29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Treba sve ove tapkarose navuci na inspekciju, ako je ikako moguce
Fino im namjestit dogovorit mjesto sastanka i doci sa inspektorom i policijom
Fino im namjestit dogovorit mjesto sastanka i doci sa inspektorom i policijom
Ma teško da bi to dalo ikakve rezultate. Zakon je tu u "sivom" polju i pitanje je da li bi uopšte im mogli napisati kazne.
Digitalizacija, personalizacija karata i možda neki oficijelni "marketplace" gdje bi se karte mogle prodavati po dosta pristupačnijim cijenama je, barem po meni, jedini način da se tome stane u kraj.
Treba nam veci stadion.
Novo Bilino Polje ce primati samo 18 000, mogli su nekako zaokruziti na 20 000 ili 25 000 mjesta.
Novo Bilino Polje ce primati samo 18 000, mogli su nekako zaokruziti na 20 000 ili 25 000 mjesta.
Grbavica ce biti od 20.000 do 25.000 sa novim jugom i zapadom
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zasto 24 000 ulaznica...zasto ne 30 000 pa da napunimo...da ljepse izgleda....zar je opasno toliko...nece se baljda srusiti tribine
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Pa teško da će se urušiti, ali postoji sumnja, koliko god da je mala. Degradacija betona, hrđa armature ti odmah smanjuje nosivost, tlo se pomjera itd.. sve to prouzrokuje neravnomjerno opterećenje i onda je sve pod upitnikom.labostarmomosa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:38Ta dje ce se srusit kad su naslonjene na zemlju, ni meni nije jasno
Navijači Sarajeva su bolje upućeni u ovo, je li i dalje postoji problem i sl.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Hvala na info, koliko je znaci sad max kapacitetKoseva 24k?HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:45Pa teško da će se urušiti, ali postoji sumnja, koliko god da je mala. Degradacija betona, hrđa armature ti odmah smanjuje nosivost, tlo se pomjera itd.. sve to prouzrokuje neravnomjerno opterećenje i onda je sve pod upitnikom.labostarmomosa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:38Ta dje ce se srusit kad su naslonjene na zemlju, ni meni nije jasno
Sarajevo - Spartak: 26.756, mogu komotno pustiti blizu 30.000, neće ništa biti.
Ma treba uci bez ulaznice
das momku sto skenira karte 20 maraka i nek te pusti
ko ce gledati i brojati koliko nas ima
das momku sto skenira karte 20 maraka i nek te pusti
ko ce gledati i brojati koliko nas ima
Mislim da nije do kartice jer ja sam sa svojom karticom uzeo 6 ulaznicaKonjicanin542 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:02jel iko imao slican problem gdje kaze da je maksimum broj pokusaja iskoristen i da koristi drugu karticu? to mi se desilo nakon cijelog dana pokusavanja te sam dao jaranu nalog da on ubaci svoje podatke a kad je on pokusao pise maksimum broj ulaznica kupljen. koristio je svoju karticu na kojoj je uzeo vec 2 karte pa moze li bit do tog?
Moj nalog 2 zapada kolega uzeo 2 istoka ja mu platio i onda komsiji uzeo 2 istoka sve sa istom karticom
A ulaznice savezu (igraci, clanovi saveza), sponzorima, agencijama, npr. Istok se u Zenici haman i nije mogao kupiti, imas agencije koje dobiju hrpu karata i onda ih prodaju po 4x vecim cijenama. Tako da ce ici to preko tog broja pusteni. U zenici je na Zapadu pustenu 300-400 ljudi vise od kapaciteta zapada, jeste da je bila kazna, ali je bas bilo mnogo vise od sjedeci mjesta.
Mislim da sam pročitao da je po profilu maximum 2 ulaznice, nisam vidio kako su to regulisali online zaštitom.Konjicanin542 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:02jel iko imao slican problem gdje kaze da je maksimum broj pokusaja iskoristen i da koristi drugu karticu? to mi se desilo nakon cijelog dana pokusavanja te sam dao jaranu nalog da on ubaci svoje podatke a kad je on pokusao pise maksimum broj ulaznica kupljen. koristio je svoju karticu na kojoj je uzeo vec 2 karte pa moze li bit do tog?
Pa postoje i dalje kako nece postojati problemi kad se nista ne radi na stadionu a on samo propada.HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:45Pa teško da će se urušiti, ali postoji sumnja, koliko god da je mala. Degradacija betona, hrđa armature ti odmah smanjuje nosivost, tlo se pomjera itd.. sve to prouzrokuje neravnomjerno opterećenje i onda je sve pod upitnikom.labostarmomosa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:38Ta dje ce se srusit kad su naslonjene na zemlju, ni meni nije jasno
Na svakoj tribini imaju pukotine pogotovo je to izrazeno na Istoku prema Sjeveru.
Ostalo jos oko 4.000 karata, sektori B1-B3 (jug) i D1-D4 (sjever)...Ostalih nece da bude.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Ja sam bio haman odustao jutros od kupovine, jer mi je konstantno odbijalo uplatu. Svaku tribinu sam probao i ništa.Konjicanin542 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 19:02jel iko imao slican problem gdje kaze da je maksimum broj pokusaja iskoristen i da koristi drugu karticu? to mi se desilo nakon cijelog dana pokusavanja te sam dao jaranu nalog da on ubaci svoje podatke a kad je on pokusao pise maksimum broj ulaznica kupljen. koristio je svoju karticu na kojoj je uzeo vec 2 karte pa moze li bit do tog?
Poslije sam slučajno usao da probam i kupio sam za sjevernu tribinu karte.
Ne znam, jer nema podataka po sektorima koji su rasprodani, samo ovi koji su ostali.
Ali, posto redovna prodaja pocinje 25-og, ima jos sutra dan da se ovo 4000 rasproda u pretprodaji vec. A onda ce vjerovatno tapkarosi diljem olx-a prodavati karte. Ljudi cuvajte se fotokopiranih karti
Za dan 22k ulaznica, dokaz da je trebao nacionalni stadion na Kosevu da se pravi.
Ja sam nesto jedva kupio. U momentu kad sam kupovao na sredini istoka i zapada je bilo par mjesta. Sta god kliknem, pise da je vec rezervisano.
Na kraju nekako uspijem kupiti negdje haman oko korner zastavice, i to 2 komada, ne da više. Izgleda zabagovao im sistem nesto.
Na kraju nekako uspijem kupiti negdje haman oko korner zastavice, i to 2 komada, ne da više. Izgleda zabagovao im sistem nesto.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bordo10, Confiance, DegaLouis, dubrovnik, General505, M1k3y, MiranGlasnic i 65 gostiju.