Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Adrian Leon Barišić
Izgleda da imamo novog Kolasinca u odbrani kada su povrede u pitanju. Unistise ga ove povrede svako malo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ja mislim da Adrian nece imati mjesta na spisku cak i ako se vrati na teren. Zadnje cetiri utakmice repke uopste nije bio u rosteru bilo zbog povrede ili lose forme. Hadzija i Celik su u prednosti a Radeljic svakako ide.
Po meni nema mjesta u reprezentaciji. Nikad nije bio siguran, njega kad vidim, vidim osobu koja ne unosi ništa pozitivno u defanzivu.
iskreno ne sjecam se ne neke njegove dobre partije
vecinom pravi kardinalne greske iako je u vrijeme igranja nastupo za realno dobre klubove
vecinom pravi kardinalne greske iako je u vrijeme igranja nastupo za realno dobre klubove
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ma on kad ne napravi grešku odigra korektno.
Al problem je sto grešku napravi svaku drugu utakmicu.
Al mlad je on jos tek treba uc u svoj prime.
Katic je recimo u njegovim godinama igrao u Hajduku i bio jedan od najkritiziranijih igraca, a sad je bas vrhunski stoper.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:59Ma on kad ne napravi grešku odigra korektno.
Mislim da ne igra slucajno u Bragi koja igra zavrsnicu Evropu Lige. Ne bi ga dzaba kupili, jer nisu to skauti iz Tojsica.
- invincible1921
- Kontakt:
On i Radeljic teske kiksare....ja ga ne gledam u klubu pa mozda i dobro igra tamo, ali u rep bas kiks igrac. Mislim da se treba okrenuti alternativamaRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:59Ma on kad ne napravi grešku odigra korektno.
=\_1921_/=
Katić je odlično krenuo u Rangersu, čak bi možda zaigrao i za Hrvatsku da nije bilo ozljede.dedo26 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:02Katic je recimo u njegovim godinama igrao u Hajduku i bio jedan od najkritiziranijih igraca, a sad je bas vrhunski stoper.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:59Ma on kad ne napravi grešku odigra korektno.
Mislim da ne igra slucajno u Bragi koja igra zavrsnicu Evropu Lige. Ne bi ga dzaba kupili, jer nisu to skauti iz Tojsica.
Nakon oporavka od ozljede trebalo mu je dosta vremena da dođe na današnju razinu.
U Hajduku je stigao na posudbu i nije ostavio baš najbolji dojam.
Barišić je osrednji igrač, ali ne bi ga ja otpisivao stigne on još napraviti dobru karijeru.
Cuuuj Katic htio za Hrvatsku? Mislim sa smo mu mi bili prvi izbor a ne VIjozinho je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:28Katić je odlično krenuo u Rangersu, čak bi možda zaigrao i za Hrvatsku da nije bilo ozljede.dedo26 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 12:02Katic je recimo u njegovim godinama igrao u Hajduku i bio jedan od najkritiziranijih igraca, a sad je bas vrhunski stoper.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑15 apr 2026, 11:59Ma on kad ne napravi grešku odigra korektno.
Nakon oporavka od ozljede trebalo mu je dosta vremena da dođe na današnju razinu.
U Hajduku je stigao na posudbu i nije ostavio baš najbolji dojam.
Barišić je osrednji igrač, ali ne bi ga ja otpisivao stigne on još napraviti dobru karijeru.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Plasirali se u polufinale EL nakon impresivnog preokreta protiv Betisa. Tamo će igrati protiv Freiburga.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Obnovio povredu, nece ni on na Mundijal, tako pisu iz Saveza.
- Maroon1946
- Kontakt:
Koga će zvati ako ne bude njega i Katića
Steta za njega, zapravo gledajuci iz trenutne perspektive, mozda je ovako i bolje. Jasno, da nije doslo do povrede i da je nastavio kako je krenuo u Bragi bilo bi bolje. Ovako, da se oporavio tik pred prvenstvo, ne bi bilo dobro ni za njega ni, pogotovo, za reprezentaciju.
Neka se dobro oporavi pa za LN akobogda, ja vjerujem da on moze stasati u jednog solidnog stopera, nek bude na nivou Papca, puna šaka brade.
Neka se dobro oporavi pa za LN akobogda, ja vjerujem da on moze stasati u jednog solidnog stopera, nek bude na nivou Papca, puna šaka brade.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Već drugi kojeg sigurno nema na prvenstvu. Ako ne mogne ni Katić i Hadžikadunić, bit ćemo pravo defiticirani na stoperskim pozicijama.
Ne valja nikako. Nemamo sad desnog štopera ako Katić ne bude mogao takođe na SP a Čelik bude na tribinama. Hadžikadunić je takođe povrijeđen. Malić loš na beku bio, nije čemu u klubu trenutno.
Glory Glory Man United
Ma izrovice Barba nekog novog stopera,nemam sumnje ni malo. Realno,nismo ni ocekivali Barisica,povrijedjen vec toliko,svakako je van forme..Opet ponavljam,sve dok su nam glavni zdravi, dobro je,ostalo je zamjenjivo jer je kvalitet u pet deka
Evo prilike za Smajlovića, nadam se da će ga pozvati, jer momak očito želi da igra za Bosnu i Hercegovinu
Pa dobro, Barisic svakako nije duze vrijeme igrao. Bit ce zanimljivo vidjeti koga ce zvati Barba.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Aha. Nisam znao. Iskreno ako Malić, Čelik i/ili Košpo ili barem jedan od ove trojice. budu igrali i igrali dobro, nema razloga za brigu za tog desnog štopera. Lijevi štoperi su Muharemović i Radeljić, tu je i Barbin miljenik Mujakić...Sindikat12 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:32Hadzikadunic je se oporavio, zadnje dvije je bio na klupi.
Glory Glory Man United