Ako može komentar na ova dva dosuđena ali poništena penala? Isto tako bih volio da čujem sada stručnjake iz ugla Real i Barcelone. Da je ovako bilo na El Clasicu, ispisalo bi se 10 stranica o zakidanju
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Ako može komentar na ova dva dosuđena ali poništena penala? Isto tako bih volio da čujem sada stručnjake iz ugla Real i Barcelone. Da je ovako bilo na El Clasicu, ispisalo bi se 10 stranica o zakidanju
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Da, da i treba žrtvovati i 5 sezona sa Murinhom. Ljudi sa 2 Zlatne lopte (Kaka i Ronaldo) I sa još koliko hoćeš klasnih igraca medju najboljim na svijetu na svojim pozicijama izabera da igra cigani fudbal, sa provokacijama i podmukli udarcima da glume cigane, a da ne spominjemo da današnji Murinho ne moze da drži ni svlačionicu Fenara ili Benfike na okupu a ne Mbapea i Vinija sa njegovim mentalitetom.denimen99 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 15:35U prošlom mandatu je Mou postavio temelje Reala koji je osvojio 6 Liga Prvaka.. napravio od umišljenih zvijezda ekipu. Ćaća to zna, i da se mene pita i ja bih opet žrtvovao sezonu ili dvije sa njim samo da ovo u red dovede
Mourinho ako se vrati,viniju su vrata real madrida sirom zatvorena hahahaha
Barcelona je prosle sezone ostecena u finalu kupa i u zadnjem ligaskom EL Clasicu na daleko gore nacine pa nije bilo ispisano 10 stranica
Doduse, sreca za vas je sto je Barca oba El Clasica pobjedila pa onakve kradje niko i ne spominje. Bas me zanima kakve bi reakcije bile da onaj Realov debil nije masio onu sansu za 3-3 u 88 minuti i da je utakmica zavrsena 3-3
Kad vec ne mogu bacati velike pare na igrace,mogu na trenere 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bilbao ima para, ima super stadion, skoro citava regija navija za njih, ali jbg taj baskijski nacionalizam je ujedno i najveci neprijatelj tog kluba.
Dok god budu furali takvu politiku (da ne kazem ideologiju) oni ce tapkati u mjestu.
I Sociedad su baskijci i njihovi glavni rivali, ali nemaju takvu politiku te dovode igrace sa strane.
Dok god budu furali takvu politiku (da ne kazem ideologiju) oni ce tapkati u mjestu.
I Sociedad su baskijci i njihovi glavni rivali, ali nemaju takvu politiku te dovode igrace sa strane.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
Napucana ruka,ne izmisljaj nova pravila,cupa vas lunin trenutno
- DinGospo21
- Kontakt:
Šta je reći, sad je napucana ruka, a ljudi kampanje imali zbog Tcuamenijeve ruke prošle godine, tvrdili da su oštećeni, a sad je ovo napucana ruka. De ba odlučite se više, pravila se mijenjaju kad vama paše.
Tchouemeni je dobio zlatnu rukavicu za onu odbranuDinGospo21 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:05Šta je reći, sad je napucana ruka, a ljudi kampanje imali zbog Tcuamenijeve ruke prošle godine, tvrdili da su oštećeni, a sad je ovo napucana ruka. De ba odlučite se više, pravila se mijenjaju kad vama paše.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Shategabri
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Jest kad fudbalska pravila ne znaš.Beli98 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:05Tchouemeni je dobio zlatnu rukavicu za onu odbranuDinGospo21 je napisao/la: ↑24 apr 2026, 22:05Šta je reći, sad je napucana ruka, a ljudi kampanje imali zbog Tcuamenijeve ruke prošle godine, tvrdili da su oštećeni, a sad je ovo napucana ruka. De ba odlučite se više, pravila se mijenjaju kad vama paše.
- RollingPaper
- Kontakt:
Sta brani ovaj Lunin, s koje planete je ovaj covjek
Ovo je faul u napadu, otkinuta dva boda.
Zvanicno Rejalu, ali i Denimenu i Shategabriju upala kita u grlo. Bez trofeja ovu sezonu. 
Pero jos uvijek spava, Laporta preuzeo konce u La Ligi
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.