FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
15
47%
2) Ne
11
34%
3) Svejedno
6
19%

Ukupno glasova: 32

PSV
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la PSV » 23 apr 2026, 08:26

Omerbavarac je napisao/la:
23 apr 2026, 08:03
Da li je oko upratio jesu li urednici sportsport portala objavili clanak o sinocnjoj pobjedi i plasmanu u finale?
Naravno da nisu. Zato su pisali prekjucer kako se Olise nije pojavio na zajednickoj fotografiji sto znaci da po njima 100% odlazi iz kluba. Nevidjen hejt prema Bayernu ali i amaterizam od strane urednika. Nismo ni ocekivali nista bolje.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 23 apr 2026, 09:42

Jedna od najboljih utakmica, taktički savršeno balansirano i kontrola cijelu utakmicu bez ikakvih šansi za protivnika. Jednostavna majstorija Olisea ona peta predasustencija za Musialu :cool: , a onda i završnica Kanea iz koljena ovo ovako samo on može.

Musiala i definitivno Top forma u najboljem momentu, tu bi čak mi dobili i upgrade na Gnabrija, i ovo je ta zamišljena napadačka linija. Gnabri je digao formu prilično i neočekivano te učinio da se izostanak Musiale i ne osjeti, ali Džemal je čarobnjak, taj vez, pa kad sastaviš još Diaza i Olisea protivniku se zavrti, izgubi kontrolu, is.pizde oni protivnika, kao što je to sinoć.
Zadnja izmjena: Huske, dana/u 23 apr 2026, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 apr 2026, 09:42

Luchito te queiro muchito :ljepota:
BIG GAME PLAYER

slika

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 23 apr 2026, 10:05

Clutch igrač, i jučer je kod prvog gola bila ključna ona njegova varka tijelom, gdje je propustio loptu Kaneu. Da se može bar pola asistencije bi se tu trebalo njemu pripisati :D

Jedina mu je mana što može nekad promašiti more s broda, ali neka zabija onda kad je najbitnije i sve mu je oprošteno.

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 23 apr 2026, 15:38

Evo necu puno pisat o fudbalu i nasim rapsodijama na terenu al hocu sa vama da podjelim jednu zanimljivu informaciju, nekad davne 2013 sam dobio sina i termin za porod je bio taj 25 maj na dan naseg finala i reko sam ako mi osvojimo i on se rodi na taj dan zvat ce se kao strijelac pobjednickog gola i ako je Arjen pogodio za slavlje on se rodio 7 dana kasnije i dobio drugo ime, e sad iste te godine nasa se reprezentacija plasirala na prvo veliko takmicenje po prvi put, tako da je ta 13 ta godina bila sretna. E sad da vidimo dali ce se sudbina poigrati sa emocijama 13 godina poslije ja sam opet dobio drugog sina i reprezentacija se plasirala po drugi put a sad ostaje jos da moja prva ljubav osvoji tu titulu i da opet 13 poslije budem miran i spokojan.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 23 apr 2026, 16:35

Bil ovom drugom predio ime u Dayotchanculle kad bi Upamecano zabio pobjedonosni u finalu? :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2026, 17:24

coelho41 je napisao/la:
23 apr 2026, 16:35
Bil ovom drugom predio ime u Dayotchanculle kad bi Upamecano zabio pobjedonosni u finalu? :mrgreen:
Dayot zvuci i lijepo cak, zamisli da djetetu moras dati ime Leon. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 apr 2026, 18:05

armando je napisao/la:
22 apr 2026, 23:35
coelho41 je napisao/la:
22 apr 2026, 23:32
armando je napisao/la:
22 apr 2026, 23:29

Ne zaboraviti najbitniju kariku iz te lige :salut:
Gnabry 🤲
Šta je sa Musiale :D
Čekam da centre prebaci preko usta koju riječ hvale za našeg trenera.
:D

Sve hoću al' me nešto pomete. Napisao sam malo duži osvrt contra meča sa Realom al' se izjalovi.

Nema šta, ub'o je žicu. Za ovo što radi nema greške. Ja sam bio veliki skeptik glede Leopolda al' me pošteno demantirao što kažu braća.

Vjerovatno je njegovom zaslugom al' ima ta neka posebna hemija u ekipi. Žrtva, borba, ginu jedan za drugog. K'o neki autsajderi na lokalnom seoskom turniru koji hoće da demantuju piljarske glasine o ispadanju u grupi.

