igru i uništavati ritam igre. To uvijek svugdje i svaki put radi.
Nije mi dugo bilo teže gledati utakmicu. Bljutavo do bola sve skupa kad sagledam. Pobjeda, 3 boda i to je sve.
P.S. Juče sam napisao što mislim o fizičkoj spremi igrača. Kompletan tim za kondicijsku pripremu treba rastjerati.
Iste povrede igrača, koji nisu 7 dana igrali utakmicu, hodanje po terenu, ne, to tako ne smije biti. Mene čudi Flick tolerišući ovu igru.
Valjo vam je kad je skoro sam dobio Betisa u gostima. Na kraju krajeva doveli su ga za 2 miliona. Sta ste očekivali? Messija u prajmu. Kako da ne.
Koliko para, toliko muzike.
Al **** Celta primi na svom terenu od Freiburga 4 komada i onda za 4 dana na Nou Kampu igra ko da je finale lige prvaka.
S tim stavom ce svi do kraja igrati protiv Barse a Realu ce se sageti, sto posto. Mislim da nas očekuje cirkus do kraja šampionata.
Koliko para, toliko muzike.
Al **** Celta primi na svom terenu od Freiburga 4 komada i onda za 4 dana na Nou Kampu igra ko da je finale lige prvaka.
S tim stavom ce svi do kraja igrati protiv Barse a Realu ce se sageti, sto posto. Mislim da nas očekuje cirkus do kraja šampionata.
Pa sta ocekivati od lika koji igra svaku 5.utakmicu po 10 minuta, donedavno se ovdje pisalo da je igracina, odjednom panjina.
Nema nikakve sanse da taj lik nije mogao igrati vec rijesene utakmice a ne da se yamal jase do kraja jer se ljuti ako se zamjeni, eto sad mu je vjerovatno i svjetsko upitno pa nek i dalje mase rukama na svaku izmjenu.
Ja ne znam sta vi ocekujete od ovih grijaca klupe, meni je vece razocarenje sto je Pedri zvani najbolji veznjak svijeta nestao u najbitnijem dijelu sezone ili Fermin koji odjednom postade igrac nivoa naseg panja Tahirovica a redovno je dobijao sansu.
Nema nikakve sanse da taj lik nije mogao igrati vec rijesene utakmice a ne da se yamal jase do kraja jer se ljuti ako se zamjeni, eto sad mu je vjerovatno i svjetsko upitno pa nek i dalje mase rukama na svaku izmjenu.
Ja ne znam sta vi ocekujete od ovih grijaca klupe, meni je vece razocarenje sto je Pedri zvani najbolji veznjak svijeta nestao u najbitnijem dijelu sezone ili Fermin koji odjednom postade igrac nivoa naseg panja Tahirovica a redovno je dobijao sansu.
Del Cerro Grande
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.