Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Ja mislim da je smajlovic iz norveske zasluzio, igra super u klubu, mlad je, perspektivan, i svakako nam pozicija stopera momentalno skripi. Ako ne za svjetsko, onda sigurno za LN.
Uh, tek sad vidi da je mali lijevak, mogao bi on dobar transfer napraviti, to je bas trazeno
edit: gledo sam malo na youtube highlightse, momak igra sa obe noge, i sto me iznenadilo je da bas "zna lopte", tehnicki dobar za stopera i na tu visinu. interesantan
Uh, tek sad vidi da je mali lijevak, mogao bi on dobar transfer napraviti, to je bas trazeno
edit: gledo sam malo na youtube highlightse, momak igra sa obe noge, i sto me iznenadilo je da bas "zna lopte", tehnicki dobar za stopera i na tu visinu. interesantan
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 23 apr 2026, 09:36, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Meni je Dennis sasvim solidan, naravno da nije kao Tarik ili Katic. Ali momak gori za repku i OK je stoper za repku kao nasu.Benko123 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:12I Barisic zvanicno propusta Svjetsko. Znaci sto se tice stopera, ostajemo realno na: Muharemovic, Hadzikadunic, Katic? , Radeljic
Celik ocigledno ni minute vise nece dobiti do svjetskog tako da od njega ne mozemo ocekivati neku minutazu na svjetskom. Moliti Boga da Katic bude spreman i to je sve, uzdat se u Brkicu je katastrofa stvarno
Samo nemoj Anela, pa makar igrali s Tahirovicem kao stopera..
Ljudi, jel igramo tu prijateljsku sa Panamom pred svjetsko ?
-
Sindikat12
- Kontakt:
Muharemovic
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
5 stopera je sasvim dovoljno. Mujakic i Kola mogu uskocit u najgorem slucaju. Ako Katic ne mogne e onda smo vec u ozbiljnim problemima
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
5 stopera je sasvim dovoljno. Mujakic i Kola mogu uskocit u najgorem slucaju. Ako Katic ne mogne e onda smo vec u ozbiljnim problemima
Kakav Celik,lik tribiniran.. nema smisla ga voditi.Ako odigura sta do kraja sezone,pa i nekako,ali ako ovako ostane,ni slucajnoSindikat12 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:38Muharemovic
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
Da. Najvjerovatnije u St. Louisu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Nove loše vijesti stigle su Sergeju Barbarezu jer nakon Anela Hadžiahmetovića ne može na Svjetskom prvenstvu računati ni na Adriana Leona Barišića.
pise sportsport dobar ovaj Anel Hadžiahmetovića Boze sacuvaj
pise sportsport dobar ovaj Anel Hadžiahmetovića Boze sacuvaj
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ima jos 6 tekmi, moze dobiti opet sansu. Eto i ako ne odigra, mi opcije kao 5 stopera bas i nemamo.RightBack je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:40Kakav Celik,lik tribiniran.. nema smisla ga voditi.Ako odigura sta do kraja sezone,pa i nekako,ali ako ovako ostane,ni slucajnoSindikat12 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:38Muharemovic
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa ko ima drugi? Momak je skroz mlad i igrao je dosta u Lensu zadnje vrijeme. On je vjerovatno buducnosti repke kao i Kospo, mislim da treba ici.RightBack je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:40Kakav Celik,lik tribiniran.. nema smisla ga voditi.Ako odigura sta do kraja sezone,pa i nekako,ali ako ovako ostane,ni slucajnoSindikat12 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:38Muharemovic
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako Katic ne moze, onda nek igra Kospo/Celik ili Dennis. Kospo/Celik su buducnosti i ako igraju dobro odese sigurno u neki solidan klub poslje SP a Dennis je tu cijeli ciklus i odigrao je sasvim solidno u Becu kad je zamjenio Katica.Sindikat12 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:38Muharemovic
Katic
Hadzikadunic
Radeljic
Celik
Najbolje bi bilo da ide cijeli spisak od onih sto je igralo u barazu, ali ako sada ne moze Amir ni Barisic onda je po meni logicno da neko mladjih upadne nego naprimjer Saric ili slicno. Mozda Catovic ili Mahmic, mozda Kenan..
Ma uvijek se može ubaciti neko ime tipa Čelik, Malić, nije problem sastavljanja spiska, nego u praksi ako Katić ne bude spreman za SP poslije otkazivanja ALB-a to će biti katastrofa.
Koliko se još igrača mora povrijediti da vidimo Nalića i Varešanovića na SP? To su moje željice.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
bordobijeli
- Kontakt:
Naravno da je šteta zbog Barisica al puno manja od Amira , ipak imamo dovoljan broj stopera. Muharemovic, Katic, Hadzikadunic, Radeljic,Čelik,Košpo pa i Sejo i Mujakic su igrali stopere . Tako da mislim da to nece biti problem ,u veznom redu smo oskudni a napad i odbrana je ok pa cak i da K atica nemas opet imas dovoljno stopera .
