Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Sindikat12
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la Sindikat12 » 23 apr 2026, 10:58

U Romi ce bukvalno biti prva opcija.. U Napoliju je konkurencija puno veca…

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 23 apr 2026, 11:01

Meni samo nije jasno kako nisu uspjeli srediti da predje barem u nekog osrednjeg njemačkog bundesligaša na jednu sezonu pa ako se pokaže moći će gdje hoće ići.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 23 apr 2026, 11:20

DeeWa je napisao/la:
23 apr 2026, 11:01
Meni samo nije jasno kako nisu uspjeli srediti da predje barem u nekog osrednjeg njemačkog bundesligaša na jednu sezonu pa ako se pokaže moći će gdje hoće ići.
Prvo nece ga Leverkusen dati bilo kome u bundesligu, a vjerovatno ni on sam nije zainteresovan za tu opciju kad vec ima ponude iz vrha serije A.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 23 apr 2026, 11:26

Ma hajde neka Rome, znam kako smo je onda svi pratili jedno vrijeme mi je Roma bila ko da repka igra. Nek dovedu i Esmira sto da ne :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 apr 2026, 11:31

Super ako Gasperini ostane. To je pravi trener, pogledajte samo sta je napravio od Lookmana na primjer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 23 apr 2026, 11:49

Ja bas imam suprotno misljenje, Gasperini je los i tvrdoglav trener. Ono Atalanta sto igra je najvise zbog skautinga i cjelokupnog sistema, Roma za razliku ima los skauting, lose trenere i staff u klubu, navodno je i trening centar uzasan, svake sezone velik broj povreda, pa i onih najtezih. Kerim ako je wc potencijal, u Romi neka i privatne trenere angazuje i pali za sezonu- dvije. Neki Betis, Porto i sl bi mu bili daleko bolji za napredak. U Rimu moze igrati pred 60+ hiljada, finu platu imati, neki trofej i karijeru za respekt ne.
embrace the chaos

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 23 apr 2026, 11:58

Wolffire je napisao/la:
23 apr 2026, 11:20
DeeWa je napisao/la:
Prvo nece ga Leverkusen dati bilo kome u bundesligu, a vjerovatno ni on sam nije zainteresovan za tu opciju kad vec ima ponude iz vrha serije A.
Pa ako je istina da mu je ocu prvi uslov minutaža i da ne gleda pare već da se gradi, onda je očito da ni u Italiju ne ide s ciljem da mu taj klub u koji ide bude vrhunac karijere. Što znači da može onda tako i u njemačkoj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 23 apr 2026, 11:59

DeeWa je napisao/la:
23 apr 2026, 11:58
Wolffire je napisao/la:
23 apr 2026, 11:20
DeeWa je napisao/la:
Pa ako je istina da mu je ocu prvi uslov minutaža i da ne gleda pare već da se gradi, onda je očito da ni u Italiju ne ide s ciljem da mu taj klub u koji ide bude vrhunac karijere. Što znači da može onda tako i u njemačkoj.
Dzaba kad ga Leverkusen ne zeli prodati ikome u Bundesligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 apr 2026, 12:02

Kerim je u januaru izjavio da ga Leverkusen ne zeli nikome prodati u Bundesligi.
Ako ga prodaju dalje, to ce biti van Njemacke.

Generalno, ova prica da on i otac nisu zadovoljni, mogu donekle razumjeti. Ne radi se vjerovatno o ovome sto su ga posudili Salzburgu, nego u prvom redu da i prosle sezone nije dobio minute, a hrpu puta je bio na klupi, a ispred njega su prije debitovali Stepanov, Onyeka i jos neki, a realno i on je zasluzio vise od njih. On je u Salzburgu od prvog dana funkcionisao, sto pokazuje da je vec bio spreman za taj iskorak. Drugo, vjerovatno da nije zadovoljan sa ulogom koju su mu ponudili, osjecaj mi govori prije da su mu ponudili ulogu da bude back up za Mazu, jer obojica tesko da bi igrali istovremeno. A i ne znaju sta ce sa Ben Seghirom kad se vrati.
Imam osjecaj da ga i dalje dosta podcjenjuju, ako se ne osjeca u tom okruzenju dobro, naravno da treba da ide.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 23 apr 2026, 12:14

Goalgetter je napisao/la:
23 apr 2026, 12:02
Kerim je u januaru izjavio da ga Leverkusen ne zeli nikome prodati u Bundesligi.
Ako ga prodaju dalje, to ce biti van Njemacke.

Generalno, ova prica da on i otac nisu zadovoljni, mogu donekle razumjeti. Ne radi se vjerovatno o ovome sto su ga posudili Salzburgu, nego u prvom redu da i prosle sezone nije dobio minute, a hrpu puta je bio na klupi, a ispred njega su prije debitovali Stepanov, Onyeka i jos neki, a realno i on je zasluzio vise od njih. On je u Salzburgu od prvog dana funkcionisao, sto pokazuje da je vec bio spreman za taj iskorak. Drugo, vjerovatno da nije zadovoljan sa ulogom koju su mu ponudili, osjecaj mi govori prije da su mu ponudili ulogu da bude back up za Mazu, jer obojica tesko da bi igrali istovremeno. A i ne znaju sta ce sa Ben Seghirom kad se vrati.
Imam osjecaj da ga i dalje dosta podcjenjuju, ako se ne osjeca u tom okruzenju dobro, naravno da treba da ide.
To je to, mislim da se izmedju redova u onom gostovanju na FACEU moglo procitati da je nezadovoljan tretmanom Leverkusena i da nije bas za to da se vraca ponovo tamo jer nisu vjerovali u njega od starta.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 23 apr 2026, 12:47

Nece valjda i ovaj u Italiju. Grob za fudbalere ta liga.

torbica
Kontakt:

Post Postao/la torbica » 23 apr 2026, 13:19

Jesi dosadan vise **** te liverpul i mersisajd

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 23 apr 2026, 13:31

DeeWa je napisao/la:
Zato sto je Roma 5 puta veci klub od Augsburga?
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 23 apr 2026, 13:47

torbica je napisao/la:
23 apr 2026, 13:19
:urnebes: :rol:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 23 apr 2026, 14:02

Al kakvu karticu ima na fifi jede zemlju po krilu :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 23 apr 2026, 14:51

DeeWa je napisao/la:
Rečeno vise puta da ga Leverkusen Neda nikome u BL.
EPL mu je prevelik zalogaj trenutni sa onim mesarima .
Tako da ostaje La Liga ili Seria A.
U La Ligi imaš tri ekipe doslovno- Real, Barca, Atletico da su dobra opcija. Mozda osjeća da mu ni oni nece garantirati minutažu. I onda dodjes do toga da se sve svodi na Seria A. Bogami ko da je Italija Zambija 🙄
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 23 apr 2026, 14:52

torbica je napisao/la:
23 apr 2026, 13:19
:tokralju: :urnebes:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 apr 2026, 14:54

Alajbegović - Malen - Soule

:beba:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 23 apr 2026, 14:56

soccerfan je napisao/la:
23 apr 2026, 14:51
Rečeno vise puta da ga Leverkusen Neda nikome u BL.
EPL mu je prevelik zalogaj trenutni sa onim mesarima .
Tako da ostaje La Liga ili Seria A.
U La Ligi imaš tri ekipe doslovno- Real, Barca, Atletico da su dobra opcija. Mozda osjeća da mu ni oni nece garantirati minutažu. I onda dodjes do toga da se sve svodi na Seria A. Bogami ko da je Italija Zambija 🙄
Ma i meni lično Seria A nije nešto atraktivna i ne volim je gledati uopšte.. ali, već sam prije pisao, očigledno traži klub gdje će imati zagarantovanu minutažu, što mu je i najbitnije trenutno.. Pametno su odradili ovaj transfer u Salzburg, tako da ne sumnjam da im je u cilju njegov razvoj, a ne samo novac.

Naravno, ovo je sve pod uslovom da su ove informacije tačne za Romu.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 23 apr 2026, 17:22

Pa normalno da nam ova djeca sad lete u romu, kad su odrasli gledajuci nasa dva najbolja igraca tamo :think:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []