Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mislio sam da sam se prevario kada sam pisao da ih ne drma euforija kao uvijek ali sam pogriješio. Pa starosjediocima iz Foče, Rogatice i Ustikoline je ova utakmica važnija od derbija sa Sarajevom. U takvom su stanju euforije da više ne mogu kontrolisati blamiranja koja pišu jer dolazi veliki mostarski Velež. Kod nas relaksirano uz podsmjeh šta vam radimo 
Smijesno gledati provincijalce iz Opina kako sami sebe loze da su nesto bitni 
- Threeplanetrees
Očigledno je da ne poznaješ to naselje koje spominješ, a koje ima više luksuznih vila sa bazenima nego čitav sarajevski kanton. Za auto mehaniku i auto kriminal da ne govorim. Dolaze njemci sa mercedesima 2026 i kvarovima koje u Stuttgartu ne mogu riješiti ali u opinama mogu
Ne sekirajte se, ništa vam ne mogu. Osigurajte sebi normalno suđenje i tjt, budite oprezni lopovi su to i na sve spremni. Inače ste bolji od njih mnogo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:05Mislio sam da sam se prevario kada sam pisao da ih ne drma euforija kao uvijek ali sam pogriješio. Pa starosjediocima iz Foče, Rogatice i Ustikoline je ova utakmica važnija od derbija sa Sarajevom. U takvom su stanju euforije da više ne mogu kontrolisati blamiranja koja pišu jer dolazi veliki mostarski Velež. Kod nas relaksirano uz podsmjeh šta vam radimo![]()
- Threeplanetrees
Nismo opterećeni rezultatom kao oni. Bar iz onoga što čitam na našim i njihovim mjestima. Idemo na pobjedu tu nema priče ali nas poraz neće dodirnuti ako se desi jer imamo puno bolji raspored i opet tri boda više. Mnogo smo relaksirani i možda ne bi loše bilo da se zakuha malo da Zrinjski i Borac rezervišu bodove za iduću sezonu, a mi uzmemo kupfks74 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:26Ne sekirajte se, ništa vam ne mogu. Osigurajte sebi normalno suđenje i tjt, budite oprezni lopovi su to i na sve spremni. Inače ste bolji od njih mnogo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:05Mislio sam da sam se prevario kada sam pisao da ih ne drma euforija kao uvijek ali sam pogriješio. Pa starosjediocima iz Foče, Rogatice i Ustikoline je ova utakmica važnija od derbija sa Sarajevom. U takvom su stanju euforije da više ne mogu kontrolisati blamiranja koja pišu jer dolazi veliki mostarski Velež. Kod nas relaksirano uz podsmjeh šta vam radimo![]()
Jadni zeljkan od postanka prezivljavao od tudje milostinje a lopovcina krala i nosila u rvatsku

Gledam maloprije pregled kola. Nalić indirektno,izmedju redova što se kaže,najavio mogućnost da neispanu dvije ekipe iz lige
Navijac sarajeva kaze nekom da je lopovfks74 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:26Ne sekirajte se, ništa vam ne mogu. Osigurajte sebi normalno suđenje i tjt, budite oprezni lopovi su to i na sve spremni. Inače ste bolji od njih mnogo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:05Mislio sam da sam se prevario kada sam pisao da ih ne drma euforija kao uvijek ali sam pogriješio. Pa starosjediocima iz Foče, Rogatice i Ustikoline je ova utakmica važnija od derbija sa Sarajevom. U takvom su stanju euforije da više ne mogu kontrolisati blamiranja koja pišu jer dolazi veliki mostarski Velež. Kod nas relaksirano uz podsmjeh šta vam radimo![]()
Vrlo moguce da vas ostave, zanimljiva ekipa i bolja nego bilo koja druga da udje iz rsa.
Bude isti slucaj kao stupcanica i posusje prosle god
Bordobijeli1946?avanti003 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 19:27Navijac sarajeva kaze nekom da je lopovfks74 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:26Ne sekirajte se, ništa vam ne mogu. Osigurajte sebi normalno suđenje i tjt, budite oprezni lopovi su to i na sve spremni. Inače ste bolji od njih mnogo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑24 apr 2026, 18:05Mislio sam da sam se prevario kada sam pisao da ih ne drma euforija kao uvijek ali sam pogriješio. Pa starosjediocima iz Foče, Rogatice i Ustikoline je ova utakmica važnija od derbija sa Sarajevom. U takvom su stanju euforije da više ne mogu kontrolisati blamiranja koja pišu jer dolazi veliki mostarski Velež. Kod nas relaksirano uz podsmjeh šta vam radimo![]()
Da vam nema sudija i navlacenja imali bi isto bodova ko posusje
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Je li nam to Zeljo drugu godinu za redom nije izborio Evropu ?
Mozda nece niko uci iz RS-a? Opet mi nekako nema smisla da Celik ne udje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hocel borac ilad biti kaznjen za velicanje ratnih zlocinaca? Sarajevo , zeljo i velez svako kolo kao neke kazne za neka skandiranja, a zanimljivo to borac i zrinjski ne dotice.
Ma neke priče kruže, nadam se da nisu istinite.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nista od Bicakcica na svjetskom dok to ne ovjeri protiv gorostasa Spahica. Dokazace Bico da je radio na sprintu od zadnjeg susreta .. lice svoga kluba .. kazu bit ce Barba da posmatra Bicakcica i Muftica
Taman nahapajte se da vam se obije o glavu
velez moze ostat bez europe, a pitari standardno u prvom prekolu seven up
Milione ulazu da izbore trece mjesto i redovno u Europi primaju 5,6
velez moze ostat bez europe, a pitari standardno u prvom prekolu seven up
Milione ulazu da izbore trece mjesto i redovno u Europi primaju 5,6
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 apr 2026, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Neki dan su objavili da su krenuli u proces licenciranja i da smatraju da neće biti problema oko dobijanja licence za WWin ligu a imaš i GOŠK, tako da će neko sigurno iz federalne lige ući. IZ rs-a to se zna da neće niko ući, tako da je samo pitanje dali Rudar ili Sloga.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, ludilompredozirani i 25 gostiju.

.png)