Ali je li moguce sredit papire pred SP? Zayebo je sto je se vratio u Svedsku U21.ElAn10 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:21Ja mislim da je smajlovic iz norveske zasluzio, igra super u klubu, mlad je, perspektivan, i svakako nam pozicija stopera momentalno skripi. Ako ne za svjetsko, onda sigurno za LN.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
VivaLaLiberta
- Kontakt:
Kako su krenule povrede pred ovo svjetsko to nije realno, kod nas Amir,Barisic,Katic,Dzeko. Doduse Dzeko ce se sigurno oporaviti do tad. Katicu je pravi rizik ako mu je već predložena operacija, igrat će ga sigurno luda je to glava, ali bi ne daj Bože moglo biti kobno za njegovu karijeru.
I kod ostalih se baš počelo redati:Yamal postoji mogucnost da nece igrati,Gnabry,Ekitike,Gvardiol.. sve velike povrede. Nadam se da će se na ovome zaustaviti.
I kod ostalih se baš počelo redati:Yamal postoji mogucnost da nece igrati,Gnabry,Ekitike,Gvardiol.. sve velike povrede. Nadam se da će se na ovome zaustaviti.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ispod je spisak koji sam nekad pisao, a mislim da se ovo trenutno dešava sa istim:
Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić, Jurkas
Bekovi: Dedić, Kolašinac, Burnić, Mujakić, Malić, Karić, Gazibegović
Stoperi: Muharemović, Katić, Hadžikadunić, Čelik, Barišić, Radeljić
Sredina: Hajradinović, Tahirović, Šunjić, Bašić, Gigović, Hadžiahmetović, Šarić
Krila: Alajbegović, Bajraktarević, Memić
Napad: Džeko, Demirović, Tabaković, Baždar, Lukić, Kulenović
Ovi u italicu su rezerve, ne nužno pozicija za poziciju (dakle, ako Hajradinović ne mogne, ne garantujem da ga mijenja Šarić, možda to bude i Lukić ili Radeljić i sl.). Rekao bih da je iza ovih sljedeći na listi Kujović
Mada, ko god sada da otpadne, valjalo bi imati stopera.
Golmani: Vasilj, Zlomislić, Hadžikić, Jurkas
Bekovi: Dedić, Kolašinac, Burnić, Mujakić, Malić, Karić, Gazibegović
Stoperi: Muharemović, Katić, Hadžikadunić, Čelik, Barišić, Radeljić
Sredina: Hajradinović, Tahirović, Šunjić, Bašić, Gigović, Hadžiahmetović, Šarić
Krila: Alajbegović, Bajraktarević, Memić
Napad: Džeko, Demirović, Tabaković, Baždar, Lukić, Kulenović
Ovi u italicu su rezerve, ne nužno pozicija za poziciju (dakle, ako Hajradinović ne mogne, ne garantujem da ga mijenja Šarić, možda to bude i Lukić ili Radeljić i sl.). Rekao bih da je iza ovih sljedeći na listi Kujović
Mada, ko god sada da otpadne, valjalo bi imati stopera.
Kako je krenulo sa povredama, sve gledam ima li "Kolašinac..." u naslovu portala. 
Ne vjerujem da bi bilo neki problema sa papirima, jer je vec jednom bio clan nase reprezentacije. Ne mora ni ici sad na SP, mislim vise da je interesantan i da ga se treba pratiti, ali da bi bio ozbiljan kandidat mozda bi trebao otici u neku jacu ligu.Cartman je napisao/la: ↑23 apr 2026, 11:09Ali je li moguce sredit papire pred SP? Zayebo je sto je se vratio u Svedsku U21.ElAn10 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:21Ja mislim da je smajlovic iz norveske zasluzio, igra super u klubu, mlad je, perspektivan, i svakako nam pozicija stopera momentalno skripi. Ako ne za svjetsko, onda sigurno za LN.
Pazi ove trojice
Dobro, s tim se slažem, možeš normalno. Ja sam se prvi znao razočarati zbog nekih njegovih grešaka. Imao je vala baš nejasnih poteza.invincible1921 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 13:56Naravno da je covjek zasluzan za plasman ko to moze osporiti....ali ne moze se pricati ODVEO NAS JE TO JE TO GASI MJESALICU NE SMIJES NISTA REC.
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesu krenule povrede pred SP
Guler, Militao, Yamal svi out do kraja sezone, ici ce na to da budu spremni za SP.
Nadam se da ce nasi ostatati postedjeni, i ove 2 povrede su preivse vec za nas.
Guler, Militao, Yamal svi out do kraja sezone, ici ce na to da budu spremni za SP.
Nadam se da ce nasi ostatati postedjeni, i ove 2 povrede su preivse vec za nas.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dubrovnik, Google [Bot], katalinski, nmkdak1ng, Sheyi, Zglavkar i 49 gostiju.