Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Esmir treba ostati u PSVu, ako pruži dobre partije u Ligi Šampiona i odvede ih do duple krune, redat će se za njeg
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Utakmicu na ovom nivou na SP nemaju Messi i Ronaldo na 10ak nastupa na tom takmicenju eto sigurno ce on odma u grupi dvije takve.PeppermintSA je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:38odigra li on jednu ili dvije utakmice na ovom nivou na SP, ide on lagano u neki Arsenal ili Liverpool bez po muke
Brutalna partija al ovo treba uzet sa rezervom jer je holandska liga u poredjenju sa npr Njemackom gdje ga vec svi salju HNL. A da zna lopte, zna itekako.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
De polako, da vidimo kako bi odigrao da je bitan mec za PSV. Izuzetno mi je drago zbog njega. Nadam se da je i Bosz vidio da ga ne treba onoliko sputavati u smislu da ne smije pogledat na gol kad ima loptu.
Bas ce sad biti zanimljivo hoce li otici na klupu protiv Ajaxa. Zasluzio je realno mjesto u prvih 11 i za taj mec, nakon ovakve partije.
Bas ce sad biti zanimljivo hoce li otici na klupu protiv Ajaxa. Zasluzio je realno mjesto u prvih 11 i za taj mec, nakon ovakve partije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da forumaši vode karijere i brinu se o karijerama Bajraktarevića i Alajbegovića mislim da bi za 3,4 godine opet slični likovi poput Tatara, Menala i Kulašina bili prve opcije za krila reprezentacije
Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Man City, Bayern, PSG....
Kakve sve glupost se mogu pročitati
Hvala Bogu pa se stručni ljudi bave ovim poslom postepenog rasta karijere
Leipzig, Dortmund, Leverkusen, PSV(ako bude prvi izbor) su daleko bolje opcije za razvoj igrača a samim tim i logične odluke i izbor klubova za svakog ko prati fudbal sa razumijevanjem
Liverpool, Barcelona, Real Madrid, Man City, Bayern, PSG....
Kakve sve glupost se mogu pročitati
Hvala Bogu pa se stručni ljudi bave ovim poslom postepenog rasta karijere
Leipzig, Dortmund, Leverkusen, PSV(ako bude prvi izbor) su daleko bolje opcije za razvoj igrača a samim tim i logične odluke i izbor klubova za svakog ko prati fudbal sa razumijevanjem
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Na ovoj slici isti Guller
Sad googlam njih dvojica su isto godište ( Esmir 15 dana mladji). I iste su visine i težine
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 24 apr 2026, 04:38, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Meni je još jace bilo u svlačionici onaj snimak.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 03:14Oni i Kerim su "built different" vidio si i Kerima poslije Italija svi u autobusa pjevaju i slave al Kerim hladno na telefonu.![]()
Svi vrište, skaču, luduju Kerim mrtav hladan na sred svlačionice jede picu
Esmirova dominacija samo potvrdzuje moju raniju tezu, ovo je najjaca bh repka u historiji. MI nikad nismo imali ovako potentna krila koja mogu konstantno praviti visak I Koji su konstantna opasnost za protivnika. Kad je ciro bio mi nismo krilnog igraca imali na profesionalnom nivou uopste osim lulica kojeg nikad nije zvao iako je bio dobar tada u svicarskoj ligi.
Pape je poslije pozvao lulica. Onda se pojavio hajrovic koji je cak I u svom prajmu bio mrtvi prosjek ali mi smo ga gledali kao da je robben jer drugog a pogotovo boljeg krila nismo imali ni za lijeka.
Esmir I kerim su vec sada 2-3 klase iznad hajrovica u prajmu.
Pape je poslije pozvao lulica. Onda se pojavio hajrovic koji je cak I u svom prajmu bio mrtvi prosjek ali mi smo ga gledali kao da je robben jer drugog a pogotovo boljeg krila nismo imali ni za lijeka.
Esmir I kerim su vec sada 2-3 klase iznad hajrovica u prajmu.
zaostrog je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:56U pravu je Bosz za većinu stvari koje kaže. Ja sam i dalje dojma, za razliku od većine, sa ga PSV super tempira. I da je PSV super sredina za njegaDobro on još mora napredovati za EPL u bilo kojoj formi. Mogao bi ovakav u Bundesku, to ok, ali Esmiru treba tim koji je izrazito dominantan. On bi u nekom Augsburgu nakon 3 utakmice završio na klupi.
Da se mene pita, neka ga u PSV. Eventualno ako ima Dortmund/Leipzig/Leverkusen, jedino smisleno![]()
Upravo to. Tako rade veliki, ozbiljni klubovi, imaju planove i znaju kad je igrač spreman za naredni korak. To se dešava u Esmirovom slučaju. Naši navijači sve to gledaju upravo navijački i subjektivno.
Njemu sad trebaju minimalno dvije sezone u PSV-u gdje će biti odličan i kad bude imao 23-24 godine onda ide transfer u neki veliki klub, tako to rade Holanđani. Sangare, Bakayoko, pa i Tillman su najsvježiji primjeri kako oni planski razviju igrača za prodaju i ozbiljne novce.
Trenutno ne postoji bolja sredina za Esmira od ovakvog PSV-a.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slazem se. Mislim da su on i Kerim trenutno bas gdje trebaju biti i da im ovo treba bar još jednu sezonu. Eventualno Kerim u Romu bi mi bilo ok. Mjera.Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2026, 04:48zaostrog je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:56U pravu je Bosz za većinu stvari koje kaže. Ja sam i dalje dojma, za razliku od većine, sa ga PSV super tempira. I da je PSV super sredina za njegaDobro on još mora napredovati za EPL u bilo kojoj formi. Mogao bi ovakav u Bundesku, to ok, ali Esmiru treba tim koji je izrazito dominantan. On bi u nekom Augsburgu nakon 3 utakmice završio na klupi.
Da se mene pita, neka ga u PSV. Eventualno ako ima Dortmund/Leipzig/Leverkusen, jedino smisleno![]()
Upravo to. Tako rade veliki, ozbiljni klubovi, imaju planove i znaju kad je igrač spreman za naredni korak. To se dešava u Esmirovom slučaju. Naši navijači sve to gledaju upravo navijački i subjektivno.
Njemu sad trebaju minimalno dvije sezone u PSV-u gdje će biti odličan i kad bude imao 23-24 godine onda ide transfer u neki veliki klub, tako to rade Holanđani. Sangare, Bakayoko, pa i Tillman su najsvježiji primjeri kako oni planski razviju igrača za prodaju i ozbiljne novce.
Trenutno ne postoji bolja sredina za Esmira od ovakvog PSV-a.
Tarik s druge strane je spreman za stepen vise i njemu bi lego Inter ko budali samar. Ovo ostalo nebi mnogo dirao. Nema potreba da ih se negdje gurne posto poto pa da zavrse na klupi i padnu psihički.
Prvo da cestitam Esmiru Bajraktaru
Drugo da je be m sestru njegovom treneru
Trece nadam se da nece otic u engleski ligu cisto zato sto su pregrubi, a i ako ode nebime zacudilo da to bude Liverpool on je za njihov stil igre
Da je retardirani AC MILAN normalan kupio bi i ALJEBEGA I BAJRAKTARA vjerujem da bi obadvoicu mogo uzet za 60 m € is oni bi donijeli 5-6 titula i jednu ligu prvaka.
Nadam se da nece otic nijedan u **** preglupu ROMU, jer to je klub sactradiciojom bez trofeja. Ekipi gdje TOTI i de rossi nedonesu titule tu se nejde bez tri rukije i kurbana
Trece nadam se da nece otic u engleski ligu cisto zato sto su pregrubi, a i ako ode nebime zacudilo da to bude Liverpool on je za njihov stil igre
Da je retardirani AC MILAN normalan kupio bi i ALJEBEGA I BAJRAKTARA vjerujem da bi obadvoicu mogo uzet za 60 m € is oni bi donijeli 5-6 titula i jednu ligu prvaka.
Nadam se da nece otic nijedan u **** preglupu ROMU, jer to je klub sactradiciojom bez trofeja. Ekipi gdje TOTI i de rossi nedonesu titule tu se nejde bez tri rukije i kurbana
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Reci NE drogama.Pitar6785 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 05:45Prvo da cestitam Esmiru Bajraktaru
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Situacije kod golova njegove reakcije top, momak je skontao matrix, zna kako i sta i kada.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kakav majstor, sljedece sezone da izbori mjesto u prvih 11, odradi 2 sezone jako dobro I onda moze u jaci klub sa 23/24 god. Ne treba zurit ovo je perfektno za njegov razvoj.
- Beduin
- Kontakt:
Ziv si, 075 moj?harry_90 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 00:52Al mozete srati sa tim klubovima iz vrha evropskog fudbala,dijete jos nije standardno u Psv-u,a vi ga vec prebacujete u samu kremu fudbala,na osnovu jedne odlicne partije![]()
Razumijem hajp radi prolaska na SP,al daj spustite se malo oko transfera igraca,kako za njega tako i za Kerima,nek se dokazu prvo u osrednjim timovima,pa tek ako se tu probiju nek idu u sami vrh fudbala..
Za Izeta Hajrovica nakon gola Slovackoj i strasne ljevice,nema gdje ga se nije trpalo,lik ispuho ko balon..
Kako si prezivio odlazak na SP i tvog "kockara" sto je to uspio? Nesto si se bio usutio sa onim "kockar" i tim fazonima
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ovu sezonu je nevjerovatno napredovao i ovo je nebo i zemlja u odnosu na njegove pocetke u reprezentaciji. Za narednu sezonu mu vec trebaju minute. Da li PSV ili neki drugi klub, nije bitno, samo da sto vise igra.HariTz je napisao/la: ↑23 apr 2026, 23:41Taktički, ovo je na totalno drugom nivou. Kretnja uz liniju i bez lopte, pregled igre, disciplina, distribucija i kontrola tempa.. Sve je to podigao barem 50%.
I dalje mi fali ona njegova lucidnost (ali na ovom nivou, ipak toga nema ili ima vrlo malo). Neka iskoristi ovo do kraja sezone da pokaže onom ćelavom na klupi kakvog igrača ima![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Kako drugacije da ti odgovorim kad me uzmes u ta svoja usta i kao nesto prozivas samo zato sto sam porokomentarisao igru naseg igraca, a na sto je i sam trener ukazao? Da je ostao na jednoj asistenciji i napravio par gresaka uz slabiju partiju, a Bogu hvala pa nije, ja sam jel trebao tebe prozivati kako pojma nemas? A sijaset prethodnih utakmica je bilo takvih, a to ne komentarises iako kazes da si gledao svaku njegovu partiju.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 23:42Vidi vidi ko je to zapjenio????Beduin je napisao/la: ↑23 apr 2026, 23:34Debilcino forumska, ja komentarisem tok utakmice i generalan sud na sezonu, gdje ocito nisi ni pratio PSV/Esmira i kakve je partije imao tokom sezone i onda dodjes meni kao nesto spocitavati i pametovati. E jesi i nas'o kome cesRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑23 apr 2026, 23:15
majstor svog zanata,usutio neke tamo beduine neke napapijrije koji kazu da Esmir nema muda.
Al sto je zanimljivo,ni da kazu drago mi je nit ista,momak kao da je dušman,nevjerovatno.
Napokon odlicno poluvrijeme, a i generalno dobra partija te protivnik po mjeri da se odigra bez srkleta. Napokon statisticki dobar, dobar prema naprijed, a sto im je i protivnik dozvolio, a ne samo da hvalimo disciplinu i fazi odbrane i odlicno vracanje nazad kad ekipa izgubi loptu. Levatcino raspala, kad kolentarises nekog igraca, onda kolentarisi svaku utakmicu objektivno bez zle krvi i pljuvanja, jer konstruktivna kritika upucena nekome nije nesto zlonamjerno, ali ti si svakako ogranicen da razumijes to.
Lijepo je vidjeti da je MOTM, narocito ako su iz RBS dosli da ga gledaju i ispunili tefrer do kraja.
Svaku Esmirovu minutu ispratio i ne samo Esmirove nego i ostale nase reprezentativce,al nejse.
Svoju inteligenciju tj. neinteligenciju si pokazao kada si odgovorio na moj prosli post na drugoj temi,gdje si pokazo da nisi vrijedan nikakve komunikacije.
I bas ti je lijep avatar nadam se da si to ti,bas ti pristaje
A sad beduine nazad u nomade i afrička plemena gdje ti je i mjesto,nije fudbal za tebe,pusti ba uzivaj u stočarstvu...
Pa valjda se svi mi trebamo radovati uspjesima nasih fudbalera, ali i osvrnuti se na neke nedostatke ili lose momente, nista zlonamjerno.
Nema on mene sta usutkati, ja zbog poslovnih obaveza sam morao izaci iz kuce nakon 1.pv. a na Areni ne dozvoljavaju vracanje utakmice. Opusti se zato, vecinom smo mi imali slican stav oko naseg selektora i vecine igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Joj al kad ono petom vrati frajera u pionire, pa onaj drugi ukliza i posla je u aut.
Bas se vidjelo da je pobudalio kad je shvatio da je glavna priča večeri. I upravo nam takav treba: razrahaćen i pun samopouzdanja. Tada je najyebeniji.
Bas se vidjelo da je pobudalio kad je shvatio da je glavna priča večeri. I upravo nam takav treba: razrahaćen i pun samopouzdanja. Tada je najyebeniji.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, HariTz, izdzezveubrazil, LeCoq, Markinhio, Muumii, Pact1921, Shategabri i 50 gostiju.