upravo suprotno, u NBA odbranu igra onaj kome sudije to dozvole, jer dosta faulova se pusti koji se sviraju na drugoj strani i onda ti je lako igrati odbranu kad radis neke stvari koje su godinama zabranjene i prolaze ti...ako za neku ekipu kazu da igraju agresivnu odbranu, to je davno preslo granicu faula samo u mnogim slucajevima nije svirano jer "ne mogu ti sve svirati"Markinhio je napisao/la: ↑23 apr 2026, 10:27Da da,nemogu ih gurat u obrani,nije sve u napadu,okc je najbolja obrana lige,kad imas dobru obranu vec si u vodstvuManijakdokraja9 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 09:41Ova Oklahoma mozda i najodvratnija ekipa u posljednjih 20ak godina. Pa ovo je smijesno koliko konstantno im sudije idu niz dlaku. Samo zbog njih mi je krivo sto James nije mladji da ih siluje ili sto GSW nije onaj stari. Negledljivo odvratni.
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2025-26 Playoffs
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Zna li se ozbiljnost Jalenove povrede,on ako otpadne za OKC to im je ozbiljan udarac,hajmo Luka vracaj se 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ne treba požurivati Luka s povratkom, samo će se situacija pogoršati
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ma nece ga niko pozurivati,ali valjda bi mogao biti spreman za drugu rundu ako Lakersi budu tamo.Do druge runde sigurno imas minimalno 10ak dana u zavisnosti koliko se ova serija oduzi,vjerujem da ce OKC PHX rijesiti metlom.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Sta kaze markinhio
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma hajd, ta situacija i nije toliko blasfemična, to radi ogromna većina superstarova.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ugasi ga SGA
Mora i to netko
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Onda su dobro prosli.BIHpatriota je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:27
Grade1. minimum 10-ak dana pauze, ali kontam da ce biti 14-15 jer je povreda podložna obnavljanju.
Gordon opet out za Nugge,ne sluti na dobro.Zapravo i on i Jalen ove sezone su blago receno načeti.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bez obzira sto je grade 1, sve ispod 3 sedmice, po meni, bi bilo vrlo neozbiljno od OKCa.Ovo mu je 3.povreda iste loze ove sezone.BIHpatriota je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:27
Grade1. minimum 10-ak dana pauze, ali kontam da ce biti 14-15 jer je povreda podložna obnavljanju.
@L train Gordon je nacet ima 2 sezone vec.
Jeste,ali eto prosle sezone je uspio odigrati sve utakmice u PO.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:15Bez obzira sto je grade 1, sve ispod 3 sedmice, po meni, bi bilo vrlo neozbiljno od OKCa.Ovo mu je 3.povreda iste loze ove sezone.BIHpatriota je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:27
Austin Reaves has been upgraded to questionable for tomorrow's Game 3 in Houston.
Austin definitivno blizu povratka.
Prca Atlanta
Najbolji rekord lige od all-star
Svaka cast CJ-u
Najbolji rekord lige od all-star
Svaka cast CJ-u
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ako mu je ovo 3 povreda iste lože, onda je to nažalost postalo hronicno kao kod Gordona. Samo sto je kod Jalenoa to doslo dok je baš mlad, šteta,NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:15Bez obzira sto je grade 1, sve ispod 3 sedmice, po meni, bi bilo vrlo neozbiljno od OKCa.Ovo mu je 3.povreda iste loze ove sezone.BIHpatriota je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:27
To se često desi kad guras igrača kad nije u potpunosti izliječio.
Prca Atl opet 
Riser Brunson a guslaza od CJ
Riser Brunson a guslaza od CJ
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
McCollum ih sam uzeo.
Ne znam što su morali igrat na Bronsona zadnji napad, kad je vidno da ne moze nista. Usro je zadnja dva ključna napada. Ali onakav napad odigrat još imaš dobrih 16 sekundi, tuzno
Ne znam što su morali igrat na Bronsona zadnji napad, kad je vidno da ne moze nista. Usro je zadnja dva ključna napada. Ali onakav napad odigrat još imaš dobrih 16 sekundi, tuzno
Postovanje CJ-u. Dominira, u smislu Brunson je superstar ove serije al' nadigraj me. Svaka cast coj'ku, tako se igra lopte
I dalje amidza stoji iza toga
Stas kad je to @tripelu smijesno jer se ne razumije jos, ako se bude samnom druzio skontat ce matchups
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.