Zar nisi više puta rekao da je Spahić fukara, Barbarez debil a Anel "muškarčina" i da ga se treba zvati nazad pa kako god?Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:23Meni je Dennis sasvim solidan, naravno da nije kao Tarik ili Katic. Ali momak gori za repku i OK je stoper za repku kao nasu.
Samo nemoj Anela, pa makar igrali s Tahirovicem kao stopera..![]()
Svjetsko prvenstvo 2026
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nikad nisam to rekao, zamjenio si me za nekogaHariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:49Zar nisi više puta rekao da je Spahić fukara, Barbarez debil a Anel "muškarčina" i da ga se treba zvati nazad pa kako god?Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:23Meni je Dennis sasvim solidan, naravno da nije kao Tarik ili Katic. Ali momak gori za repku i OK je stoper za repku kao nasu.
Dennis nam nije neka sreca sto mu klubska karijera i potvrdjuje. Steta, nadam se da ce se Katic oporaviti. Ni Barisic nije briljirao u reprezentaciji ali je mladji i dovoljno je dobar za nuzde.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:30Nikad nisam to rekao, zamjenio si me za nekogaHariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:49Zar nisi više puta rekao da je Spahić fukara, Barbarez debil a Anel "muškarčina" i da ga se treba zvati nazad pa kako god?Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:23Meni je Dennis sasvim solidan, naravno da nije kao Tarik ili Katic. Ali momak gori za repku i OK je stoper za repku kao nasu.
![]()

Još me sjećanje dobro služi
Barisic je kikser ko Vasilj i kosto bi nas najmanje jedne tekme sa svojom panikom. Treba pametno iskoristit ove izostanke i dati njihova mjesta novim momcima da izbace ove stare.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutnih 26:
Golmani:
Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Odbrana:
Dedić, Kolašinac, Katić, Muharemović, Radeljić, Hadžikadunić, Mujakić, Karić ( Malić, Čelik)
Vezni red:
Alajbegović, Memić, Šunjić, Tahirović, Bašić, Gigović, Barjaktarević, Burnić, Šarić (Đakovac, Menalo)
Napad:
Džeko, Tabaković, Demirović, Baždar, Lukić
Golmani:
Vasilj, Zlomislić, Hadžikić
Odbrana:
Dedić, Kolašinac, Katić, Muharemović, Radeljić, Hadžikadunić, Mujakić, Karić ( Malić, Čelik)
Vezni red:
Alajbegović, Memić, Šunjić, Tahirović, Bašić, Gigović, Barjaktarević, Burnić, Šarić (Đakovac, Menalo)
Napad:
Džeko, Tabaković, Demirović, Baždar, Lukić
Zadnja izmjena: perun, dana/u 23 apr 2026, 15:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa dobro, to oko Anela stoji? Covjek bacio karijeru da kaze kako je u repki. Ima muda znaci, sad sto je supak od covjeka poslje svega s babom itd je druga prica i zato necu da se vrati u repku jer moze samo srusiti atmosferu.HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:42
Još me sjećanje dobro služi![]()
![]()
Spahic radi posao ipo sto se tice igraca, i svaka mu cast za to ali lize dupe Vice, to je istina.
Poziv Besirovica je dokaz kakav se prljav posao radi u savezu i dan danas. Ali dobro to je druga prica.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 23 apr 2026, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Hadzikadunic je u reprezentaciji pokazao vise od Barisica (iako su za mene njih dvojica u 5 deka), a klupsku karijeru mu je unakazio ugovor s Rusima. Da nije bilo toga, vjerovatno bi danas igrao prvu ligu Njemacke ili Spanije, ali evo od ljeta je slobodan i nadam se da ce se konacno skrasiti i pokazati da ima kvalitet. Mada, tesko ce ga odmah htjeti neki ozbiljan klub iz jacih liga jer je proveo sezonu u kilavoj Sampdoriji i borio se za opstanak...
-
Edincapitano
- Kontakt:
Glupost zvati Sarica.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:59Poslije ove 2 povrede mislim da je ovo trenutno naš najbolji 26.
![]()
Daj nekom mladom veznom sansu, pa cak i bio iz nase lige. Vjerovatno kako god nece ni Saric ni taj drugi igrati minute na SP, a od Sarica 28 godina nema nista.
Nisi nikada rekao, a sada ponovo stoji?Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:59Pa dobro, to oko Anela stoji? Covjek bacio karijeru da kaze kako je u repki. Ima muda znaci, sad sto je supak od covjeka poslje svega s babom itd je druga prica.
Spahic radi posao ipo, i svaka mu cast ali lize dupe Vice, to je istina.
Anel je bio u pravu sve, ali nemoj ga sada, pa makar daj Tahirovića na štopera
Podržao si post gdje se Spahiću yebu najmiliji, kaže da je samoprozvani patriota, ljudsko smeće, lopov i još ti dodaješ da je otrov.. a sada radi posao i po.
Nemam namjeru da idem dalje i tražim tvoje postove (a ni da spamam temu), a onako na prvu sam našao još priličan broj koji samo pokazuju iste/slične stvari.
Na stranu sve bljuvotine i uvrede koje su dolazile, mnogi su isto radili, ali napisati "Nisam ja to nikada rekao, zamjenio si me".. sramota.
Elem, što se tiče teme, iskreno se nadam da neće biti nekih novih povreda, jer ako i Katić bude nespreman, onda smo baš u problemu.
Ako igdje može napredovati kao defanzivac onda je to Italija pa makar to bila i "kilava" Sampdorija.Ghuraba je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:01Hadzikadunic je u reprezentaciji pokazao vise od Barisica (iako su za mene njih dvojica u 5 deka), a klupsku karijeru mu je unakazio ugovor s Rusima. Da nije bilo toga, vjerovatno bi danas igrao prvu ligu Njemacke ili Spanije, ali evo od ljeta je slobodan i nadam se da ce se konacno skrasiti i pokazati da ima kvalitet. Mada, tesko ce ga odmah htjeti neki ozbiljan klub iz jacih liga jer je proveo sezonu u kilavoj Sampdoriji i borio se za opstanak...
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Gledaj, ne bjezim ja od toga sto sam prije pisao, svi mi nekad reagujemo u afektu, pogotovo kad je repka u pitanju. Neke stvari i dalje mislim, neke sam u medjuvremenu promijenio, to je normalno. Na primjer Barbarez, nisam ni sekundu mislio da ce uspjeti to sto je uspio i zato mu skidam kapu. Covjek je okrenuo utakmicu i protiv zabara i velsa svojim izmjenama. Ali isto, poziv Besirovica ide na njegovu dusu, jer je sramota da je bio pozvan, ali dobro, bilo pa proslo.HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:08Nisi nikada rekao, a sada ponovo stoji?Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:59Pa dobro, to oko Anela stoji? Covjek bacio karijeru da kaze kako je u repki. Ima muda znaci, sad sto je supak od covjeka poslje svega s babom itd je druga prica.
Spahic radi posao ipo, i svaka mu cast ali lize dupe Vice, to je istina.![]()
Anel je bio u pravu sve, ali nemoj ga sada, pa makar daj Tahirovića na štopera![]()
Podržao si post gdje se Spahiću yebu najmiliji, kaže da je samoprozvani patriota, ljudsko smeće, lopov i još ti dodaješ da je otrov.. a sada radi posao i po.
Nemam namjeru da idem dalje i tražim tvoje postove (a ni da spamam temu), a onako na prvu sam našao još priličan broj koji samo pokazuju iste/slične stvari.
Na stranu sve bljuvotine i uvrede koje su dolazile, mnogi su isto radili, ali napisati "Nisam ja to nikada rekao, zamjenio si me".. sramota.
Elem, što se tiče teme, iskreno se nadam da neće biti nekih novih povreda, jer ako i Katić bude nespreman, onda smo baš u problemu.
Za Anela sam rekao sta mislim i stojim iza toga, imao je pravo u nekim stvarima, ali svojim postupcima poslije je sam sebi zatvorio vrata, i zato necu da ga zove. Momak ima muda sto je rekao kako jest u repki, kao i Asmir i Lulic, ali isto je supak od covjeka zbog toga s babom itd.
Sto se Spahica tice, mogu kritikovati odredjene stvari i to hocu, ali isto tako priznati kad neko radi dobar posao oko igraca. Sta je to cudno?
Jedino da ga Miron poslije SP povuče u Šalke.
Ja stvarno njemu zelim sve najbolje cisto pisem da se precjenjivao od strane nasih navijaca. Do skora je guran i ispred Katica, a ja sam odavno bio za Katica u prvih 11.Ghuraba je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:01Hadzikadunic je u reprezentaciji pokazao vise od Barisica (iako su za mene njih dvojica u 5 deka), a klupsku karijeru mu je unakazio ugovor s Rusima. Da nije bilo toga, vjerovatno bi danas igrao prvu ligu Njemacke ili Spanije, ali evo od ljeta je slobodan i nadam se da ce se konacno skrasiti i pokazati da ima kvalitet. Mada, tesko ce ga odmah htjeti neki ozbiljan klub iz jacih liga jer je proveo sezonu u kilavoj Sampdoriji i borio se za opstanak...
Sad postajemo bas tanki s izmjenama, ne daj Boze jos povreda.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Saric je uvijek svojim ulascima davao novu energiju i mijenjao ritam igre sto nam odgovara jer je vecina veznih igraca mlohavo.Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:07Glupost zvati Sarica.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:59Poslije ove 2 povrede mislim da je ovo trenutno naš najbolji 26.
![]()
Daj nekom mladom veznom sansu, pa cak i bio iz nase lige. Vjerovatno kako god nece ni Saric ni taj drugi igrati minute na SP, a od Sarica 28 godina nema nista.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ti opet po svome. Pročitaj još jednom molim te šta sam napisao, a pogledaj šta ti pišeš.Edincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:17Gledaj, ne bjezim ja od toga sto sam prije pisao, svi mi nekad reagujemo u afektu, pogotovo kad je repka u pitanju. Neke stvari i dalje mislim, neke sam u medjuvremenu promijenio, to je normalno. Na primjer Barbarez, nisam ni sekundu mislio da ce uspjeti to sto je uspio i zato mu skidam kapu. Covjek je okrenuo utakmicu i protiv zabara i velsa svojim izmjenama. Ali isto, poziv Besirovica ide na njegovu dusu, jer je sramota da je bio pozvan, ali dobro, bilo pa proslo.
Za Anela sam rekao sta mislim i stojim iza toga, imao je pravo u nekim stvarima, ali svojim postupcima poslije je sam sebi zatvorio vrata, i zato necu da ga zove. Momak ima muda sto je rekao kako jest u repki, kao i Asmir i Lulic, ali isto je supak od covjeka zbog toga s babom itd.
Sto se Spahica tice, mogu kritikovati odredjene stvari i to hocu, ali isto tako priznati kad neko radi dobar posao oko igraca. Sta je to cudno?
Kritika je jedno, ovo tvoje je bljuvotina. Obični suncokret, kako puhne vjetar, tako i ti.
Ne može neko biti otrov reprezentacije (i još mnogi komplimenti koje si mu "natovario") a da radi odličan posao. Ne može neko imati muda i reći istinu o reprezentaciji a na kraju reći sam sebi je vrata zatvorio.. Ako je tako, onda smo mi svi krivi, nije on.
Sad si veliki navijač, a prije toga ste zagađivali forum sa svojim frustracijama i uvredama gdje se čovjek zapita šta se vama mota po glavama.
Elem nejse, kao što sam već rekao, držimo se teme i završimo ovu diskusiju.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
kakve su sanse da Bico ode na svjetsko, Barba je reko da racuna na sve koji su igrali ove kvalifikacije...
nek crknu dusmani, najjaci smo
Ne vrijedi sa ovakvima diskutovati. Popisaj i nastavi.HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:42
Ti opet po svome. Pročitaj još jednom molim te šta sam napisao, a pogledaj šta ti pišeš.
Kritika je jedno, ovo tvoje je bljuvotina. Obični suncokret, kako puhne vjetar, tako i ti.
Ne može neko biti otrov reprezentacije (i još mnogi komplimenti koje si mu "natovario") a da radi odličan posao. Ne može neko imati muda i reći istinu o reprezentaciji a na kraju reći sam sebi je vrata zatvorio.. Ako je tako, onda smo mi svi krivi, nije on.
Sad si veliki navijač, a prije toga ste zagađivali forum sa svojim frustracijama i uvredama gdje se čovjek zapita šta se vama mota po glavama.
Elem nejse, kao što sam već rekao, držimo se teme i završimo ovu diskusiju.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 35 gostiju.