Možeš li nama starijima objasniti značenje ove riječi?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:49Zamisli ovog digitalca iznad, proziva me sto u utorak u 18:00 nisam otisao u Prijedor... Sva njegova pamet je stala u taj komentar.
Na kraju krajeva, vise puta sam ostavljao komentare dok sam bio na stadionu. I kuci i u gostima tako da si duplo ispao glup.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BRATSTVO GRAČANiCA
Boga mi, ni mladji ne znaju znacenjeMarokanci58 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 16:21Možeš li nama starijima objasniti značenje ove riječi?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:49Zamisli ovog digitalca iznad, proziva me sto u utorak u 18:00 nisam otisao u Prijedor... Sva njegova pamet je stala u taj komentar.
Na kraju krajeva, vise puta sam ostavljao komentare dok sam bio na stadionu. I kuci i u gostima tako da si duplo ispao glup.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kome pišeš? Prosjek godina ovim "novim profilima" je 15-16 do 18. Nemaju oni pojma šta se dešavalo na sceni od 2000-te do 2014 npr. Pusti.Zutti je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:35Ljudi koji uopšte nisu dio navijačkog svijeta komentarišu HZ. Opustite se i uživajte dok imamo unutrašnjih problema, bilo je i gorih dana, proći će i ovi. Nismo prvi put u ovakvom stanju i nije prvi put da ćemo riješiti sve i vratiti se. Na kraju krajeva, sve su grupe imale ovakve periode, tako i mi, jbg.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Brate ja sam koliko-toliko mlađi pa ne znam šta je ovo. I kad pitaš, lik se usuti najlaganije.Marokanci58 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 16:21Možeš li nama starijima objasniti značenje ove riječi?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:49Zamisli ovog digitalca iznad, proziva me sto u utorak u 18:00 nisam otisao u Prijedor... Sva njegova pamet je stala u taj komentar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
duvala ti ga žena svima nama!GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:20Kad su Argentinci bili i kad su duvali po qrac, tad ih je najvise biloManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18I ja sam cuo da su se horde raspale, ne znam zasto iskreno. Mislim najlakse je traziti razloge za losu posjetu, a ako cemo biti iskreni, ovo je vasa realnost. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati sezone u posljednjih 20 godina gdje ste imali neku respektabilnu posjetu kontinuirano kroz cijelu sezonu. Evropu jedino vazda ispostujete i to je to.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Pijacari igraju na sigurno, zlu ne trebalo, Petrovic sudi na Grbavici.
Idu kamikaza startovi bez zutih kartona i ta, pijacarska, prica. Mjera.
https://www.facebook.com/share/v/1EB9Ua3Ltg/
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nisam se ja usutio tek tako nego sam se dosta ja pravdao i objasnjavao na forumu. Rijec sama po sebi objasnjava znacenje i ne kontam kakvo objasnjenje je potrebno? Pametnom je i isaret dovoljan.mnon46 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:01Brate ja sam koliko-toliko mlađi pa ne znam šta je ovo. I kad pitaš, lik se usuti najlaganije.Marokanci58 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 16:21Možeš li nama starijima objasniti značenje ove riječi?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:49Zamisli ovog digitalca iznad, proziva me sto u utorak u 18:00 nisam otisao u Prijedor... Sva njegova pamet je stala u taj komentar.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
endeende je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:14duvala ti ga žena svima nama!GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:20Kad su Argentinci bili i kad su duvali po qrac, tad ih je najvise biloManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:18I ja sam cuo da su se horde raspale, ne znam zasto iskreno. Mislim najlakse je traziti razloge za losu posjetu, a ako cemo biti iskreni, ovo je vasa realnost. Na prste jedne ruke mozemo nabrojati sezone u posljednjih 20 godina gdje ste imali neku respektabilnu posjetu kontinuirano kroz cijelu sezonu. Evropu jedino vazda ispostujete i to je to.
Koja zena? Tvoja mama je jedina zena u mojoj kuci
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Sumnjam da ce srbin sudit protiv srba. Prije da ce za vas natezat.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:33Pijacari igraju na sigurno, zlu ne trebalo, Petrovic sudi na Grbavici.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
A znamo,nego malo nam je krivo sto ti je kupila telefon vec sa 13 godina i sad citav forum ispasta zbog malog degenerikaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:48endeende je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:14duvala ti ga žena svima nama!GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:20
Kad su Argentinci bili i kad su duvali po qrac, tad ih je najvise bilo
Koja zena? Moja mama je jedina zena u mojoj kuci
Ove dajdze pijacarima oduzese sve, pocet ce im i zene posudjivati.
Lakica harem, juzne sjeverne logore, stadion, dvoranu, zenba, potoke jezerca, zalike, sad i centrale.
Lakica harem, juzne sjeverne logore, stadion, dvoranu, zenba, potoke jezerca, zalike, sad i centrale.
Dzaba su miloševićevci angazovali srbina opet ce ih velez rasturiti. Vez ima bolju ekipu a imace i vise navijaca na sadaka areni na kojoj ionako drze nedostizan rekord i 100% ce dobiti.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al se upale kad im kazemo da su Skripari organizovaniji
Salimo se uhljupi, tu ste u rangu ultrasa i ra, nema potrebe za vrijedjanjem
Salimo se uhljupi, tu ste u rangu ultrasa i ra, nema potrebe za vrijedjanjem
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Diši, Brundo diši... Gutaš slova... Uzmi malo daha.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ali gledaj ti srpskih poltrona i taktike; Malo ih isprebijase ona 4 redara u lištici i oni od tog dana odmah pocese hvaliti skripare
Cak zamolili klub da se na zvanicnoj zahvali listici na gostoprimstvu a oni ih gazali ko da gaze grozdje za vino
Ko vele bolje da mi sa njima fino da nas nebi opet ovao isprebijali
I to nesto takvo bi se poredilo sa Hordama
Cak zamolili klub da se na zvanicnoj zahvali listici na gostoprimstvu a oni ih gazali ko da gaze grozdje za vino
Ko vele bolje da mi sa njima fino da nas nebi opet ovao isprebijali
I to nesto takvo bi se poredilo sa Hordama
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nejvece zanimljivosti kola, trkacki duel Spahica i Bicakcica. Mufticeva borba sa preckama. Da li ce Zeljkanov dvojac ovjeriti kartu za Ameriku.
San svakog igraca veleza da zaigra na GrbaviciMostarNeretva je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:15Nejvece zanimljivosti kola, trkacki duel Spahica i Bicakcica. Mufticeva borba sa preckama. Da li ce Zeljkanov dvojac ovjeriti kartu za Ameriku.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Imaš više zareza i tačaka nego ti klub pobjedaDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:33Pijacari igraju na sigurno, zlu ne trebalo, Petrovic sudi na Grbavici.
Samo dobro slinite za klub koji vam je uzeo cistu titulu, ocigledno vam je pamcenje programirano na 10 godina