Jesi li se registrovao na event.ba?HZ1987Graz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:11Zasto nisam dobio link na mail za ulaznice i ako imam profil na bhffans?
LP
Moras biti registrovan na oba da bi dobio mail.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Jesi li se registrovao na event.ba?HZ1987Graz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:11Zasto nisam dobio link na mail za ulaznice i ako imam profil na bhffans?
LP
Jesam..GoldenLilies je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:54Jesi li se registrovao na event.ba?HZ1987Graz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:11Zasto nisam dobio link na mail za ulaznice i ako imam profil na bhffans?
LP
Moras biti registrovan na oba da bi dobio mail.
Da li moze mozda neko poslati link?Padovan je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:07Ako niste dobili mail, a registrovani ste na obje stranice, samo od nekog uzmete link koje već dobio na mail, i moći ćete kupiti dvije karte, s tim kad vam kasnije dođe na mail, pisat će da ste već iskoristili kupovinu. Jedino ako puno ljudi koristi isti link može biti problem, ali par ljudi između radi 100%, ja sam sinoć kasno uspio, kupiti na taj način, kasnije došao mail kada sam ušao piše da sam iskoristio limit.
Ako niste registrovani na bhff džaba pokušavate (morate čekati redovnu prodaju), isto tako jučer (možda i preključer) ko je napravio profil vjerovatno nije ušao u pretprodaju.
https://event.ba/buy/69e15568cc8f020014427fa0
Ma otići će i to, mnogo raje nije uopšte registrovano za pretprodaju.. znam barem 10tak osoba i par kolega koji hoće da porodice povedu, a karte će tek kupiti iza 25og.
Vidim vec na piku raja prodaje vecinom istok
Trenutno korisnika/ca: DegaLouis, Google [Bot], MostarNeretva i 21 gost.