Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ovaj momak samo da zna dati gol, bio bi jedan od boljih napadaca u Evropi. Sve drugo u igri ima osim to sto se od njega trazi kao napadac, osjecaj za dati gol 
Ne mogu se oduprijeti osjećaju da Undav i Ermedin jedan drugom smetaju. Kad jednog ide, drugog većinom ne ide. Puno bi bolje bilo da igraju s jednim klasičnim napadačem i nekim malo kreativnijim na Ermedinovoj poziciji.
Čovjek je fenomen. Nikad nije na pravom mjestu u pravo vrijeme.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Demir mi je najdrazi igrac repke al sta je ovo kao da je na tabletama. Totalno nedostatak koncentracije i pogresni izbori u kljucnim momentima. Drago mi je ako se pazi zbog repke al tajming i koncentracija je stvar rutine i to mora biti uvijek
Ovaj fula zeninu picku
Izađe Ermedin
-
napapijri1987
- Kontakt:
Je li ovo povreda? Dobio je udarac na kraju tekme. Nadam se da nije u pitanju nikakva povreda.
...ne navlačinapapijri1987 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:52Je li ovo povreda? Dobio je udarac na kraju tekme. Nadam se da nije u pitanju nikakva povreda.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- invincible1921
- Kontakt:
Rekoh vise puta, odlican igrac,ali qrcev napadac...da je zabio samo pola onog sto je "morao" u karijeri igro bi u BajernuEdincapitano je napisao/la: ↑23 apr 2026, 22:25Ovaj momak samo da zna dati gol, bio bi jedan od boljih napadaca u Evropi. Sve drugo u igri ima osim to sto se od njega trazi kao napadac, osjecaj za dati gol![]()
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Demir je tu da smeta svima, odbrani, sebi, golmanu, sudiji a na undavu i dzeki je da zabijaju:-)
koja nepravda ce da bude ako ovo svabe ne prodju veceras, igraju viktoriju vec sat vremena i nevjerovatno da samo jedna udje u gol:-)
Sta je s ovog hrvatskog komnetatora, covjek uzdise cijeli mec, jel realno da moze bit komentator neko ovak. Dise na nos cijelo vrijeme ko da je na kokainu, nigdje veze, smoren totalno.
- Beduin
- Kontakt:
Definitivno
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
ne mogu da gledam utakmicu koliko je iritantno, jos vise sam frapiran da moze raditi ko profi komentator, pa svkaih 15 sekundi neki udisaji izdisaji, plus progovori 5 recenica u 10 minuta.
al ovo ozbiljno nije normalno da ovakav lik moze radit.
Kad već moramo nekad slušati Hrv komentatore bolje da šansu daju onom što nekad zna raditi utakmice Zrinjskog. On je za ovog ozbiljan komentator.dedo26 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 23:21ne mogu da gledam utakmicu koliko je iritantno, jos vise sam frapiran da moze raditi ko profi komentator, pa svkaih 15 sekundi neki udisaji izdisaji, plus progovori 5 recenica u 10 minuta.
al ovo ozbiljno nije normalno da ovakav lik moze radit.
Čovjek zabije baš dobar gol ovaj govori autogol. hahahaha yebo mater svoju kakav idiot
Btw kakav gol za finale sjeb. Ovaj komentator ko da ima dvije qrve ispod stola jedna pusi druga se igra sa jajima pa ovako uzdise svasta. Finale kupa nek ga da Demir da se malo digne a i nas da podigne vala
Dobar veceras samo zavrsnica za qrac al nista novo.. bolju bi karijeru napravio ko zadnji vezni ovako taman da pretrci 40 kilometara svaku tekmu nikakve koristi od toga kad bolji osjecaj za gol imaju igraci u premijer ligi.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Beduin, BiH26, Chony533, Cwirek, Drum, Fudbalbr1, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], MehofromTurinja, Micron, MiranGlasnic, Mostarska, Napapijri, PeppermintSA, sirBobbyMoore, ultrazonfa i 59 gostiju.