Bit ce tu sigurno, samo ima 32 godine i gurat ce ovako kao i uvijek, malo povreda, malo igra itd.Sindikat12 je napisao/la: ↑20 apr 2026, 08:46Mora se trazit novi LB, relano poslje SP tesko da se mozemo oslonuti na Kolu, ubise ga povrede. Racuno sam da ce biti tu do eventualnog EP28 ali cisto sumnjam….
Ali vidjelo se da ne moze vise od 60 minuta u barazu, ili crkne zbog kondicije ili nesto ga zeza noga. On je u tim godinama kad treba da postane ljevi stoper (kao u Atalanti) jer je i dalje jak ko stijena i cita igru dobro ali yebiga, tu je sad dosao Tarik i onda mora Seo na ljevi bek, a ne moze vise trcati naprijed nazad kao nekada. Kako god, i dalje nema niko drugi da ga zamjeni i ako mislim da je Burnic dobro odigrao baraz. Karic jest ljevi bek ali mislim da su ljudi od njega napravili Marcela zato sto je odigrao prvih dobri 45 minuta u Becu, ne vidim logike zasto bi Barbarez ostavio van spiska ako je toliko dobar. Ja iskreno mislim da bi on trebao biti na spisku ali da nije bolji od Burnica lijevo ali dobro.