La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ja želim Mourinha iz više razloga a najveći je taj što je on veći provokator od mene i mislim da bi zajedno mogli baš da utičemo na mentalno zdravlje internet buranije.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zamisli ti samo logike. Uredno ih sudije kolju, svi ih mrze, ponistavaju im se golovi, daju bezveze crveni a oni redovno titule osvajaju.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:31Ide ide, zato je Real prvi na tabeli, ajde mani se ratardacija, svaka pobjeda Reala je poguranac, sudije, kurci, palci.Beli98 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:52Ne brini, ide poguranac protiv Betisa. Nema sanse da ih dobijete posteno sa vasim gov.netom od igre.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 12:23
Istog onog ofsajda protiv Mallorce Mbappea, ofsajd je ofsajd makar u trepavicu, a penal nema potrebe više komentarisati.
Ista ekipa koja to spinuje ne zna da je rame dio tijela kojim se moze postic regularno go i da se svira kad je najbliže golmanu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Koliko ozljeda u Španjolskoj, Yamal, Gulera, Militao
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Znaci, i sam napises da Real ima najvise penala i onda opet napises da je to meni nesto sto mi ne odgovara. OkShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:38Pričamo o pojedinačnim sezonama.Petardaa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:16Dobijali su ih vec poprilican broj samo ove sezone.Shategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 12:14
Da je Real dobio utakmicu u kojoj mu je sviran penal, sad bismo ovdje čitali tvoje disertacije.
Ovako, sve je ok![]()
Za to više penala, po sezonama razlike praktično nema.
Za svaki slučaj, ponovićemo da je u zadnjih 20 sezona Real imao JEDNU sezonu više penala.
Real imao vise penala u samo jednoj sezoni u zadnjih 20 godina? Ne lupaj gluposti. Neki dan si i sam pisao da ih je svirano Realu najvise. Ti ne znas ni sta pises
Kumulativno je svirano Realu najviše penala, po sezonama samo jednu Real ima više penala.
To smo pisali prije mjesec, no nije ti odgovaralo pa si izignorisao.
Pa pisao si i ove sezone, Realu se sviraju penali po potrebi (jasno, svi neopravdani i navučeni), isto bi pisao i da je sinoćnji penal sviran Realu.
Hinjaluk teški.
I nema potrebe da mijenjas temu. Lijepo sam napisao od uvodjenja VARa. Kako to da Real i Barca od uvodjenja VARa imaju slican broj penala u ligi prvaka, dok je Realu u La Ligi svirano drasticno vise nego Barci u tom periodu? Ne moras odgovarati jer svi znamo zasto je to tako.
Istini za volju, bilo je situacija gdje je Barca bila zakinuta i u ligi prvaka npr. sada protiv Atletica ili Intera 2022 ali nije to ni priblizno kolicini cistih penala koji im se ne sude u La Ligi
Ljudi bukvalno plaćali sudije do uvođenja VAR-a i sada kao nakon što je uveden bune se. #oduzimanje #titula čekamo
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Moze ovo real stici,barca je sinoc dokazala da je qurac od ekipe bez raphinhe i yamala + ce tu biti neli poguranac od sudija do kraja sezone u to ne sumnjamShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 15:13Šta će biti ako se probudi?
Smijeniće Alvara?
Ne može ovo niko više stići.
Treba kontati šta za narednu sezonu.
Prvo dovesti trenera, a onda da on kaže gdje mu tačno trebaju igrači.
Po nekoj logici stvari, treba normalan vezni.
E sad, šta će biti od toga, vjerovatno ništa.
A kao nismo se bunili godinama i prije VARa? Sta si htio da kazes?
Al ono protiv Betisa je vrh. Prvo bio penal na Suarezu, a u nastavku akcije lopta metar u golu
Al ono protiv Betisa je vrh. Prvo bio penal na Suarezu, a u nastavku akcije lopta metar u golu
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe s tobom pričati.Petardaa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:30Znaci, i sam napises da Real ima najvise penala i onda opet napises da je to meni nesto sto mi ne odgovara. OkShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:38Pričamo o pojedinačnim sezonama.
Kumulativno je svirano Realu najviše penala, po sezonama samo jednu Real ima više penala.
Pa pisao si i ove sezone, Realu se sviraju penali po potrebi (jasno, svi neopravdani i navučeni), isto bi pisao i da je sinoćnji penal sviran Realu.
Hinjaluk teški.![]()
![]()
![]()
I nema potrebe da mijenjas temu. Lijepo sam napisao od uvodjenja VARa. Kako to da Real i Barca od uvodjenja VARa imaju slican broj penala u ligi prvaka, dok je Realu u La Ligi svirano drasticno vise nego Barci u tom periodu? Ne moras odgovarati jer svi znamo zasto je to tako.
Istini za volju, bilo je situacija gdje je Barca bila zakinuta i u ligi prvaka npr. sada protiv Atletica ili Intera 2022 ali nije to ni priblizno kolicini cistih penala koji im se ne sude u La Ligi
Nego, veliš zakinuti i u LP?
Koje kukanje u pm
Koševo Zapad
Ajde prestani se blamirati vise. Dovoljno je samo pogledati reakciju Inzagija jer je ocito i sam mislio da ce Slavko Vincic svirati penal Barci za onoShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 18:36Džabe s tobom pričati.Petardaa je napisao/la: ↑23 apr 2026, 17:30Znaci, i sam napises da Real ima najvise penala i onda opet napises da je to meni nesto sto mi ne odgovara. OkShategabri je napisao/la: ↑23 apr 2026, 13:38
Pričamo o pojedinačnim sezonama.
Hinjaluk teški.![]()
![]()
![]()
Nego, veliš zakinuti i u LP?
Koje kukanje u pm![]()
https://tribuna.com/en/news/fcbarcelona ... w-spotted/
Mislim da je se tada Uefa osvetila Barci zbog osnivanja superlige
- Shategabri
- Kontakt:
Pusti ga, vidis da se pogubio sam sebe nabacuje na volej.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
- DinGospo21
- Kontakt:
Oni su show program.godrina je napisao/la: ↑23 apr 2026, 16:34Zamisli ti samo logike. Uredno ih sudije kolju, svi ih mrze, ponistavaju im se golovi, daju bezveze crveni a oni redovno titule osvajaju.DinGospo21 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 14:31Ide ide, zato je Real prvi na tabeli, ajde mani se ratardacija, svaka pobjeda Reala je poguranac, sudije, kurci, palci.
Ista ekipa koja to spinuje ne zna da je rame dio tijela kojim se moze postic regularno go i da se svira kad je najbliže golmanu.
Pa imaju ali Real ocito ima jaci lobi kod Uefe nego Barcelona.
Ali OK... Osim te utakmice i sada ove protiv Atletica, Barca ima sasvim OK sudjenje u ligi prvaka i nije ni blizu onoga sto im se radi u La Ligi. Zato i jeste onakva razlika u penalima u korist Reala u ligi...
Nije ni blizu onoga sto im se radi u La Ligi...
Covjek bi pomislio da cesce osvajaju LP nego Ligu obzirom koliko ih zakidaju u ligi.

Covjek bi pomislio da cesce osvajaju LP nego Ligu obzirom koliko ih zakidaju u ligi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Kao u prošlom mandatu (btw kad je bio na vrhuncu) pa zabijao prste u oči ljudima iz cista mira od njegovog uticaja na mentalno zdravlje. On bi bio 3 kojeg bi Herr Flik u pola sezone poslao po otpremninu nakon otkaza.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sevilla nekada bila europski tim, svi su na njoj kosti lomili, sada joj prijeti ispadanje iz La Lige. Baš su doživjeli ozbiljan sunovrat
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
I prosle sezone su se spasili 2-3 kola prije kraja sezone. A tu je i Valencia blizu. Pitanje je samo vremena kada ce jedan od ova dva kluba izletiti iz ligeRobertHrkac555 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 07:27Sevilla nekada bila europski tim, svi su na njoj kosti lomili, sada joj prijeti ispadanje iz La Lige. Baš su doživjeli ozbiljan sunovrat
U prošlom mandatu je Mou postavio temelje Reala koji je osvojio 6 Liga Prvaka.. napravio od umišljenih zvijezda ekipu. Ćaća to zna, i da se mene pita i ja bih opet žrtvovao sezonu ili dvije sa njim samo da ovo u red dovede
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.