Malo me "žulja" i ono što će se potencirati da ga nam je sredio naš veliki "ahbab" Pep koji jedva čeka kvalitetnu konkurenciju u Evropi.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 23 apr 2026, 18:07

PSV:
Naravno da nisu. Zato su pisali prekjucer kako se Olise nije pojavio na zajednickoj fotografiji sto znaci da po njima 100% odlazi iz kluba. Nevidjen hejt prema Bayernu ali i amaterizam od strane urednika. Nismo ni ocekivali nista bolje.
Da, primjecujem vec neko vrijeme da se Bayern uglavnom ignorise ili potenciraju negativne stvari. Da li je doslo do nekakakvih promjena u upravi portala?? Uglavnom prije izvjesnog vremena meni je bio jedan od glavnih izvora informacija, svaki dan je bila neka vijest bez mirisa zute stampe. Uostalom tako sam i forum nasao. Sada je cin mi se ono 180 stepeni obrnuto, uglavnom se forsiraju nekakve nebitne polustine koje se obavezno plasiraju sa premisom senzacije.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 apr 2026, 18:42

bavaracmujo je napisao/la:
23 apr 2026, 15:38
Evo necu puno pisat o fudbalu i nasim rapsodijama na terenu al hocu sa vama da podjelim jednu zanimljivu informaciju, nekad davne 2013 sam dobio sina i termin za porod je bio taj 25 maj na dan naseg finala i reko sam ako mi osvojimo i on se rodi na taj dan zvat ce se kao strijelac pobjednickog gola i ako je Arjen pogodio za slavlje on se rodio 7 dana kasnije i dobio drugo ime, e sad iste te godine nasa se reprezentacija plasirala na prvo veliko takmicenje po prvi put, tako da je ta 13 ta godina bila sretna. E sad da vidimo dali ce se sudbina poigrati sa emocijama 13 godina poslije ja sam opet dobio drugog sina i reprezentacija se plasirala po drugi put a sad ostaje jos da moja prva ljubav osvoji tu titulu i da opet 13 poslije budem miran i spokojan.
Nesto mi to ko poznato :think: ,sjecam se da je neko tada u tom periodu, nesto pisao ,ili da se zeni ili da mu zenaa ima termin za porod tako nesto je bilo ,čini mi se da si to ti bio ,možda se moze naci u arhivu ako postoji :? ,u svakom slučaju neka su ti oba živa i zdrava i neka navijaju i vole Bajern kao ti ,nema za nas krize ,stiže podmladak nikad jaci :Dpozz
Pravda za Tyson Furya

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 23 apr 2026, 19:10

Ponajveći kajmak za ovakvu sezonu naravno uzima napadački trojac no niko da pohvali kakvu sezonu igra Kimmich, od stabilnosti, pokrivanja terena, pas igre, kreacije, liderstva, WC sezona iza njega do sada. Još igra svaku utakmicu i to se ne osjeti ni po kilometraži (najviše u prosjeku u LP od naših 12 km, u ligi isto daleko najviše pretrčao) ni po stabilnosti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 apr 2026, 19:21

dirkules je napisao/la:
23 apr 2026, 19:10
Ponajveći kajmak za ovakvu sezonu naravno uzima napadački trojac no niko da pohvali kakvu sezonu igra Kimmich, od stabilnosti, pokrivanja terena, pas igre, kreacije, liderstva, WC sezona iza njega do sada. Još igra svaku utakmicu i to se ne osjeti ni po kilometraži (najviše u prosjeku u LP od naših 12 km, u ligi isto daleko najviše pretrčao) ni po stabilnosti.
Docekah i ja da vidim gol iz kornera na ubacaj kimiha(protiv reala,gol ace pavlovica),frajer(kimih) je toliko los sto se tice ubacaja lopti iz kornera da to nije humano,kimih je vrlo dobar veznjak ,ali nista vise od toga :!: ,kad se sjetim onih epskih hvalospjeva, trenerske prevare od trenera pepa :puke: ,kimih je ponavljam vrlo dobar veznjak ali nista vise od toga,istina ove sezone igra na malo većem levelu.
Pravda za Tyson Furya

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 23 apr 2026, 20:51

Jup je napisao/la:
23 apr 2026, 19:21
dirkules je napisao/la:
23 apr 2026, 19:10
Docekah i ja da vidim gol iz kornera na ubacaj kimiha(protiv reala,gol ace pavlovica),frajer(kimih) je toliko los sto se tice ubacaja lopti iz kornera da to nije humano,kimih je vrlo dobar veznjak ,ali nista vise od toga :!: ,kad se sjetim onih epskih hvalospjeva, trenerske prevare od trenera pepa :puke: ,kimih je ponavljam vrlo dobar veznjak ali nista vise od toga,istina ove sezone igra na malo većem levelu.
Ne pratis dovoljno utakmice, Kimich je mnogo pobosljsao izvodjenje kornera tako da je svejedno da li sa desne strane izvodi Olise ili sa lijeve on. I jednog i drugom se ponekad potkrade neka frljoka, ali uglavnom to ide po ovoj novoj modi, negdje na golmana koji se pokusa blokirati.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []