Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

sarajlija89
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 20:25

Ma nisu normalni...jbo im F1 sve :evil:

I na kraju, sve ono sto smo citali...sve one teorije zavjere, kako je Juve zrtvovan radi Ferrarija i slicnih ciljeva...postaju konkretne, ovakvim postupcima.

Nezz kako je on naslijedio sve to jbem mu mater...cuj kriket... :roll:

"Sve mozete prodati, ali Juventus ne dirajte"...rece Gianni nasljednicima prije smrti..eto kako mu vracaju djubrad :evil:

Cuj F1, pa ko normalan ono gleda sad...prije 10-15 godina bi skonto...al eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:28

slika

jedino pravo pojacanje, jeftin, veliki talent, sjajan igrac u buducnosti, mozda grijesim, al bice bolji i od Chellinia ako ga ne sjebemo u procesu izgradnje kao i Giovinca, najdrazi mi igrac iz ove nove garde sto su dosli
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:31

sarajlija89 je napisao/la:Ma nisu normalni...jbo im F1 sve :evil:

I na kraju, sve ono sto smo citali...sve one teorije zavjere, kako je Juve zrtvovan radi Ferrarija i slicnih ciljeva...postaju konkretne, ovakvim postupcima.

Nezz kako je on naslijedio sve to jbem mu mater...cuj kriket... :roll:

"Sve mozete prodati, ali Juventus ne dirajte"...rece Gianni nasljednicima prije smrti..eto kako mu vracaju djubrad :evil:

eto prvo procita da kupuju tv prava, kad zapravo hoce da kupe sav taj cirkus ****, ne znam ko je vlasnik sada, al znam da je to privatno vlasnistvo, valjda je to od Ecclestona i onog Mosleya ,tako nekako, sad da li ce se to desit i nije bitno,bitno je da likovi imaju para a Juve je pa reci cu i namjerno zapostavljen, jer smijesno je da "nemamo" 25 miliona za recimo Modrica ili tako nekog, smijesno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 maj 2011, 20:31

Jel' ovaj ispred njega Capello? :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 maj 2011, 20:33

Omerbavarac je napisao/la:Jel' ovaj ispred njega Capello? :lol: :lol:
cini mi se da je to Fabiov sin :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 20:34

Slazem se, Sorensen je apsolutno pokazao da je veliki potencijal...ali, svjedoci smo kako Del neri stavlja mrtvog Mottu...sta, kako i po kojem kritwriju..to samo on zna... :lol:

Imamo vala solidne stopere u najmanju ruku(Chiellini,Bonucci,Barzagli,Sorensen)..s tim da Sorensen moze i desno, a Chiellini i lijevo po potrebi...

Jos dva kvalitetna beka...i to je to...
eto prvo procita da kupuju tv prava, kad zapravo hoce da kupe sav taj cirkus ****, ne znam ko je vlasnik sada, al znam da je to privatno vlasnistvo, valjda je to od Ecclestona i onog Mosleya ,tako nekako, sad da li ce se to desit i nije bitno,bitno je da likovi imaju para a Juve je pa reci cu i namjerno zapostavljen, jer smijesno je da "nemamo" 25 miliona za recimo Modrica ili tako nekog, smijesno
To je to...znaci, familija Agnelli = Juventus....tradicija,historija...sve..oni se igraju s tim..kreteni..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 03 maj 2011, 21:40

sarajlija89 je napisao/la:
Nemoj me vrijeđati 8-) :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 maj 2011, 21:45

Bianconeri1988 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
Nemoj me vrijeđati 8-) :lol:
heheh...vec 2-3 sezone to nije ona F1 kao nekada...Tanko je to...nekad sam zivio za tu nedjelju i za himnu, kad Schumi pobjedi.Nisam mogao propustit utrku....danas, nije to to...nezanimljivo totalno..

Imate dobar text o Senni, u kolumni od Magicnog... :D ne stigoh prokomentarisat..ali uskoro cu...

Joj, glava me cijeli dan boli...jbem ti prehladu :evil:

P.s.

Izdajico za Mclaren navijas :lol:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 22:05

Ruku na srce, uvreda za fudbal bi bila da mi odemo u CL.
Ako se kako mozemo docepati EL, bilo bi najrealnije za sve prikazano u ovoj sezoni.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 maj 2011, 22:50

Adinjo je napisao/la:Ruku na srce, uvreda za fudbal bi bila da mi odemo u CL.
Ako se kako mozemo docepati EL, bilo bi najrealnije za sve prikazano u ovoj sezoni.

a sto bi bilo uvreda?? dobili smo Lazija u oba duella,, dobili smo romu isto u Rom, a s Udinesom.. ono sto smo izgubili kod kuce mislim to je bilo neposteno ,, tamo smo i deralo 4-0.. e sad kako oni mogu vise to zasluziti nego mi??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 22:58

Nista onako, bezze pisem. :roll:
Mozda zato sto nemamo nista sto treba jedan klub za CL.
Zato bolje ne ici negdje, gdje nisi na visini zadatka, ili ti ga ne zavlaci nos tamo gdje mu nije mjesto. ;)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 maj 2011, 23:00

Adinjo je napisao/la:Nista onako, bezze pisem. :roll:
Mozda zato sto nemamo nista sto treba jedan klub za CL.
Zato bolje ne ici negdje, gdje nisi na visini zadatka, ili ti ga ne zavlaci nos tamo gdje mu nije mjesto. ;)
pa nevidim ni ta tri kluba da imaju nesto sto mi nemamo?? a kad bi se plasirali onda bi i naravno doveli kvalitetne igrace i nebi ovako izgledalo valjda,, :?
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 03 maj 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 23:07

Ne interesuju me drugi klubovi.... sta su, kako su prosli ove sezone.
Mi covjece nemam igre, igramo na ho-ruk pa sta bude.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 maj 2011, 23:10

Adinjo je napisao/la:Ne interesuju me drugi klubovi.... sta su, kako su prosli ove sezone.
dje ces covjece imati igru s onakom ekipom :mrgreen: ,, mislim realno nemamo bekove da imamo pod prvo neku igrcu,, a nemamo ni dobrog ljevo krilo,, ma da i Krasic poceo srati nesto samo zabodi onu glavu u zemlju i nista se nedesava... Onda u sredini jedini Melo sto se bori a ovaj Aquilani ko princeza boji se uci u duell,,

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 maj 2011, 23:13

SoloJuve26 je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ne interesuju me drugi klubovi.... sta su, kako su prosli ove sezone.
dje ces covjece imati igru s onakom ekipom :mrgreen: ,, mislim realno nemamo bekove da imamo pod prvo neku igrcu,, a nemamo ni dobrog ljevo krilo,, ma da i Krasic poceo srati nesto samo zabodi onu glavu u zemlju i nista se nedesava... Onda u sredini jedini Melo sto se bori a ovaj Aquilani ko princeza boji se uci u duell,,

Mislim da si sam dao odgovor, zasto nismo zasluzili da idemo tamo gdje su nabolji ;) :D !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 03 maj 2011, 23:20

Adinjo je napisao/la:
SoloJuve26 je napisao/la:

Mislim da si sam dao odgovor, zasto nismo zasluzili da idemo tamo gdje su nabolji ;) :D !!!
al opet se nekako borimo gore za taj nas "cilj"... Iskreno imali smo igru dok je Quagliarela igro, islo je brzo i sve to, al sad nema takog igraca i onda je teze ****

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 00:50

sarajlija89 je napisao/la: heheh...vec 2-3 sezone to nije ona F1 kao nekada...Tanko je to...nekad sam zivio za tu nedjelju i za himnu, kad Schumi pobjedi.Nisam mogao propustit utrku....danas, nije to to...nezanimljivo totalno..

Imate dobar text o Senni, u kolumni od Magicnog... :D ne stigoh prokomentarisat..ali uskoro cu...

Joj, glava me cijeli dan boli...jbem ti prehladu :evil:

P.s.

Izdajico za Mclaren navijas :lol:

Koji si ti gloryhunter, moj Sarajlija.slika :lol:
Poceo da gleda Serie A tamo oko 96-7. Juve bio najjaci => navijac Juventusa.
Poceo da gleda F1 oko 2000e. Ferrari bio najjaci => navijac Ferrarija.
Poceo da gleda NBA u to vreme. LAL bili najjaci => navijac Lakersa.
Uz to je navijac Federera. 8-)
Cenim da navijas jos za Red Wingse, NYY, Patriotse, Bolta, Phelpsa, Contadora, Schlierenzauera... :mrgreen:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 maj 2011, 00:52

Inace decko navija za sve klubove suprotne od mene, sto je nevjerovatno, jedino nam je izgleda Ferrari zajednicki :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 maj 2011, 00:56

Puma je napisao/la:Inace decko navija za sve klubove suprotne od mene, sto je nevjerovatno, jedino nam je izgleda Ferrari zajednicki :lol:
Ja samo Napoli, LAL, Ferrari i Capse priznajem. Da ironija bude veca, samo je Napoli bio u/na vrhu kad sam poceo da ih pratim. :lol: 8-)
Kako se stvari okrecu, ali Sarajlija kao gloryhunter je highlight dana. :lol: :lol: :lol:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 maj 2011, 01:07

Službena potvrda, konačno
Talijanska investicijska grupa EXOR i globalna medijska grupacija News Corporation u utorak navečer su potvrdili da su zainteresirani za preuzimanje Formule 1.
Da je News Corporation zainteresiran saznalo se prije nekoliko tjedana, i to preko televizije Sky, čiji su većinski vlasnici. Uz News Corporation do sada se povezivalo meksičkog miljardera Carlosa Slima, s kojim su trebali osnovati zajednički konzorcij.
EXOR je povezan s Ferrarijem
No, ulazak EXOR-a u cijelu priču potpuni je šok jer postaje jasno da iza cijele priče stoje obitelj Agnelli i Ferrari. I to na sljedeći način: EXOR je industrijska holding kompanija koju kontrolira obitelj Agnelli, a na njezinom je čelu John Elkann (unuk G. Agnellija). Elkann je inače i izvršni direktor FIAT-a, u odličnim je odnosima s Ferraijem, a često ga se spominjalo i kao di Montezemolovog nasljednika u slučaju da ovaj ode u politiku.
Kompanija Exor datira još od dvadesetih godina prošlog stoljeća, no pod aktualnim imenom djeluje od 2008., kada su se Agnellijeve kompanije IFI i IFIL spojile. Giovanni Agnelli & C. imaju 59% vlasništva, dok su drugi incestitori Mackenzie Cundill i Bestinver. EXOR ima 30% dionica u FIAT-u i 60% dionica Juventusa, a prisutni su i u nekoliko drugih poznatih kompanija.
EXOR traži još nekoliko partnera, nakon toga će pristupiti vlasnicima Formule 1
U priopćenju kojeg je EXOR noćas izdao stoji: "EXOR, jedna od najvećih europskih investicijskih kompanija, i News Corporation, globalna medijska grupacija, žele potvrditi da su u prvom stadiju istraživanja mogućnosti formiranja konzorcija s namjerom dugoročnog razvoja Formule 1 u interesu svih sudionika i navijača."
"U nadolazećim tjednika i mjesecima, EXOR i News Corporation će kontaktirati potencijalne partnere i ključne dioničare sporta. Želimo naglasiti da nije sigurno kako će ovo dovesti do pristupa aktualnim vlasnicima Formule 1."
A kada su u pitanju vlasnici Formule 1, ukratko ćemo ih nabrojati: CVC Capital Partners (63.3%), LBR Group (15.3%), Bambino Holdings (8.5%), Bernie Ecclestone (5.3%), zaposlenici (3.6%), JP Morgan (3%), Churchill Capital (0.7%).
Šta reći na ovo, tuga bgm, a za Juventus se nateže dati 100-njak miliona, a obrće se oko 80 milijardi :o

Ja i sarajlija smo haman pa isti po izboru:

Ferrari, Juve, Lakersi, pa onda Sampras :D, a sad Nadal

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []