FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od mene mu onda halal svaka minuta do kraja sezone.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Zamotat u šnalu i prodati ...
Sumnjam da je stigla zvanicna ponuda. Ako jeste, poslati kontra ponudu 500k al da ga odma uzmu.
Salu na stranu, sretno momku, nase je dijete, ali nije vise dijete. Nek je ziv i zdrav i da zavrsi u Realu sto se mene tice.
Salu na stranu, sretno momku, nase je dijete, ali nije vise dijete. Nek je ziv i zdrav i da zavrsi u Realu sto se mene tice.
U novi boj...
Mozel kako da ga sutra posaljemo odma
- luckystrike
- Kontakt:
Ako ga uzmu od mene prijevoz + durum i ajran u putu.
Mujkic je psihicki pao, povrijedio se doveli smo mu zamjenu ugoio se nije igro konstantno,
Takodje struktura i nacin kako je Zekic igrao vise mu je pasao jer je ima keremeha gulisu renana kupresaka begana koji su brzi igraci i koji su mu davali sanse vise da pokaze sta zna.
Mujkic je bolji od pidra i sabana zajedno
Takodje struktura i nacin kako je Zekic igrao vise mu je pasao jer je ima keremeha gulisu renana kupresaka begana koji su brzi igraci i koji su mu davali sanse vise da pokaze sta zna.
Mujkic je bolji od pidra i sabana zajedno
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Najljepša vijest koju sam pročitao danas. Oči mi krvare od njegove igre mjesecima!
SARAJEVO SIAMO NOI
- luckystrike
- Kontakt:
Lijepo druženje, još ljepša pobjeda.
Nikad poraz, samo lekcija.
Kad smo poveli 3:0 u 58. minuti, odmah je trebao uvesti Ignatkova i Dizdarevića. U narednih mjesec dana što više mladih igrača treba dobiti šansu za igru.
evo Rakow izgleda prati Mujkica ili je menadjerski tekst narucen
ali svakako im treba reci ako njega uzmete gratis desni bek Beganovic dobar za amaterskog tima
ali svakako im treba reci ako njega uzmete gratis desni bek Beganovic dobar za amaterskog tima
Ništa kisela voda?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja razumijem 4-0 uso sklupe zeli pokazat dat go (dobroje rukama presjeko loptu) al nako kurcenje penisni bol po promasenoj sansi nisam vidio ni kod parmakovskog.
Tuzlaci su teski amateri krkani.
Ragmsnovic je jedino bio budala u pozitvno smislu i sajkaca u pilot epizodi.
Kurcenje a kvalitet u teskom kurcu
Bekici oba ojebine began mujkic kapetanovic sve kurcine igraci
I Dedic je je pozitivno lud
Netreba nikog iz slobode dovodit u FK SARAJEVO
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
A Said?Pitar6785 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 18:53Ja razumijem 4-0 uso sklupe zeli pokazat dat go (dobroje rukama presjeko loptu) al nako kurcenje penisni bol po promasenoj sansi nisam vidio ni kod parmakovskog.
Takodje Buco Osmanhodzic je extra tip, on vise izgleda da mu je babo iz SARAJEVA.
Dobro igra fin momak posten dobro ponasanje.. moracu uzguglat jel on iz kozograda.
Al eto ako bi se kad sta i uzimalo to treba radit po karakteristikama Buce.
Naravno otvoren sam za osvetu AZMIRU HUSICU i onakvo blacenje kluba punac itd itd, ako se svremena na vrijeme odluci nas klub kad budubtrebali uc u prvu ligu da im uzmemo sve dobre igrace i produzimo stanovanje u prizemlju.
**** ih azmir
Dobro igra fin momak posten dobro ponasanje.. moracu uzguglat jel on iz kozograda.
Al eto ako bi se kad sta i uzimalo to treba radit po karakteristikama Buce.
Naravno otvoren sam za osvetu AZMIRU HUSICU i onakvo blacenje kluba punac itd itd, ako se svremena na vrijeme odluci nas klub kad budubtrebali uc u prvu ligu da im uzmemo sve dobre igrace i produzimo stanovanje u prizemlju.
**** ih azmir
Dobar za atmosfere. Krle mu dao svoju svesku viceva da prepiše samo umjesto Mujo i Huso kaže Lolek i Bolek i eto ga.
Sve je lijepo kad se pobjeditabba77 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 18:09Lijepo druženje, još ljepša pobjeda.![]()
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
sta buncas
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sretno momak, nadam se da će se realizovati transfer. Cim je popljuvan od strane forumske elite sigurno je kvalitet. Njima ni Gulisha nije valjao, sve su govorili da hoće otići da proigramo. Nije im valjao ni Dal koji je jedan dobar period kad je bilo teško igrao i davao se na maks, nije valjao ni Bilbija, ni Čelik ni Fanimo i mnogi drugi. Oni su sposobni da nakon 20 minuta igre nekog djeteta procjene da je nivo federalke itd.Sretno momak 
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.
.png)