NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 apr 2026, 11:38
JHam je napisao/la: ↑24 apr 2026, 09:11
samim tim sto je Gordon sjedio vjerovatno se doslo sa "moramo uzeti samo 1 od dvije" misljenjem, alu ovo sto odigrase svi je bas sramota, nikakve akcije, u odbrani ko na terminu, Jokic odmara na trici i ako vidi koga otvorenog onda pas, fuj jednostavno..Adelman citavu sezonu nije naso rotaciju, nista nije uradio i vjetovatno mu je noga ako se ne osvoji a pogotovo ako ispadnes u prvoj...Murray nekakve suteve ko da je na basketu. Cam i Braun ne mogu bazen pogoditi, Nnaji jedini ozbiljno pristupio
Pisao sam ovdje nakon trejda Johnson-MPJ da je to, uglavnom, salary dump trejd, jer ne donosi mnogo toga DEN.Johnson je role igrac koji nije sposoban gotovo nista sebi da iskreira i zavisi od Jokica. Samim tim, napad DEN je postao predvidiv.Sve se vrti oko Murraya i Jokica, a to u PO, protiv jakog protivnika, tesko prolazi.Potrebni su i drugi iliti poznati x faktori.Toga u ove 3 tekme nema. MPJ je bio taj koji je znao uci u lude serije i vezati 20-25p neku tekmu, a da mu nije bio potreban niko.Daj mu loptu na nekom pin downu i on ce zabiti, cesto i preko ruke.To dodatno umara i slabi odbrane koje su fokusirane na 2 najbolja igraca.
Serija je daleko od gotove, ali neko ce u DEN morati zabiti preko 20, a da se ne zove Jamal ili Nikola, da bi se imala sansa protiv MIN gdje svi inaju kontribuciju.Na to sve, Gobert se pretvorio u Wembya defanzivno.U zivotu nije ovako igrao protiv Jokica.
ma mislim iskreno da je i Johnsonu najveci problem ova staticnost, i on moze igrati kao sekundarni plej u nekim akcijama, ali to Jokic i Murray ne dozvoljavaju, a Adelman se ja mislim tu nista ne pit, MPJ jeste bolji skorer, ali si trejdom dobio i sirinu malo vecu i mogucnost produzivanja nekih ugovora, ali kad to Adelman ne koristi, nista novo nije unio od kako je sjeo, prosli PO je trener bio Jokic, a ovaj za citavu sezonu nije napravio kostur ekipe, ok, sinoc nije igrao Gordon, ali precesto se desi igrac igra par utakmica dobro s klupe i on mu onda x utakmica ne da minute, i onda ubacujes da te taj neko vadi iz govana, Jokic mora biti agresviniji, ali ne na nacin kako je to bio sinoc, sve nesto ko da mu je neko oteo mozak, uopste nije se igrala Denverova kosarka, a ako se uozbilje i pocnu, mislim da bi i Braun i Johnson mogli ici preko 15, pa i Hardaway/Strawther, samo treba igrati pametno i timski, sto u ove zadnje dvije nisu radili. ok je Jokic Murray duo da preuzima u 4oj, al ne mozes citavu utakmicu vrtiti jedno te isto nisu ni ovi glupi, pa ne igras protiv Salica jbm ga