Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

GG3
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la GG3 » 23 apr 2026, 20:06

Meni je i dalje fascinantno da se kod nas nešto može sakriti 😂
Znaci da još nisu procurile slike kako izgleda dres 🙈
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 23 apr 2026, 21:15

Pa nisu procurile informacije jer dres još uvijek nije ni zavrsen u potpunosti. Ko zna čega tu sve ima u pozadini. Koliko se sjećam Haris je govorio indirektno nešto u fazonu da mu je frka s vremenom i da se nada da će se sve odraditi na vrijeme. Nije detaljisao, ali nije to samo evo ti prikaz dresa, napravi mi sutra par ovakvih primjeraka. Kreiranje novog dresa je složen proces. Eh sad koliko naši i Kelme generalno ulazu truda u to, to je sad već drugo pitanje.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 23 apr 2026, 21:31

Ma glupost. Totalni promasaj sto se tice marketinga.. pogotov ako dres tek bude dostupan krajem maja.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 23 apr 2026, 21:34

Ono kad ni nas proizvodjac sportske opreme nije vjerovao da cemo proci baraz :rol:

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 23 apr 2026, 21:41

Zašto je logo adidasa na kartama? :O

NKZ199207
Kontakt:

Post Postao/la NKZ199207 » 23 apr 2026, 21:46

KarlMarx je napisao/la:
23 apr 2026, 21:41
Bio je i protiv Austrije Rumunije Italije

bartoli
Kontakt:

Post Postao/la bartoli » 23 apr 2026, 23:01

KarlMarx je napisao/la:
23 apr 2026, 21:41
Adidas lopte, odnosno sponzor European Qualifiers

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 23 apr 2026, 23:24

slika

slika

biće slični ova dva zeljina dresa samo minus kragna, sa čizama i patternom u dresu e sad hoce li ici sublimacija kao kod sadasnjih il u tkanju same tkanine

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 24 apr 2026, 14:26

FanaticSport iz Švicarske u zvaničnoj saradnji sa kompanijom Kelme prodaje novi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine u kojem će Zmajevi igrati na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

„Preko FanaticSport je hiljade naših navijača još prije 12 godina kupilo Legea i Adidas dresove BiH. Taj dobar posao je prepoznat od kompanije Kelme koja nam je sama ponudila poziciju zvaničnog prodavača novih dresova Zmajeva uoči Svjetskog prvenstva“ kažu za **** iz FanaticSport.

„Narudžbe se primaju do 20. maja nakon čega zaključavamo narudžbe. Izgled dresa saznat će se prema zvaničnim najavama tek 28. maja za kada je planirano predstavljanje od strane Fudbalskog saveza BiH. Proizvodnja ovog dresa zaustavlja se 1. juna. Dresove ćemo slati kupcima čim Kelme pokrene zvaničnu globalnu prodaju.“ kažu iz ove kompanije.

Cijene dresova su fiksirane odlukom Kelmea, a broj dresova je ograničen i u prodaju će biti pušteno samo onoliko dresova koliko ih bude na lageru.

Dresovi će se slati kupcima nakon što ih kompanija Kelme pusti zvanično u prodaju.

Posjetite FanaticSport.eu ili ih zapratite na Facebooku gdje ovu kompaniju već prati preko 45.000 bh. navijača.

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 24 apr 2026, 14:32

zikerrz21 je napisao/la:
24 apr 2026, 14:26
FanaticSport iz Švicarske u zvaničnoj saradnji sa kompanijom Kelme prodaje novi dres reprezentacije Bosne i Hercegovine u kojem će Zmajevi igrati na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta.

„Preko FanaticSport je hiljade naših navijača još prije 12 godina kupilo Legea i Adidas dresove BiH. Taj dobar posao je prepoznat od kompanije Kelme koja nam je sama ponudila poziciju zvaničnog prodavača novih dresova Zmajeva uoči Svjetskog prvenstva“ kažu za **** iz FanaticSport.

„Narudžbe se primaju do 20. maja nakon čega zaključavamo narudžbe. Izgled dresa saznat će se prema zvaničnim najavama tek 28. maja za kada je planirano predstavljanje od strane Fudbalskog saveza BiH. Proizvodnja ovog dresa zaustavlja se 1. juna. Dresove ćemo slati kupcima čim Kelme pokrene zvaničnu globalnu prodaju.“ kažu iz ove kompanije.

Cijene dresova su fiksirane odlukom Kelmea, a broj dresova je ograničen i u prodaju će biti pušteno samo onoliko dresova koliko ih bude na lageru.

Dresovi će se slati kupcima nakon što ih kompanija Kelme pusti zvanično u prodaju.

Posjetite FanaticSport.eu ili ih zapratite na Facebooku gdje ovu kompaniju već prati preko 45.000 bh. navijača.
Zasto jednostavno kad moze komplikovano.

Nekako vise vjerujem sluzbenoj stranici zmajevi.ba nego nekom fanatic shopu koji nema nikakvih podataka u impressumu.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 24 apr 2026, 14:33

zikerrz21 je napisao/la:
24 apr 2026, 14:26

Ako je ovo istina (proizvodnja se zaustavlje 1/6 a možeš naručiti samo na neviđeno), onda nema šanse da ću kupiti dres. Može se navijati i u adidas dresu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 24 apr 2026, 14:36

meni ne ide u glavu pustanje dresa u prodaju a da se ne zna kakav je dres
nema logike,nigdje na svijetu nema da kupis robu a ne znas kako izgleda

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 24 apr 2026, 14:38

Sve vezano za novi dres je hrkljus

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 24 apr 2026, 14:41

Ko da se od nas i moglo ocekivat da ce sve biti kako treba i kako se svuda u svijetu radi. Meni je najjace sto mozda necemo imat ni kompletnu novu opremu,nego samo dresove,jer i sam Stambolic u intervjuu rece da ne smije obecat jer ne zna hoce li stici sve to.. sramota ba. Plus kakav nam je marketing,nece odraditi ni nekakvo zvanicno slikanje, predstavljanje nista, ma dno eto.

Mene samo jos jedna stvar interesuje,ove preostale 3 repke sto su se takodje plasirale preko baraza,dal su vec njihovi dresovi izasli, kako su se oni organizovali??? Nisam u toku pa me interesuje,mada vjerujem da je kod njih sve na puno vecem nivou nego kod nas.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 24 apr 2026, 14:45

Inače novi dresovi izađu u martu pred svjetsko za sve repke, igrali baraž ili ne.

Samo je nama VICO napravio ugovor da 3 godine nosimo istu opremu, pa i u baražu.
Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 24 apr 2026, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 24 apr 2026, 14:46

zikerrz21 je napisao/la:
24 apr 2026, 14:36
Ko ti je slagao?

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 24 apr 2026, 14:47

MiranGlasnic je napisao/la:
24 apr 2026, 14:46
zikerrz21 je napisao/la:
Ko ti je slagao?
Preorder je normalna stvar, to svi rade, samo ne ovako kako je to NFSBIH i KELME uradio. Ja sam recimo na neviđeno uzeo dres FK Sarajeva (a da neko sad ne kaže samo FK Sarajevo, imaš primjera od liga petice milion).

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 24 apr 2026, 14:49

KarlMarx je napisao/la:
24 apr 2026, 14:47
zikerrz21 je napisao/la:
Ko ti je slagao?
Preorder je normalna stvar, to svi rade, samo ne ovako kako je to NFSBIH i KELME uradio. Ja sam recimo na neviđeno uzeo dres FK Sarajeva (a da neko sad ne kaže samo FK Sarajevo, imaš primjera od liga petice milion).
U konačnici…seremo jer nestrpljivi smo? Ok.

zikerrz21
Kontakt:

Post Postao/la zikerrz21 » 24 apr 2026, 15:01

24 apr 2026, 14:49
KarlMarx je napisao/la:

Ko ti je slagao?
pa čekaj, pričam o ozbiljnim stvarima, velikim takmičenjima i dresovima za svjetsko prvenstvo. nekoako je pravilo da za svaki kvalifikacioni ciklus izbaciš nove dresove, a mi već tri i po godine nosimo ove. to je sramota realno

drugo, kako je moguće da se nije mogao napraviti novi dres prije baraža, dok su sve druge reprezentacije to normalno uradile? ako odeš na SP imaš spreman dres kakav treba. ako ne odeš opet ga koristiš za ligu nacija i kvalifikacije za euro. win-win situacija, bukvalno.

e još vidim da sad neko brani Kelme? klubovi i reprezentacije mijenjaju opremu redovno, a kod nas igrači treniraju u stvarima iz 2023. godine. sramota živa . još se i zna da je kelme neka vicina mućka...

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 24 apr 2026, 15:20

zikerrz21 je napisao/la:
24 apr 2026, 15:01
24 apr 2026, 14:49
KarlMarx je napisao/la:

pa čekaj, pričam o ozbiljnim stvarima, velikim takmičenjima i dresovima za svjetsko prvenstvo. nekoako je pravilo da za svaki kvalifikacioni ciklus izbaciš nove dresove, a mi već tri i po godine nosimo ove. to je sramota realno

drugo, kako je moguće da se nije mogao napraviti novi dres prije baraža, dok su sve druge reprezentacije to normalno uradile? ako odeš na SP imaš spreman dres kakav treba. ako ne odeš opet ga koristiš za ligu nacija i kvalifikacije za euro. win-win situacija, bukvalno.

e još vidim da sad neko brani Kelme? klubovi i reprezentacije mijenjaju opremu redovno, a kod nas igrači treniraju u stvarima iz 2023. godine. sramota živa . još se i zna da je kelme neka vicina mućka...
Ne branim ja nikog. Strpimo se još malo i znat ćemo na čemu smo. Od halabuke nikakve koristi nemamo…

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Halix131, MaroonBjelave, MM09, PrijedorCarsija, ultrazonfa, Wolffire i 74 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []